2012 július 12, csütörtök

TV2 | Mokka - A csodálatos Pókember

Szerintem senki se felejtette el, hogy ma debütál országszerte a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) című reboot, s a TV2 Mokka című műsorában már el is kezdtek beszélni róla: Barbee, az énekesnő fejtette ki véleményét a filmről, valamint Szöllőskei Gábor (VOX főszerkesztő-helyettese), aki nyilván jóval többet tud a reboot háttértörténetéről, s egyéb dolgairól. És piros pont jár azért, hogy a műsorvezető tudja az alaptörténetet.

2012 július 2, hétfő

The Amazing Spider-Man | Új poszter és kép a filmből

Holnap nyit Amerikában a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember), mely az idei év egyik legjobban várt filmje. Hihetetlen, mekkora marketingkampányt tudhat maga mögött, s még a mai napig is érkeznek új poszterek, stillek a filmből. Hozzánk csak július 12-én ér el a film. A tovább mögött tehát ott lapul Lizard (Gyík) és a szeme egy feliratos és egy felirat nélküli poszteren. Ez már a 24. poszt volt Spideyval kapcsolatban.

Tovább»

2012 június 18, hétfő

Előzetesek (3): The Amazing Spider-Man

A németek egy nagyon precíz The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) TV spottal álltak elő, bár már annyi előzetest, képet és sok más egyéb finomságot kaptunk róla, hogy szinte az egész filmet össze lehet vágni belőle. Azért csekkoljátok le, Pókember nagyon jól nyomja.

2012 június 13, szerda

Előzetesek (4): The Amazing Spider-Man

És itt egy vadiúj TV Spot a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) című filmből, mely a You're A Wanted Man nevet viseli, de azt kell mondjam, hogy mindig egyre jobban felcsigáznak vele. Itt Gwenre (Emma Stone) és apjára, Georgera (Denis Leary) fókuszálnak.

2012 június 13, szerda

Előzetesek (3): The Amazing Spider-Man

Kaptunk egy vadiúj részletet a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) című filmből, így pedig lassan össze is lehetne vágni az egészet. A mostaniban Peter Parker (Andrew Garfield) és Flash Thompson (Chris Zylka) zördülnek össze, előbbi pedig jól meg is szívatja utóbbit.

2012 június 10, vasárnap

Venom film a láthatáron?

Június 8-án Matt Patches, a Hollywood.comtól volt olyan szerencsés, hogy készíthetett interjút a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) producereivel, Avi Araddal és Matthew Tolmach-hel, s eközben feltette a Venom című filmmel kapcsolatos kérdését is. Elvileg, de ez még csak pletyka színtű, Josh Trank rendezné, a Chronicle (Az erő krónikája) rendezője.

Felbuzdulva a The Avengers (Bosszúállók) világszintű sikerén, teljesen jó ötlet lenne a Marveltől, bemutatni Venom egyedülálló történetét, ahogyan azt most teszik a rebootban Pókemberrel és a Gyíkkal. Arad pedig bővebben ezt nyilatkozta a Venom című projektről:

"Ez a történet Eddie Brockról szól. Próbálunk olyan közel maradni a képregény eredeti történetéhez, amennyire csak tudunk. Különösképpen Eddie Brock esetében. A tudomány, technika folyamatosan fejlődik, ezáltal életre tudnánk kelteni még komolyabb, még hihetőbb pókhálókat. Szóval igen, szeretnénk készíteni egy remek, lélegzetelállító filmet Venomról."

"Újságíró volt, rossz helyen volt rossz időben, így bajba került, aztán pedig kirúgták." - folytatta Tolmach, kifejtve, milyen Venom karaktert szeretnének létrehozni. "Minden Marvel karakternek közel kell maradnia a saját Bibliájához, az érzelmi világát nem hanyagolhatjuk el."

2012 június 7, csütörtök

Előzetesek (1): A csodálatos Pókember

Nem mai a következő The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) előzetes, de a lényeg az, hogy immáron a harmadik szinkronos trailert rakták le elénk. Fura, Andrew (Peter Parker) magyarhangja teljesen más, itt már Molnár Levente, akit viszont tökéletes hangnak vélek Peter szerepére. Jobb, mint aki az előző trailerekben volt. És a többiek hangja is passzol. Nem csak a film, a szinkron is jó lesz? Ritka, de örülök neki.

2012 június 7, csütörtök

Előzetesek (1): The Amazing Spider-Man

Kevésbé érdekes részlet látott napvilágot a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) című projektből, melyben Peter Parker (Andrew Garfield) és George Stacy rendőrkapitány (Denis Leary) cseverésznek.

2012 június 6, szerda

Előzetesek (4): The Amazing Spider-Man

Még egy új részletet kiadtak, méghozzá a Yahoo! Movies a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) című fimből, ahol Spidey kicsit bénázik egy sort, de elvégre egy amatőr hősről van még szó, aki éppen csak ízlelgeti erejének nagyságát. Második része 2014-ben érkezik, ergo Amerika Kapitány folytatásának évében.

2012 június 6, szerda

Előzetesek (3): The Amazing Spider-Man

Köszönöm szépen a jelzést a blog egyik rendszeres olvasójának, aki felhívta a figyelmemet arra, hogy egy vadiúj részletet adtak ki a közelgő The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) című filmből, melyben Gwen Stacy a Pókemberrel telefonál (akin lóg a ruha?!), s közben bújkál a Gyík elől.

2012 június 1, péntek

Előzetesek (1): The Amazing Spider-Man

Azt hittem, már nem tud lenyűgözni a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) az előzeteseivel, de most, hogy megnéztem ezt a vadiúj, bővített, The Truth névre hallgató TV spotját, belátom, hogy tévedtem. Tele új részletekkel, szóval kár kihagyni.

2012 május 29, kedd

Előzetesek (3): The Amazing Spider-Man

Ismét új előzetessel örvendeztetett meg minket a Marvel, méghozzá legújabb filmje, a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) kapcsán, melyben vannak azért új jelenetek és egyben viccesek is. Engem a vége megfogott, de az egész film is alapjába véve. Szóval én tuti megnézem majd nyáron, szóbeli után egy nagyon jó kikapcsolódás.

2012 május 26, szombat

The Amazing Spider-Man | Egy adag kép a filmből

Nemsokára behálózza az egész világot a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember), viszont az amcsikat jóval előbb, mert hozzájuk július 3-án érkezik, hozzánk pedig csak július 12-én. Nézzetek meg pár vadiúj képet a filmből.

Tovább»

2012 május 22, kedd

Előzetesek (1): The Amazing Spider-Man

Megdobtak minket tegnap egy vadiúj, fél perces The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) TV spottal, melyben új jeleneteket is láthatunk, de az eddig megszokottak is bőven helyet kaptak benne. Egy a lényeg, be kell majd ülni rá. IMDb szerint hozzánk július 5-én, az amcsikhoz július 3-án érkezik.

2012 május 15, kedd

Előzetesek (6): The Amazing Spider-Man

Azt hiszem, hogy a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) most vett meg magának teljes mértékben, elnézve ezt a négy perces exkluzív előzetesét. Tényleg teljesen más irányt vett Spidey története. Ami nem feltétlenül rossz.

2012 április 15, vasárnap

Előzetesek (2): The Amazing Spider-Man

Nemsokára érkezik a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) című reboot, melyhez most hozzácsaptak egy nemzetközi trailert. Tartalmaz új jeleneteket, szóval érdemes megnézni.

2012 február 18, szombat

The Amazing Spider-Man | Az első részlet a filmből

Nemrég gondolkodtam pont azon, hogy milyen jó lenne, ha leadnának egy részletet a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) című filmből, mely ugye nyáron fog debütálni. Erre tessék, itt egy majd' 1 perces részlet, ami igaz, hogy nem mond sokat, de mégiscsak a filmből való.

2012 február 12, vasárnap

Pókember és Gwen Stacy a Comic-Con Annual címlapján

Bizony, idén is megrendezésre kerül a San Diego Comic-Con, s ennek alkalmából a Comic-Con Annual címlapjára Andrew Garfield és Emma Stone került, mint Peter Parker és Gwen Stacy. Érdemes várni a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) című filmre, az egyszer biztos.

Főbb Szereplők: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan, Martin Sheen és Sally Field.

Műfaj: Akciófilm | Kalandfilm | Thriller
Külföldi premier: 2012. július 3.
Hazai premier: 2012. július 5.

2012 február 7, kedd

Előzetesek (2): The Amazing Spider-Man

Hűha. Hűha. Úgy érzem kétszer is le kellett írnom, látva a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) legújabb előzetesét, mely egyben a második is, de 90%-ban új jeleneteket tartalmaz. Ez a film aztán ütni fog, ugyanúgy, mint a The Avengers, szintén a Marvel szárnya alatt. Nem hinném, hogy csakis a legizgalmasabb részeket válogatták össze a trailerhez, ami azt sugallná, hogy ezeken kívűl nem is vár ránk izgalom. Ez egészében egy nagyon jó filmnek tűnik, s nem véletlenül készül már a 2. része is.

2012 január 4, szerda

The Amazing Spider-Man | Hétköznapi Peter és Gwen

Kettő új kép látott napvilágot a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) című film kapcsán, melyen Peter Parker (Andrew Garfield) és Gwen Stacy (Emma Stone) látható teljesen hétköznapian.

Tovább»

Címkefelhő
Feedek
Megosztás