2012 május 18, péntek

Előzetesek (1): Touch

Végéhez ért a Touch az 1. évadával, hamarosan érkezik a duplarészes finálé, mely az 1.11 & 1.12 - Gyre címet viseli. Vélemények a sorozatról? Első részt is csak a feléig néztem meg, nem tudom, miért. Annyira nem fogott meg.

2012 május 4, péntek

Előzetesek (2): Touch

Nem tudom, mennyire teljesít jól a Touch című sorozat vagy mennyire nem, de azért megtekinthetitek itt a blogon az 1.09 - Music of Spheres bővített előzetesét. Tim Kring anno alkotott ám a Heroes nevű sorozatával, de az is szégyenteljes véget ért. Reméljük, itt nem ez a helyzet.

2012 április 14, szombat

Előzetesek (1): Touch

Sajnos engem nem varázsolt el a Touch című újonc, mert a pilotjának felénél ráuntam az egészre. Belekezdtem, mert érdekelt, de aztán hanyagoltam az egészet. Azért aki nyomon követi, vessen egy pillantást az 1.06 - Lost and Found névre hallgató epizódjának előzetesére.

2012 március 31, szombat

Előzetesek (1): Touch

Kezdjük a szombat reggelt a Touch című, vadiúj és sikeres sorozat 1.04 - Kite Strings epizódjának bővített előzetesével. Kinek mi a véleménye róla? Mármint a pilot utánról? IMDb-n azért megvan a 8.5/10 pont.

2012 március 27, kedd

Előzetesek (2): Touch

Nem fogott meg a pilotjával a Touch és a főszereplő fiú, a "számos gyerek". Azt hittem, hogy ha a Heroes (Hősök) készítőinek legújabb munkája, akkor nem lehet rossz. Pedig szerintem nem is volt izgalmas, de lehet, hogy utána felpörögtek a dolgok. Tekintsétek meg az 1.03 - Safety in Numbers című epizódjának előzetesét, mely érkezik csütörtökön.

2012 március 12, hétfő

Touch | 1.03 - Safety in Numbers - Promócionális fotók

Nem mondhatnám, hogy megvett magának a Touch, mivel az első részét, a pilotot se tudtam végigszenvedni. Ugyanaz a helyzet, mint az Awake esetében. Beharangozták, hogy jó lesz meg minden, engem mégse fogott meg. De azért hoztam pár promóciós fotót az 1.03 - Safety in Numbers című epizódjából.

Tovább»

2012 január 26, csütörtök

Előzetesek (1): Touch

Tegnap, azaz január 25-én, egy szerdai napon debütált a Touch első epizódja, pilotja. Még nem néztem bele, meg kell mondanom, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hozhattak ki a készítői egy Heroes (Hősök) után. És itt egy újabb 1. évados promó videó hozzá.

2012 január 22, vasárnap

Poszterek (1): Touch

Sokan jókat remélnek a Touch című újonc kapcsán, s nem csak azért, mert ez Kiefer Sutherland új sorozata lesz, hanem a Heroes (Hősök) készítőinek új kreálmánya, ráadásul a FOX csatornán, ami ért az ilyen sorozatok készítéséhez. Íme az első évad vadiúj posztere, ami szerintem nagyon vagány.

2012 január 8, vasárnap

Touch | 1.01 - Pilot - Promócionális fotók

Vadiúj promócionális fotók érkeztek a Touch című új sorozathoz, mely nemsokára debütál a FOX csatornán. A Heroes (Hősök) legújabb kreálmányáról beszélünk, s hát elnézve az előbbit... reméljük, hogy jó fog kisülni ebből.

Tovább»

2011 december 23, péntek

Előzetesek (1): Touch

Felkeltette az érdeklődésem ez a január 25-én érkező sorozat, mely a Touch címet viseli. Kiefer Sutherland főszerepel benne, valamint fontos megemlíteni, hogy ez a Heroes (Hősök) alkotóinak legújabb kreálmánya lesz, csak ezúttal a Fox csatornán.

A történet nagyjából arról szól, ahogy az előzetesekből leszűrtem, hogy a gyereknek van valami fura kapcsolata a számokkal, meg képes látni a múltat, jelent és a jövőt is. Ebből tényleg ki lehet hozni egy nagyon jó történetet, csak ne b*sszák el.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás