2012 július 28, szombat

Előzetesek (4): The Expendables 2

Mindjárt elérkezik a The Expendables 2 (The Expendables - A feláldozhatók 2.) amerikai debütálása, ugyanis augusztus 17-én mozikba kerül (na ja, de augusztus 3-án meg Los Angeles-i premier). Nekünk pedig augusztus 30-ig várnunk kell. Ki ne hagyjátok addig is a következő Behind the Scenes videót.

2012 július 10, kedd

Comic-Con | Új posztert kapott a The Expendables 2

"Back for War."

Köszönet jár a Lionsgatenek na meg a Comic-Connak is, hiszen felfedték előttünk a The Expendables 2 (The Expendables - A feláldozhatók 2.) új poszterét. Sokat nem kell rá várni, ugyanis amerikai premierje augusztus 3-án lesz, magyarországi pedig augusztus 30-án. Miénk kicsit messzebb van azért, azt aláírom.

2012 június 3, vasárnap

Előzetesek (1): The Expendables 2

Kettő nappal ezelőtt kapta meg az első TV spotját a The Expendables 2 (A feláldozhatók 2.), melyben felsorakoztatják az izmoktól duzzadó szereplőgárdát, azaz Willist, Stallonet, Schwarzeneggert, Norrist és még sorolhatnám. Kicseszésnek tartom egyébként, hogy Amerikában már 2012. augusztus 17-én debütál, hazánkban viszont csak 2012. szeptember 20-én. Több, mint egy hónapos késéssel.

2011 szeptember 20, kedd

Liam Hemsworth feláldozza magát!

Liam Hemsworth, vagyis Chris Hemsworth (Thor) öccsének neve merült fel legutoljára a The Expendables 2 című film kapcsán, értesült a Variety.

Csak hogy pár főbb nevet említsek a filmből: Sylvester Stallone, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris és Jean-Claude Van Damme.

Stallone rendezte és írta újra a forgatókönyvet, és íme a többi szereplő: Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Steve Austin, David Zayas, Giselle Itie, Charisma Carpenter, Gary Daniels, Terry Crews és Mickey Rourke.

A legutóbbi két színész, akiknek neve felmerült a film kapcsán, az Nicolas Cage és John Travolta volt.

A filmet a következő hónapban kezdik el forgatani Bulgáriában, s érkezik majd 2012. augusztus 17-én, az USA-ban.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás