2012 július 11, szerda

Comic-Con | Item 47 poszter

"The Avengers won the battle, but a few items were left behind."

Lehet senkinek sem ismerős az Item 47 című rövidfilm, viszont aki jártas a The Avengers (Bosszúállók) körüli dolgokban, az már biztosan hallott róla. A Comic-Con pedig megajándékozott minket ennek poszterével. Blu-Ray/DVD változata érkezik 2012. szeptember 25-én, ugyanakkor, mikor a nagytestvér változata is megjelenik (itt írtam arról, mikor jönnek bosszút állni Magyarországon, azaz mikor jelenik meg DVD-n és egyéb finomságokon a film).

2012 június 29, péntek

Blu-Ray | Az amcsikhoz is nemsokára érkeznek Blu-Ray formában a Bosszúállók

Szerintem bőven van idehaza minek örülni a The Avengers (Bosszúállók) DVD és Blu-Ray megjelenése kapcsán, ugyanis mi augusztus 29-től, míg az amerikaiak csak szeptember 25-től tudják mindezt beszerezni. Ráadásul a filmet is nyolc nappal hamarabb kaptuk meg. És akkor jöjjön az előzetes, mely a jenkiknek készült. Egy biztos: ez tényleg egy epic film volt. Köszönet a videóért a Yahoo! Moviesnak.

2012 június 26, kedd

DVD | Nyáron megkapjuk a Bosszúállók DVD és Blu-Ray verzióját is

Nem csak moziban kaptuk meg hamarabb a The Avengers (Bosszúállók) című szuperprodukciót, hanem DVD-n és Blu-rayen is hamarabb érkezik, mint az amcsikhoz. Mindhárom kiadványra augusztus 29-től lehet szert tenni. Választhatjuk a sima DVD-t, a Blu-ray+DVD kombót, valamint a Blu-ray+Blu-ray3D kombót.


A Marvel bemutatja a Bosszúállókat, a világtörténelem legütősebb szuperhős-csapatát! A Marvel jól ismert hősei, Vasember, Hulk, Thor és Amerika Kapitány most először fognak össze. Elképesztően látványos hőseposzuk főszerepeit Robert Downey Jr., Scarlett Johansson és Samuel L. Jackson játssza, a rendezést Joss Whedon vállalta. Egy nap váratlan ellenség tűnik fel a színen, aki az egész Föld létét fenyegeti. Nick Fury, a nemzetközi békefenntartó ügynökség, a S.H.I.E.L.D. vezetője rádöbben, hogy a katasztrófától csupán egy nem mindennapi csapat tudná megmenteni világot - és nekilát a szuperhősök toborzásának…


A DVD TECHNIKAI INFOI:
Hangok: magyar, angol (5.1)
Feliratok: magyar, angol, angol (halláskárosultaknak)
Játékidő: 136 perc
Képarány: 1.78:1

A DVD EXTRÁI (magyar felirattal):
A látvány a lényeg

A DVD+BD TECHNIKAI INFOI:
Hangok: angol (7.1 DTS-HD), magyar (5.1)
Feliratok: magyar, angol, angol (halláskárosultaknak)
Játékidő: 142 perc
Képarány: 1.78:1

A BD EXTRÁI (magyar felirattal): Marvel: A 47-esPoénokKimaradt és kibővített jelenetekA látvány a lényeg
+ A DVD változat extrái

A 3DBD+BD TECHNIKAI INFOI:
Hangok: angol (7.1 DTS-HD), magyar (5.1)
Feliratok: magyar, angol, angol (halláskárosultaknak)
Játékidő: 142 perc
Képarány: 1.78:1

A 3DBD+BD EXTRÁi:
2D Blu-Ray extrái

Forrás: Filmnews.hu

2012 április 17, kedd

The Avengers | Vasember és Thor küzdelme

Atombrutál, fuckin' awesome jelenet került fel az internetre a The Avengers (Bosszúállók) nevű film kapcsán, melynek 9 nap múlva érkező magyar premierjéig alig bírok várni. A videó tartalmazza Vasember (Robert Downey Jr.) és Thor (Chris Hemsworth) küzdelmét, valamint új jeleneteket a produktumból. Kérdem én, van itt olyan aki ne várná? Annyit lehetett már hallani róla, hogy aki különösebben nincs oda a szuperhősös cuccokért, még az is be fog ülni a moziba és megnézi, mert felkeltette az érdeklődését. Várós a film, de nagyon. Élménybeszámoló (/kritika) majd várható a Bosszúállókkal kapcsolatban. Az amerikai premier (Hollywood World Premier) április 11-én volt, ennek alapján zsebelte be a 9.5/10-es pontszámot IMDb-n. Kicsit durva, de várjuk ki még a "rendes" premiert, ami 2012. május 4-én lesz.

2012 április 14, szombat

Előzetesek (4): The Avengers

Most már aztán tényleg nem sok nap választ el minket idehaza a The Avengers (Bosszúállók) premierjétől, ugyanis 12 nap múlva mi is megtekinthetjük ezt a remekművet, amiről mindenki, aki hamarabb láthatta, azt írta, hogy pazar egy alkotás. Nézzünk meg egy rövidke részletet a filmből, melyben Thor (Chris Hemsworth) és Amerika Kapitány (Chris Evans) látható, ahogy Loki (Tom Hiddleston) serege ellen harcolnak.

2012 április 7, szombat

Előzetesek (1): The Avengers

Kevesebb, mint három hét múlva érkezik hozzánk a The Avengers (Bosszúállók) című szuperhősös produkció. Azt hittem, nem tudnak már jobban felcsigázni, de ha megnézitek ezt az új és rövid előzetest, akkor érteni fogjátok, hogy miről írtam.

2012 április 2, hétfő

Előzetesek (1): The Avengers

Három hét és három nap múlva érkezik idehaza a The Avengers (Bosszúállók) című film, mely az idei év egyik legjobban várt filmje. Most kaptunk egy vadiúj TV spotot hozzá, melyet érdemes megnézni, lévén új jeleneteket tartalmaz.

2012 március 21, szerda

A bosszúállók | Magyar poszter

Bosszúállók láthatók a poszteren, ahogyan a magyar plakát is hirdeti. Nemsokára érkezik hazánkba a The Avengers (A bosszúállók) című film, mely talán 2012 egyik legjobban várt filmje. Fontos megjegyezni, ez a világon az első film, melyben több szuperhős szerepel egyszerre. Egyébként lehet, hogy van 8 nap előnyünk az amcsikkal szemben, de ők április közepe fele megtekinthetik egy díszbemutatón.

Műfaj: Akciófilm | Kalandfilm | Sci-Fi
Külföldi bemutató: 2012. május 4.
Hazai bemutató: 2012. április 26.

2012 február 6, hétfő

Előzetesek (1): The Avengers

Hétfő reggel kaptunk egy vadonatúj, hihetetlenül jó és pörgős trailert a The Avengers (A bosszúállók) című filmhez, mely április 26-án debütál Magyarországon.

2012 február 4, szombat

The Avengers | Új bannerek és új kép

Kevesebb, mint három hónap választ el minket a The Avengers (A bosszúállók) című film hazai premierjétől. Remek hír. És az is, hogy kettő új banner, valamint egy új kép is felkerült a netre, melyen a főgonosz, Loki (Tom Hiddleston) látható.

Tovább»

2012 január 6, péntek

The Avengers | Új képek a filmből

Érkezett egy teljesen új still az idén tavasszal bosszút álló szuperhősökről, ezúttal Thorról (Chris Hemsworth) és Amerika Kapitányról (Chris Evans), akik láthatóak lesznek a The Avengers (A bosszúállók) című filmben. A másik fotó pedig egy koncepciórajz, méghozzá a S.H.I.E.L.D. egyik repülőjéről.

Műfaj: Akciófilm | Kalandfilm | Sci-Fi
Külföldi premier: 2012. május 4.
Hazai premier: 2012. április 26.

Tovább»

2012 január 3, kedd

Poszterek (1): The Avengers

Nemzetközi poszter debütált a napokban a The Avengers (A bosszúállók) című film kapcsán, mely az idei év egyik legjobban várt filmje. Elég pöpec lett, rajta vannak a főbb szereplők. Látom egyébként, Hulk lemondott a lila szakadt nadrágról.

2011 december 19, hétfő

Előzetesek (1): The Avengers

Hú, de örülök! Vadiúj, német trailer érkezett a The Avengers (A bosszúállók) című, a Marvel által készített filmhez. Tartalmazza az első előzetes jeleneteit, ám van jó pár benne, ami teljesen új. Érdemes megnézni.

Műfaj: Akciófilm | Kalandfilm | Sci-Fi
Külföldi premier: 2012. május 4.
Hazai premier: 2012. április 26.

2011 december 15, csütörtök

Bannerek | The Avengers

Elnézést a szóhasználatért, de a Marvel ma nem szarakodik, ugyanis a vadiúj Pókember képek után feltett a netre kettő - szintén új - bannert a The Avengers (A bosszuállók) című film kapcsán, rajta a főszereplőkkel. Sokat nem kell várni, már csak 4 hónap és nálunk máris debütál. Az első kép nagyobb felbontásáért IDE, a másodikért pedig IDE kattintsatok.

Műfaj: Akciófilm | Kalandfilm | Sci-Fi
Külföldi premier: 2012. május 4.
Hazai premier: 2012. április 26.

Tovább»

2011 november 18, péntek

Bosszút állnak a bannerek

Hú, nagyon király bannerek érkeztek a The Avengers (A bosszúállók) című filmhez, amin a film főbb szereplői kaptak helyet. Nem kell "annyira sokat" várni rá, ugyanis 2012. május 4-én érkezik (hazai premier: 2012. április 26.).

Remélem a hazai dátumon nem változtatnak, mert én ezt a produktumot várom a legjobban és mérges lennék, ha eltolnák az időpontot. Így is egy héttel hamarabb láthatjuk, mint az amcsik.

2011 október 12, szerda

Előzetesek (1): A bosszúállók

Nagyon megörültem, mikor megkaptuk az első trailerét október 11-én a The Avengers (A bosszúállók) című filmnek. Még jobb kedvem lett azután, hogy még aznap meg is jelent hozzá a szinkronos előzetes. Tehát nem csak 8 nappal hamarabb érkezik a film hozzánk, de még a hazaiak arra is figyelnek, hogy a magyar rajongók is megkapják a jussukat a filmet illetően.

Az amerikai premier tehát 2012. május 4-én lesz, míg Magyarországon már 2012. április 26-án látható lesz a film. A neves szereplőgárda: Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Chris Evans, Jeremy Renner, Robert Downey Jr, Cobie Smulders, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow, Stellan Skarsgård és Mark Ruffalo.

2011 október 9, vasárnap

Thor és Amerika Kapitány

Thor (Chris Hemsworth) és Amerika Kapitány (Chris Evans) látható ezen a képen, méghozzá a The Avengers (A bosszúállók) című film egyik jelenetéből, amely 2012. május 4-én debütál Amerikában (hazai premier: 2012. április 26.). Október 11-én, kedden kerül netre az első előzetes (teasert kaptunk eddig csak).

2011 szeptember 30, péntek

'The Avengers' az EW címlapján

Hú, ezek aztán jó képek. Miről is van szó? A The Avengers (A bosszúállók) című film szereplői pózoltak az Entertainment Weekly címlapján. Csak szerintem néz ki tök furán Thor (Chris Hemsworth)? A tovább mögött 6 db karakterplakát látható.

Tovább»

2011 szeptember 30, péntek

Még mindig bosszút állnak!

Nem túl jó minőségű, ám annál érdekesebb képek érkeztek a The Avengers (A bosszúállók) című filmből, melyeken Fekete Özvegy (Scarlett Johansson), Loki (Tom Hiddleston), Amerika Kapitány (Chris Evans) és Nick Fury (Samuel L. Jackson) látható.

Tovább»

2011 szeptember 29, csütörtök

Új 'The Avengers' képek

Vadiúj The Avengers (A bosszúállók) képek érkeztek, melyeken Tony Stark, Amerika Kapitány, Fekete Özvegy, Sólyomszem és Thor látható. A képekért köszönet az Entertainment Weeklynek!

Tovább»

Címkefelhő
Feedek
Megosztás