2012 július 13, péntek

Comic-Con | Új 'The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2' karakterposzterek

Persze, hogy kapott külön panelt a The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész) az idei Comic-Conon, hiszen jövőre már úgysem lesznek ott. Viszont most megörvendeztettek minket csomó új karakterposzterrel, melyeken a Denali Klán és az Amazon Klán is észrevételezhető. A tovább mögött még 7 poszter vár rátok!

Tovább»

2012 június 20, szerda

Előzetesek (1): The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2

Megérkezett a The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész) első trailere, mely felcsigázhatja azokat is, akik szerint nem volt érdekes az első rész. Ez pedig az lesz: érdekes. November 16-án az amcsikhoz, november 15-én hozzánk érkezik a film.

2012 június 13, szerda

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 | Az első képek Renesmeeről

November 15-én érkezik hazánkba a The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész) című film, mely lezárja a történetet. Az első felénél én a 20. percig tudtam elszenvedni magam valahogy, aztán kikapcsoltam. Most azonban újra előveszem majd és folytatom, elnézve ezt a 10 új képet a folytatásból. Elég könyvhű rajta mindenki, nekem ez pedig imponál. Most először pedig, az Entertainment Weeklynek köszönhetően, láthatjuk Edward és Bella gyermekét, Renesmeet, akit Mackenzie Foy formál meg. Az megvan, hogy amcsikat beelőzzük egy nappal, a premiert tekintve? A tovább mögött még 7 db fotó a filmből és 2 db, különböző borító a címlapról.

Tovább»

Címkefelhő
Feedek
Megosztás