2012 június 1, péntek

Új premierdátumot kapott a Thor 2 és a The Lone Ranger

Walt Disney Pictures beiktatott egy kis változást kettő, 2013-ban debütáló filmjének premierdátumával kapcsolatban. A The Lone Ranger, Johnny Depp főszereplésével 2012. május 31.-e helyett július 3-án fog érkezni, míg a Thor 2 egy héttel hamarabb, a november 15-i premier helyett 2013. november 8-án. Így az utóbbi film hamarabb fog nyitni, mint a The Hunger Games: Catching Fire (egyébként is; premier: 2013. november 22.) című alkotás .

A Thor 2-nek pedig így "fel kell vennie a versenyt" a One Direction című együttes koncertfilmjével, bár nem hiszem, hogy itt egyáltalán versenyről lenne szó. Magyarul rekordokat fog dönteni a Thor 2 a bevételeivel.

2011 december 17, szombat

James Frain és a The Lone Ranger

James Frain is már szereplője a Gore Verbinski által rendezett The Lone Ranger című filmnek, értesült a The Hollywood Reporter. James karaktere egy vasúti művezető, aki a film főgonoszának, Latham Colenak (Tom Wilkinson) dolgozik.

Armie Hammer (The Lone Ranger) és Johnny Depp (Tonto) a film két főszereplője, melyet 2012 elején kezdenek majd el forgatni.

James Frain feltűnt a Tron: Legacy (Tron: Örökség) és a Water For Elephants (Vizet az elefántnak) című filmekben is. Szerepelt a rövid életű The Cape című sorozatban, valamint láthattuk őt a True Blood (True Blood - Inni és élni hagyni) nevezetű sorozatban is.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás