Tudjuk, hogy az ABC-n sok a dráma, de ez nem is gond, ha már az alapötlet is megragadja az olvasót. Így vagyok a Zero Hour című sorozattal is, mely a mid-seasonben fog érkezni, tehát a január-április közti időszakban, mert ősszel nem szeretnék még útjára indítani. A nevek, melyeket meg kell említenem: Michael Nyqvist, Anthony Edwards, Addison Timlin és Jacinda Barrett. Nézzétek meg ezzel kapcsolatban az 1.01 - Pilot promócionális fotóit. A képek kicsit, de a lényeget így is lehet látni.

Történet: A sztori egy férfira fókuszál, aki 20 éven keresztül kinevette az összeesküvés elméleteket, míg egy magazin főszerkesztője volt, de szerencsétlenségére hirtelen ő is belekeveredik egy ilyenbe. Mindeközben a saját személyazonossága is megkérdőjeleződik.

Epizódok száma: 13
Várható premier: Mid-season
Túlélési esély: Kíváncsi vagyok végülis, hogy mit hoznak ki a sorozatból, s hogy lesz-e elegendő sztori, amivel minden héten leültetik a nézőket a képernyők elé, 13 héten keresztül. Túlélési faktorát egy 65% köré lőném be. Aztán majd meglátjuk, mi lesz.

Tovább»