2012 május 13, vasárnap

The Secret Circle | Adjunk esélyt a sorozatnak!

Mivel látok benne potenciált, s mivel sajnálom is, hogy a The CW törölte a The Secret Circle nevű sorozatát, megosztom veletek ezt a "mentsük-meg-a-sorozatot" videót, melyben arra buzdítanak minket, hogy különböző oldalakon miket kellene megosztani ahhoz, hogy észrevegyék: hiba volt a sorozatot berekeszteni. Teljesen egyetértek ezzel.

2012 május 8, kedd

Sneak Peek (1): The Secret Circle

Derülnek még ki dolgok a fináléban is, ugye The Secret Circle? Poént nem lőném le, meg nem is akkora nagy, de aki kíváncsi rá, az nézze meg ezt a több, mint egy perces sneak peeket az 1.22 - Family című évadzáró epizódból.

2012 április 28, szombat

Előzetesek (1): The Secret Circle

Azta! Kb. ennyit tudok hozzáfűzni a The Secret Circle utolsó előtti epizódjának előzetese láttán, mely az 1.21 - Prom címet viseli. Mekkora rész lesz ez, kérdem én? Visszatér Amelia, Cassie rég elhunyt anyja és Jake öccse is, aki konkrétan 16 része halott? Én már most kiváncsi vagyok a fejleményekre.

2012 április 20, péntek

Előzetesek (3): The Secret Circle

Nem panaszkodhat a The Secret Circle sem, bár a jövője azért kérdéses. Lesz-e második évad vagy sem? Én remélem, hogy rábólintanak a következő szezonra. Amiért esélyes a törlésre, az a nézettség. De a sztori alapjába véve pedig jó. Nézzétek meg az 1.20 - Traitor előzetesét.

2012 március 27, kedd

Sneak Peek (1): The Secret Circle

Várós ismét a csütörtök este, hiszen akkor érkezik a The Secret Circle legújabb epizódja, az 1.18 - Sacrifice. Ugye ez is egész évados berendelést kapott, azaz 22 részes lesz, ergo nemsokára finálé és vége az első szezonnak. A tizenhetedik résznél valami egészen újat mutattak, kíváncsian várom a többi részt is. Kedvcsinálónak itt egy több, mint másfél perces sneak peek az epizódból.

2012 március 20, kedd

Sneak Peek (1): The Secret Circle

Belehúzott a The Secret Circle a legutóbbi epizódjával, most pedig egyre érdekesebb dolgokra fog fény derülni, méghozzá az 1.17 - Curce című részében. Jókor hozakodnak elő az átok dologgal, hiszen a 22. epizód lesz a záróepizódja az 1. évadának. Remélem, hogy idehaza majd vetíteni fogják pár hónappal a fináléja után, mert egy remek sorozatról beszélünk. Nézzünk meg egy izgalmas sneak peeket a részből, melyben Faye gúnyolódik, Cassie pedig elmeséli, mit tettek Adammel, s kiderül, hogy valaki lehet, hogy meg fog halni!

2012 március 11, vasárnap

Sneak Peek (1): The Secret Circle

Ha a nagytesó (The Vampire Diaries) is szünetel, akkor valószínűleg a The Secret Circle is, de semmi gond, hiszen a jövő héten mindkettő érkezik a vadonatúj epizódjával. Most nézzetek meg egy sneak peeket a The Secret Circle március 15-i, 1.16 - Lucky című részéből.

2012 február 11, szombat

Előzetesek (1): The Secret Circle

A jövő hét azt hiszem John Blackwellé lesz, már ami a The Secret Circle nevű 2011-es újoncot illeti. Az 1.15 - Return névre hallgató epizódban végre felbukkan Cassie Blake apja, akire már nagyon régóta vártak a rajongók.

2012 január 18, szerda

Előzetesek (1): The Secret Circle

Kanadai promó érkezett a The Secret Circle jövő héten érkező, 1.12 - Witness című epizódjához, melyben Jake (Chris Zylka) az, aki főbb szerepet kapott.

2012 január 14, szombat

The Secret Circle | 1.13 - Medallion - Promócionális fotók

Még csak a 11. részét vetítették le a napokban, máris érkezett 10 db promócionális fotó a The Secret Circle 1.13 - Medallion nevű epizódjából, melyet január 26. helyett csak február 2-án kapunk meg (mivel a The CW január 26-án egy új filmjét vetíti le, s a The Secret Circle, valamint a The Vampire Diaries is szünetel aznap).

Tovább»

2012 január 13, péntek

Előzetesek (1): The Secret Circle

Ma jelent meg a The Secret Circle legújabb része, amit még nem láttam, de most megnéztem az 1.12 - Witness előzetesét. Azt kell mondanom, ez izgalmasabb lesz, mint az eddigi 11 epizód.

2012 január 11, szerda

A hét képe | The Secret Circle - 1x10

Most szerdán jöttem A hét képe nevezetű rovattal, melyet most nálam a The Secret Circle érdemelt ki. A sorozat is, persze, de azon belül is a Diana Meadet alakító Shelley Hennig (a nevére kattintva elérhetitek az IMDb-s profilját, melyet érdemes megnézni, már csak a képek miatt is), aki szerintem gyönyörű színésznő. És fontos megemlítenem, hogy a Miss Teen USA 2004 büszke tulajdonosáról beszélünk.

2012 január 6, péntek

The Secret Circle | 1.12 - Witness - Promócionális fotók

Ma hajnalban tért vissza a The Secret Circle a 10. epizódjával, ahogyan testvérsorozata, a The Vampire Diaries is. Utóbbit már láttam, s egyáltalán nem csalódtam. Van egy olyan érzésem, hogy a boszik sem fognak csalódást okozni a folytatásban. Jöjjön most 10 db promócionális fotó az 1.12 - Witness című epizódjához, mely 2012. január 19-én érkezik. Ja és IMDb-n a 7.3 helyett most már 7.5/10 ponttal büszkélkedhet.

Tovább»

2012 január 1, vasárnap

The Secret Circle | 1.11 - Fire/Ice - Promócionális fotók

Új promócionális fotók érkeztek, szám szerint 6 db a The Secret Circle 1.11 - Fire/Ice nevezetű epizódjából, mely érkezik 2012. január 12-én. Érdekes egy sorozat, nekem felkeltette az érdeklődésem.

Tovább»

2011 december 21, szerda

Előzetesek (1): The Secret Circle

Jöjjön most a tegnapi kritika után a The Secret Circle 1.10 - Darkness című epizódjának egyik sneak peekje (jelenet), mely eléggé utal arra, milyen irányban halad tovább a sorozat. Elég spoileres lehet annak is, aki már látta mind a 9 részt, hát még nekem, aki csak a hatodikat nézi. Ez is erős visszatérés lesz, akárcsak a testvérsorozatnál, a The Vampire Diariesnál.

2011 december 20, kedd

Kritika | The Secret Circle - 5 epizód után

Kedvenc új sorozatom lett a The Secret Circle, a Once Upon a Time mellett. Hogy miért, azt ki fogom bővebben fejteni. IMDb profilját már csak megszokásból is megnéztem és csodálkoztam, hogy miért csak 7.6/10-es értékelése van. Én simán megadnám neki a kerek 8 pontot. Na de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy milyen is valójában a sorozat.

Kezdjünk akkor neki. Megérkezett idén, szeptember 15-én L.J. Smith The Secret Circle nevű könyvének megfilmesített (a megsorozatosított elég hülyén hangzana, pedig ez lenne a helyes) változata, melyre sokan hitték azt, hogy ez egy az egyben Vámpírnaplók-féle sorozat lesz. Abból is a boszorkányos változat. Jó hír, ez nem lett igaz. Teljesen más az epizódok felépítése is, meg csomó minden.A főszereplő Cassie Blake, akinek már az első epizódban meghal az anyja, s már akkor elkezdik adagolni a nézőknek a sötétséget, a gonoszt. Remek ötlet, mert anélkül egy ilyesmi sorozat nem sokat szokott érni. Muszáj meglennie a jó és a gonosz közötti egyensúlynak. Bár kicsit hajaz Elijahra a Meade apuka, de sebaj, mert engem egyáltalán nem zavar. Aki annál inkább, az Faye Chamberlain anyja, Dawn, aki ugyanolyan seggfej, mint a lánya. Nekem ez a kettő szereplő nem tetszik, de talán majd változik a véleményem pár rész után.

És ha már pár résznél tartunk, nagyon jól felépítették az addigiakat. Kíváncsi vagyok a mitológiájára, ami persze minden sorozatnak van. Kiderült, hogy Cassie egy Blake, vagyis a boszorkányság kezdetéig nyúlik vissza a vérvonala. A nagymuter pedig a Vének közül egy, tehát öreg boszi nem vén boszi. Van benne is potenciál, nem elhanyagolható tényező a nagyi.

Fontos megemlíteni még a szereplőgárdát is. Nem sok jót hallottam például a sorozat előtt Thomas Dekkerről, aki itt Adamet alakítja. Kellemesen csalódtam benne, sokkal rosszabbra számítottam a kritikák alapján. Britt Robertson, vagyis Cassie pedig szintén nem tűnik rossz választásnak, s valljuk be azért - mi, férfi nézők -, hogyha a kinézetet nézzük, akkor az kifogástalan. Nekem mégis legjobban Shelley Hennig (Miss Teen 2004 - Louisiana), azaz Diana Meade mozgatja meg a fantáziámat. Nicket sajnáltam még, azt viszont nem írom le, hogy miért. Tessék elkezdeni a sorozatot, ha valakit érdekel.

A tetőpont az 5. részben volt, bár lehet volt ennél jobb rész is, de én még csak az ötödikig jutottam el. Ha pontot kéne rá adnom az eddigiek alapján, tőlem egy 8.3/10-et kapna. Lesz ez jobb is, nagyon úgy érzem. Ismét egy teljesen korrekt sorozat a The CW részéről.

2011 november 21, hétfő

Előzetesek (3): The Secret Circle

Csak úgy, mint testvérsorozata, a The Secret Circle is január 5-én tér vissza és szintén a 10. epizódjával. Az 1.10 - Darkness bővített előzetese megérkezett, nézzétek csak meg.

2011 október 9, vasárnap

Előzetesek (1): The Secret Circle

Teljesen nem kaszáltam el a The Secret Circlet, csak egy időre abbahagytam. A harmadik epizód felénél se jártam, mikor kikattintottam, egyszerűen unalmas volt. Lehet, hogy utána felpörögtek a dolgok, majd valamikor bepótlom. Egyszerre 2-3 részt letudni ennél a sorozatnál szerintem sokkal jobb. De a lényeg, jöjjön az 1.05 - Slither promó videója. És megint az van, hogy az előzetes fasza, de maga a rész nem annyira pörgős, mint a 20 mp-es promója.

2011 október 2, vasárnap

Előzetesek (2): The Secret Circle

Hát, annyira mégsem vagyok lenyűgözve a The Secret Circle láttán. Még a második rész tetszett - bár nyílvánvaló, hogy eddig a pilot volt a legerősebb -, de már a harmadiknál kissé kezdtem unatkozni. Lehet több részt kellene egymásutánba megnézni és úgy sokkal élvezhetőbb lenne. A lényeg, hogy elhoztam az 1.04 - Heather nevezetű részének promó videóját. Habár, elnézve az előzetest, lehet, hogy innentől már felpörög egy kissé a sorozat.

2011 szeptember 24, szombat

The Secret Circle | Pilot kritika

Már az elején szeretném leszögezni, hogy nekem nagyon tetszett a The Secret Circle pilot (1.01) epizódja. Sejtettem, hogy nem tették alacsonyra a mércét, hiszen a The Vampire Diaries (Vámpírnaplók) testvérsorozatáról beszélünk.

A kritikát kezdeném Britt Robertsonnal, aki a sorozatban a főszereplőt, Cassie Blake-et alakítja. Azt hittem, hogy ő lesz az, aki teljesen jól hozza majd a szerepét, átéli a dolgokat és a többi. De nem, szerintem pont nem így történt. Szép a színésznő, meg minden, de valamiért kissé kevésnek tartom őt ehhez a karakterhez. Jóval többet kéne ebből kihoznia.

Akiben hatalmasat és kellemeset csalódtam, az Thomas Dekker volt, vagyis Adam Conant. Egy teljesen szimpatikus srác, akinek van már barátnője, de az első részből mindenkinek lejött, hogy tetszik neki Cassie, valamilyen szinten vonzódik is a csajhoz. Tehát részemről rendben van Thomas, ha hozza a formáját, vele semmi gondom nem lesz.

Faye, az igazgatónő lánya, a hataloméhes boszorkány. A mágia csak a kisujját nyújtotta felé, de amint megérezte az ízét, máris az egész karja kellett neki. Nekem unszimpatikus Phoebe Tonkin karaktere és maga a színésznő is. Sokan el vannak tőle ájulva, meg mondják, hogy ő adja a sorozat eyecandy faktorát, de szerintem nem. Inkább Britt Robertson és Shelley Henig (utóbbit nem azért mondom, mert a barna hajú és szemű lányok a gyengéim).

A gonosz varázsló, aki az epizód elején végez szegény Cassie édesanyjával, na neki teljesen gonosz kisugárzása van. Teljesen korrekt, bár kicsit hajaz Elijahra a Vámpírnaplókból, de szó szerint. Egy pillanatra azt hittem, hogy ő nem Charles, hanem Elijah. Nem tudni még, milyen tervet szövöget Faye anyjával, de már most jól vezetik fel a szálakat és valószínűleg húzzák ezt addig, amíg már nem bírjuk tovább.

Összeségében egy nagyon jó rész volt, pilotnak meg teljesen korrekt. A vége is ütött, a maga módján persze. Én erre a részre csak azért adok 8/10-et, mert ha esetleg a többi jobb lesz annál, akkor többet szeretnék adni egy 8-asnál.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás