2012 július 10, kedd

Előzetesek (1): Teen Wolf

Ma aztán ütött az új epizódjával a Teen Wolf (Teen Wolf - Farkasbőrben). Minden héten egyre jobb és izgalmasabb résszel jön, melyet nem minden sorozat mondhat el magáról. Jöjjön a 2.08 - Raving rövid előzetese.

2012 június 26, kedd

Előzetesek (1): Teen Wolf

A Teen Wolf (Teen Wolf - Farkasbőrben) eheti epizódjában végre fény derült a kinema kilétére, de nyilván nem fogom leírni, hogy ki is az. Viszont felhívnám mindenki figyelmét arra, hogy csak úgy indítsa el a videót, ha akar spoilert látni, avagy meg akarja tudni, ki is a kinema. A következő, 2.06 - Frenemy nevű epizód címe pedig nagyon találó. És akkor a félévadhoz érkezünk el jövő héten, bár itt suttogtak 24 összepizódos szezonról.

2012 június 6, szerda

T-wolf.org | Teen Wolf rajongói oldal

Kedveled a Teen Wolf (Farkasbőrben) című sorozatot? Nem tudod, hol nézz körül a sorozattal kapcsolatos információk kapcsán? Adok egy jó tippet minden kedves olvasónak. A következő, www.t-wolf.org nevű lapon mindent megtalálsz, amit keresni kívánsz. Képeket, videókat, cikkeket és még sok mást. Fontos talán, hogy a sorozat egyik fordítója, The Nanny rendszeresen erre a lapra ki is írja, hogyan áll a magyar felirattal. Jó nézelődést az oldalon!

 

2012 június 3, vasárnap

Előzetesek (2): Teen Wolf

Előzetesek néven hoztam el a Teen Wolf (Farkasbőrben) második etapjának a bevezetőjét, mely alá remek zenét komponáltak és nem utolsó sorban, de a videó is nagyon pöpec. Emlékeztetőül pedig, hogy ma este érkezik a 2.01 - Omega című epizód és ha ez nem lenne elég, kedves rajongók, akkor közlöm, hogy hétfő este pedig az MTV a 2.02 - Shape Shifted című rész vetíti. Utána természetesen a maradék epizódok hétfő esténként lesznek láthatóak.

2012 május 16, szerda

Teen Wolf | Scott és Stiles

Pár hét választ el minket a tavalyi nyár egyik sikeres sorozatának folytatásáról, gondolok itt a Teen Wolf 2. évadának premierjére. Kettő főszereplő, azaz Scott McCall és Stiles Stilinski kapott most egy vadiúj fotót. Utóbbit amúgy jobban kedvelem, humora miatt is. A második etap pedig: várós és most a 12 rész helyett 24 epizóddal jelentkezik. Ez is mutatja azt, mekkora sikere volt a tavalyi szezonnak.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás