Engem így előzetes alapján megfogott a The Family Tools című újonc, mely az ABC nevű csatornára érkezik, jövőre. Sorsára kíváncsi leszek, bár ABC-s sitcomokat nem szoktam nézni. Azért vessetek egy pillantást a két perces előzetesére.

Történet: A családdal közösen vállalkozni nehéz dolog, erre kénytelen ráébredni főhősünk, amikor szívrohama miatt visszavonuló apja rábízza az ezermesteres üzletét. Mindenki azt várja, hogy elbukik, hiszen eddig nem volt túl sikeres, így bizony nehéz feladatba vágja a fejszéjét, de talán pont ez a kihívás lesz az, amiben megtalálja magát.

Várható premier: Mid-season
Készítő: Bobby Bowman
Szereplők: Kyle Bornheimer (Perfect Couples, Worst Week, Romantically Challenged), J.K. Simmons (The Closer, Law & Order), Edi Gathegi, Johnny Pemberton, Danielle Nicolet (The Starter Wife, Heartland), Leah Remini (King of Queens, In The Motherhood)

Túlélési esély: Kyle Bornheimert ismerhetjük a Romantically Challenged (Romantikus kaland) című sorozatból, de hát az is kaszát kapott. Bízok benne, hogy talán ez a sorozat nem fog kapni. Túlélési esélyét egy 60-70% közé saccolnám be.