2012 június 12, kedd

Előzetesek (2): The Client List

És akkor most jöjjön a The Client List (Ügyféllista) fináléjának előzetese, bár ez még csak a rövid verziója. Tehát az 1.10 - Past is Prologue zárja az évadot, de jövőre már elvileg 15 epizóddal tér vissza.

2012 június 5, kedd

Előzetesek (2): The Client List

Jennifer Love-Hewitt újdonsült sorozata, a The Client List (Ügyféllista) első évadának nemsokára a végére érkezik, de akik kedvelik, azoknak semmi ok a pánikra, 2013-ban ugyanis érkezik a következő etap, elvileg 15 epizóddal a 10 helyett. És akkor ne hagyjuk ki az 1.09 - Acting Up előzetesét.

2012 május 30, szerda

Előzetesek (1): The Client List

Kezdjük a szerda délelőttöt a The Client List (Ügyféllista) soron következő epizódjának, az 1.08 - Games People Play bővített előzetesével. Második évada egyébként már berendelve.

2012 május 27, vasárnap

The Client List | 1.08 - Games People Play - Promócionális fotók

Zárjuk a vasárnapi napot a The Client List (Ügyféllista) soron következő epizódjának, az 1.08 - Games People Play címűnek a promócionális fotóival. A sorozatot nem követem, de biztos vannak itt olyanok, akik igen.

Tovább»

2012 május 8, kedd

Előzetesek (5): Smash

Valószínűleg a Smash (Kasszasiker) fináléja is egy a tizenkilenc finálé közül, melyek a napokban érkeznek folyamatosan. Furcsállom egyébként, hogy mostanában nem 13, hanem 15 epizódosra terveznek egy évadot, mármint amelyik sorozat nem teljes évados (22 epizód) berendelést kap. Tehát íme az 1.15 - Bombshell előzetese, a sorozat 1. szezonjának a fináléja.

2012 május 8, kedd

Előzetesek (4): The Client List

Ha jól rémlik, írtam már valamikor, hogy a The Client List című sorozatot érdemes bepróbálni, amolyan guilty pleasureként. Aki szerint gagyi, nem biztos, hogy igazat állít, mert 2013-ban érkezik a 2. felvonása, méghozzá 15 epizóddal. Ráadásul elég stabilan tartja magát, nézve a nézettségi adatait. Ezért ne hagyjátok ki az 1.06 - The Cold Hard Truth bővített előzetesét.

2012 május 5, szombat

Előzetesek (1): The Client List

Eléggé guilty pleasure szaga van a The Client List című sorozatnak, bár IMDb-n 5.5/10 pontja van. Lehet nyáron belekezdenék, de még nem tudom. Érkeznek ennél izgalmasabb sorozatok is.

2012 április 24, kedd

Előzetesek (1): The Client List

Érdemes vajon csak azért belekezdeni a The Client List nevű újoncba, mert Jennifer Love Hewitt hihetetlenül szexi, annak ellenére, hogy már 33 éves? Készült film is 2010-ben belőle, Ügyféllista címmel, a sorozatnak pedig nem tudom, hogy a színésznő főszereplője-e vagy csak mellék, mert az IMDb (5.5/10) szerint míg más 5 epizódban szerepelt eddig, nála csak 3 van feltüntetve. A lényeg az, ha valaki a szemét akarja pihentetni a hölgyeményen, aki nagyon jól tartja magát MELLesleg, az kezdjen bele.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás