2012 július 23, hétfő

Előzetesek (3): True Blood

Néhány unalmas rész után azt hittem, nem fog visszatérni a jól megszokott irányba a True Blood (True Blood - Inni és élni hagyni). Mondom ezt úgy, hogy a ma kijött részt még nem láttam, csak azt, amit előtte adtak le. Na de nézzük meg, jövő héten mivel lepnek meg minket: íme az 5.08 - Somebody That I Used to Know előzetes és vészesen közeleg az évadzáró epizód is.

2012 július 16, hétfő

Előzetesek (2): True Blood

Bár kiadtak egy vadiúj trailert a True Blood (True Blood - Inni és élni hagyni) ötödik évada kapcsán, mely elég hosszú és a maradék fél évad poénjait le is lövi, mégis úgy döntöttem, inkább nézzük meg a jövő heti, vagyis az 5.07 - In the Beginning előzetesét.

2012 július 9, hétfő

Előzetesek (3): True Blood

Pár hete annyira nem élvezem a True Blood (True Blood - Inni és élni hagyni) epizódjait, pedig elég erősen nyitott ötödik évadával. Mi lehet a gond? Talán csak Terry Bellefleurt kezdtem el nagyon rühellni. Jöjjön az 5.06 - Hopeless promó videója.

2012 július 2, hétfő

Előzetesek (1): True Blood

Már nézhető is a mostani része a True Blood (True Blood - Inni és élni hagyni) című sorozatnak, sőt, az 5.05 - Boot N' Rally Ally epizódjának előzetese is. Egyre jobban pörögnej fel az események az évad feléhez közelítve.

2012 június 25, hétfő

Előzetesek (1): True Blood

Minden héten egyre jobb, izgalmasabb résszel jön a True Blood (True Blood - Inni és élni hagyni), tehát hogy a viharba lenne kivétel az eheti? Aki nem látta még, vessen rá egy pillantást. Valamint a jövő héten megjelenő 5.04 - We"ll Meet Again nevű epizódjának előzetesére is.

2012 június 18, hétfő

Előzetesek (1): True Blood

Annyi biztos, hogy nem fogunk unatkozni a legújabb True Blood (True Blood - Inni és élni hagyni) epizód alatt sem, mely az 5.03 - Whatever I Am, You Made Me címet visel. Úgy látszik, ez az évad a The Authority köré fog épülni.

2012 június 15, péntek

True Blood | Robert Patrick is feltűnik az 5. évadban

A True Blood (True Blood - Inni és élni hagyni) 5. évadának castingja még korántsem ért véget, ugyanis Robert Patrick fogja alakítani az idei szezon egyik visszatérő szereplőjét.

A Terminátor 2. - Az ítélet napja és az X-akták sztárja nem mást fog alakítani, mint Alcide Herveaux édesapját, Jackson Herveauxt, aki az 5. évad 9. epizódjában fog feltűnni először. A rész egyébként az Everybody Wants to Rule the World címet viseli. Jellemzésként annyit kaptunk róla, hogy egykor erős, másokat inspiráló és hősies ember volt, mára pedig már eljárt a kor felette.

Karaktere flashback jelenetben is fel fog tűnni, ahol a '80-as években láthatjuk a fiatal Alcide-ot és Debbiet is. Érdekes lesz látni Alcide történetét bővebben, látva, hogyan kezdődött számára az évad.

2012 június 11, hétfő

Előzetesek (1): True Blood

Hihetetlen, mennyire pörög a True Blood (True Blood - Inni és élni hagyni) idei évada, hiszen elég csak belepillantani az ötödik szezon első részébe. Tele fordulatokkal, olyanokkal, melyekre nem is számítana a gyanútlan néző. És akkor csak az nézze meg az 5.02 - Authority Always Wins előzetesét, aki már látta az ezt megelőző részt. Tele van spoilerekkel!

2012 június 9, szombat

True Blood | Júliusi szinopszisok

5.04 - WE"LL MEET AGAIN | Bill és Eric féltik életüket; Lafayette veszélybe sodorja Sookie életét; Roman és Salome megölnek egy Tanács tagot, akit árulással vádolnak.

5.05 - LET'S BOOT AND RALLY | Bill és Eric Sookiehoz fordulnak segítségért, Russell hollétével kapcsolatban; Jasonnek nyugtalanító álma van.

5.06 - HOPELESS | Bill és Eric letöltik büntetésüket, melyet a Hatóság szabott ki rájuk; Roman elárulja terveit Russellnek.

5.07 - IN THE BEGINNING | Salome felfedi igazi hűségét; Sookie szorosabban magához húzza emberi oldalát; Sam kiszamatol néhány elkövetőt.

5.08 - SOMEBODY THAT I USED TO KNOW | A Hatóság új irányt vesz fel; Sookie és Jason többet tudnak meg szüleik haláláról; Luna alakváltásakor Sam testében ragad.

2012 június 5, kedd

Poszterek (1): True Blood

"Everything is at stake."

Öt nap választ el minket a True Blood (True Blood - Inni és élni hagyni) ötödik évadának premierjétől, poszterek viszont még most is érkeznek. A képen a harmadik évad főgonosza, Russell Edgington látható, aki így ki is került a negyedik etapból, ám aki látta, hogyan végződött tavaly, tudja, hogy most vérszomjjal visszatér Russell.

2012 május 24, csütörtök

Előzetesek (2): True Blood

Nem sok választ már el minket a True Blood (True Blood - Inni és élni hagyni) ötödik évadának premierjétől, ugyanis június 10-én az HBO képernyőjére visszatérnek a vámpírok, immáron ötödik alkalommal. Elvarratlan szálak bőven voltak a negyedik etap végén, s most belekóstolhatunk a legújabb előzetes révén abba, mi is vár ránk idén.

2012 május 14, hétfő

Előzetesek (2): True Blood

Nemsokára visszatér az HBO képernyőjére a True Blood (True Blood - Inni és élni hagyni), méghozzá 2012. június 10-én. Jó tudni, hogy most két héttel hamarabb kezdődik. Olyan szálakat hagytak befejezetlenül tavaly nyáron, ami miatt most várom az ötödik etap kezdését. Jöjjön akkor egy vadiúj, másfél perces előzetes!

2012 április 1, vasárnap

True Blood | Az első fotó az 5. évadból

2012. június 24-én tér vissza a képernyőkre a True Blood (True Blood - Inni és élni hagyni) című vámpíros sorozat, méghozzá az 5. évadával. Elég jelentős pillanatok zajlottak le a 4. szezon fináléjában tavaly, tehát várós a mostani évad. Nézzétek meg az első képet belőle, melyen Deborah Ann Woll (Jessica Hamby) látható.

2011 november 20, vasárnap

True Blood az SFX címlapján

Hosszú szüneten van a True Blood (True Blood - Inni és élni hagyni), ugyanis 2012 nyarán kezdődik csak az 5. évada, de hát mindig ennyit kell várni az új szezonra. A szereplők most az SFX magazin címlapján domborítottak.

2011 szeptember 8, csütörtök

True Blood: Chris Bauer interjú

Nemsokára, pontosabban a jövő héten ér véget a True Blood (True Blood - Inni és élni hagyni) 4. évada, s került most feltöltésre egy új interjú, ezúttal Chris Bauerrel (Andy Bellefleur). Kérdem én, miért csak a 11. résznél pörgött fel minden? Miért nem az 5-6. résznél? Na mindegy, a finálé azért csapjon oda rendesen, olyan cliffhangerrel, amitől leesik az állunk! IDE kattintva eredeti nyelven elolvashatjátok az interjút.

2011 augusztus 29, hétfő

True Blood: 4.11 - Soul of Fire - Promó

Bizony, elérkeztünk ma virradóra a True Blood 4. évadának 10. részéhez. Még nem láttam, viszont elhoztam a 4.11 - Soul of Fire előzetesét. Két hét múlva befejeződik ez a szezon, de jövő nyáron jön az ötödik.

2011 augusztus 15, hétfő

True Blood: 4.09 - Spellbound - Inside The Episode

True Blood videó érkezett, méghozzá a 4.08 - Spellbound Inside The Episode videója. Nézzétek csak meg!

2011 augusztus 15, hétfő

True Blood: 4.09 - Run - Promó

Nézni is fogom ma a True Blood legújabb részét, de most nézzük inkább a jövő heti előzetesét. Kicsit csalódtam, mert már a 4.09 - Run fog érkezni, de annyira jó nem volt eddig az évad, mint tavaly. Valamit mutassanak még a maradék négy rész alatt.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás