2012 július 29, vasárnap

Előzetesek (2): Az Acélember

Végre megérkezett (és milyen hamar) a Man of Steel (Az Acélember) című film teaser trailerének magyar változata, mely szintén nem mond túl sokat, de mindenképp hangulatos. Tessék a play gombra kattintani! A magyar címét már tudjuk, de a hazai premierről egyelőre semmi infó.

2012 július 29, vasárnap

Előzetesek (1): Merlin

Abszolút várós a BBC One nevű csatornán futó brit fantasy, a Merlin (Merlin kalandjai) című sorozat ötödik évada, s mintha érezte volna a csatorna, mennyire várom, s vártam már egy előzetest róla, mert most kaptunk is egyet. A premierre elvileg szeptember 6-14. között számíthatunk, melyről korábban itt írtam. Az előzetes nem egetverően hosszú, de azért mégis több és jobb, mint a semmi.

2012 július 28, szombat

Előzetesek (4): The Expendables 2

Mindjárt elérkezik a The Expendables 2 (The Expendables - A feláldozhatók 2.) amerikai debütálása, ugyanis augusztus 17-én mozikba kerül (na ja, de augusztus 3-án meg Los Angeles-i premier). Nekünk pedig augusztus 30-ig várnunk kell. Ki ne hagyjátok addig is a következő Behind the Scenes videót.

2012 július 26, csütörtök

Poszterek (1) & Előzetesek (2): About Cherry

"There's no such thing as going too far."

A Yahoo! Moviesnak köszönhetően megtekinthető Stephen Elliott About Cherry című filmjének előzetese, s rögtön egy posztert is kaptunk hozzá. Fontosabb neveknél csak James Francot és Heather Grahamet hoznám fel. A poszter meg nagyon pofás. Augusztus 9-én mutatják be (limitáltan), de igazából csak szeptember 21-én láthatják odakint.

2012 július 25, szerda

Előzetesek (2): Elementary

Nem hinném, hogy az Elementary, ez a CBS-es, Sherlock Holmes-központú újonc fel tudná venni a versenyt a BBC-félével, de azért mindenképp nézzétek meg az előzetest hozzá. Ősszel kezd.

2012 július 25, szerda

Előzetesek (1): Vegas

Ősszel a CBS-re érkezik egy új westernes dráma, a Vegas, de nem kell rögtön egy Longmire-klónra gondolni. Neveknél elég, ha csak annyit mondok, hogy Michael Chiklis. Lehet jobban áll neki ez a szerep, mint a szuperapa. Íme egy 1 perces előzetes a sorozathoz.

2012 július 22, vasárnap

Előzetesek (1): Egyszer volt, hol nem volt

Az m1 még pontos premierdátumot nem adott ki a Once Upon a Time (Egyszer volt, hol nem volt) hazai debütálásához, de nagyban promótálják a hamarosan szlogennel, valamint kiderült, hogy augusztus közepén fog indulni. De hangsúlyozom, nincs még pontos dátum. Viszont annak örülök, hogy érkezik magyarul a 2011-es év legjobb újonca (nem csak én gondolom így, ez bizony hivatalosan is a legjobb).

2012 július 21, szombat

Előzetesek (3): Man of Steel

Örülök, hogy végre kaptunk videós anyagot is a Man of Steel című filmhez, de ahogy többen is megfogalmazták kommentként az előbb említett alatt, ez még teasernek is kevés, vagy egy TV reklámnak. Egyszóval sokat nem mond. De mi várunk türelmesen, pontosabban 2013. június 14-ig (és a magyar premier hol marad?).

2012 július 19, csütörtök

Előzetesek (2): Sons of Anarchy

Nemsokára visszatér a képernyőkre a Sons of Anarchy (Kemény motorosok), méghozzá az ötödik évadával. Kaptunk ennek alkalmából kettő előzetest, melyek a Brother és Mother címre hallgatnak. Mindkettő nagyon hangulatosra sikeredett, bár ugyanaz, csak más szemszögből. Lehet, hogy ez csak álombeli jelenet, de ki tudja? A tovább mögött a második számú előzetes.

Tovább»

2012 július 14, szombat

Előzetesek (7): A sötét lovag: Felemelkedés

Bár nem mai ez a The Dark Knight Rises (A sötét lovag: Felemelkedés) előzetes, viszont a szinkronos változata igen, ugyanis az InterComHun csupán kettő napja pakolta fel a legnagyobb videómegosztóra.

2012 július 13, péntek

Előzetesek (4): Oz: The Great and Powerful

Hehe, most esett csak le, hogy az Oz: The Great and Powerful főszereplője James Franco (Pókember-trilógia) és a rendező Sam Raimi (Pókember-trilógia), tehát összeszokott párosról van szó. Véletlen egybeesésnek is hívhatjuk, de inkább vessetek egy pillantást az előzetesre. Látványvilágban olyat rakott le elém, hogy engem kilóra megvett. Jól használják a CGI-t, ebben biztos vagyok. Várós és sajnos Amerikában is csak 2013. március 8-án debütál.

2012 július 11, szerda

Előzetesek (1): The Dark Knight Rises

Július 20-án debütál Amerikában a The Dark Knight Rises (A sötét lovag: Felemelkedés), s most kaptunk egy újabb TV Spotot, mely a Doctor címet viseli. Már itt is össze lehetne vágni körülbelül a fél filmet az előzetesekből.

2012 július 8, vasárnap

Előzetesek (2): The Dark Knight Rises

Július 20-án érkezik a The Dark Knight Rises (A sötét lovag: Felemelkedés) című trilógiazáró, míg hozzánk csak július 26-án. Ennek alkalmából egyébként kaptunk egy 13 perces videót, melyben a készítők és a színészek is beszélnek a filmről.

2012 július 6, péntek

Előzetesek (2): Jack Reacher

Tom Cruise ismét nem bír magával, hozza a szokásos akcióhőst, ezúttal pedig a Jack Reacher című filmjében, melyhez a napokban érkezett csak egy nemzetközi trailer. Amerikába 2012. december 21-én érkezik, hozzánk pedig nem is olyan sokkal később, 2013. január 3-án.

2012 július 5, csütörtök

Előzetesek (1): A maflás

Kevin James legújabb vígjátékában egy középiskolai tanárt alakít, aki - hogy megmentse iskoláját az anyagi csődtől - ketrecharcosnak áll, hogy így teremtse elő a szükséged összeget.  (külföldi premier: 2012. október 12., hazai premier: 2012 ősze)

Röviden így lehetne leírni a Here Comes The Boom (A maflás) című film tartalmát, s ezt elolvasva, valamint az előzetest megnézve az ember már tűkön ülve várhatja a premiert. Adam Sandler filmjeiért is odavagyok meg vissza, de valljuk be, Kevin James is van olyan jó a szakmában, mint kollégája. Csekkoljátok a trailert!

Megjegyzés: Eme poszt volt az 1100., szóval elég szépen haladgatok. Legyen még kétszer ennyi legalább, s nem panaszkodom.

2012 július 4, szerda

Előzetesek (3): Why Stop Now

Phil Dorling és Ron Nyswaner új filmjéhez érkezett most egy hivatalos trailer, mely a Why Stop Now címet viseli. Főszerepben Jesse Eisenberg, Melissa Leo, Tracy Morgan, Isiah Whitlock Jr. és Sarah Ramos. Amerikában augusztus 17-én lesz a premier, de csak limitálva tessék rá számítani. A film egyfelől comedy, másfelől pedig drama.

2012 június 29, péntek

Előzetesek (1): The Dark Knight Rises

Vészesen közeleg a The Dark Knight Rises (A sötét lovag: Felemelkedés) premierje, mind amerikai, mind hazai téren. Ezúttal egy új, Catwoman-központú TV Spottal (ez már a 10. ilyen előzetes) örvendeztettek meg minket.

2012 június 29, péntek

Blu-Ray | Az amcsikhoz is nemsokára érkeznek Blu-Ray formában a Bosszúállók

Szerintem bőven van idehaza minek örülni a The Avengers (Bosszúállók) DVD és Blu-Ray megjelenése kapcsán, ugyanis mi augusztus 29-től, míg az amerikaiak csak szeptember 25-től tudják mindezt beszerezni. Ráadásul a filmet is nyolc nappal hamarabb kaptuk meg. És akkor jöjjön az előzetes, mely a jenkiknek készült. Egy biztos: ez tényleg egy epic film volt. Köszönet a videóért a Yahoo! Moviesnak.

2012 június 22, péntek

Előzetesek (1): 666 Park Avenue

Remélem, hogy nem fog csalódást okozni a 666 Park Avenue című újonc, mely 2012 őszén debütál az ABC nevű csatornán. Új előzetest kapott, ami alapján még eldöntheti a néző, hogy belekezd-e majd vagy sem.

2012 június 21, csütörtök

Előzetesek (4): Dredd

A napokban látott napvilágot a Dredd előzetese. Ugye ez eléggé futurisztikus film lesz, így kedvez a Sci-Fi, sőt az akciófilmek rajongóinak is. Azt pedig mindenki tudja, hogy a a Judge Dredd (Dredd bíró), 1995-ös film idei remakejéről beszélünk. Amcsiknál szeptember 21-ig kell várni az új verzióra.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás