2012 július 27, péntek

Világhírű sorozatban kapott szerepet Kárász Róbert

Kárász Róbert epizódszerepet kapott a Burn Notice (Minden lében négy kanál) című amerikai sorozatban. A TV2 Mokka műsorvezetője példaértékű társadalmi felelősségvállalásával elnyerte a ProSiebenSat.1 díját, amely mellé a sorozatszerep és egy miami út is az övé.

A ProSiebenSat.1 cégcsoport minden évben több kategóriában díjazza a cégcsoport dolgozóit a világ minden tájáról. A tegnap este Münchenben tartott ünnepélyes díjátadón – a tavalyi évhez hasonlóan – ismét született TV2-es siker. Kárász Róbert a „Social engagement” kategóriában győzedelmeskedett, az Ezer lámpás éjszakája és a Fogadj örökbe egy macit! kampányokban tanúsított áldozatos munkájáért.

- Ez a legnagyobb elismerés, amit valaha kaptam. Nagyon büszke vagyok, hogy a TV2 felismerte a társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos projektjeim fontosságát, és támogatásával hozzájárult a kampányok sikerességéhez. Számomra már az is elismerés volt, hogy jelöltek erre a nemzetközi díjra. Ez a győzelem újabb lendületet ad ahhoz, hogy méltó módon folytathassuk a két kampányt és új ügyeket is felkaroljunk. – mondta büszkén a díjazott.

A műsorvezető a díj mellé egy igazán különleges ajándékot is kapott: egy miami utat, valamint egy epizódszerepet a cégcsoporthoz tartozó Fuse produkciós cég által gyártott – világszerte népszerű – Burn Notice című sorozatban. Robi tehát hamarosan a tengerentúlra utazik, hogy színészi képességeit egy amerikai sikersorozatban csillogtassa meg.

- Régi vágyam teljesül azzal, hogy a képernyőn is megmutathatom magam színészként. Talán kevesen tudják, de egy évadot játszottam a Pécsi Nemzeti Színházban, sőt, a színművészetire is felvételiztem. Régóta mondogatom a barátaimnak, hogy jó lenne a Jóban Rosszban sorozatban szerepelni. Ha Amerikában jól teljesítek, remélem lesz helyem Csillagkúton is. Természetesen nem fordítok hátat a műsorvezetésnek, ez csupán egy izgalmas kaland. – árulta el Kárász.

Forrás: propeller.hu

2012 július 12, csütörtök

TV2 | Mokka - A csodálatos Pókember

Szerintem senki se felejtette el, hogy ma debütál országszerte a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) című reboot, s a TV2 Mokka című műsorában már el is kezdtek beszélni róla: Barbee, az énekesnő fejtette ki véleményét a filmről, valamint Szöllőskei Gábor (VOX főszerkesztő-helyettese), aki nyilván jóval többet tud a reboot háttértörténetéről, s egyéb dolgairól. És piros pont jár azért, hogy a műsorvezető tudja az alaptörténetet.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás