2012 július 13, péntek

Comic-Con | Íme a RoboCop hivatalos története

Teljesen más lesz az új RoboCop, új köntösbe bújik az egész történet. A Comic-Conon pedig megkaptuk a film hivatalos szinopszisát (történetét). Egyébként messze még a premier, Amerikában is csak 2013. augusztus 9-én debütál.

"A RoboCop című filmben 2029-et írunk és a multinacionális cégek legnagyobbika, az OmniCorp áll a robot technológia középpontjában. A drónjaik sorra nyernek amerikai csatákat az egész világon, s most ezt a technológiát szeretnék hazahozni, kipróbálni saját fronton. Alex Murphy egy szerető férj, apa és rendőr, aki Detroitban lakik és kíválóan végzi munkáját. Miután súlyosan megsérül szolgálat közben, az OmniCorp mindent megtesz annak érdekében, hogy a robot technológiával megmentsék Alex életét. A férfi visszatér szeretett városába, Detroitba, hihetetlen és új képességeivel, de eközben valami mással is szembe kell néznie."

Ez alapján azt mondom, jövőre be kell neveznem a filmre, mert a történet alapján mindenképp érdekesnek hangzik. Sokkal jobb lesz, mint az eredeti. Bár semmi köze a Vasemberhez, mégis elsőre ő ugrik be, noha Tony Stark normális ember, csupán ARC generátorral rendelkezik. Alex viszont inkább robot lesz, mint ember.

A rendező José Padilha (Elite Squad), aki újraálmodta ennek a félig ember, félig gépezetnek a történetét. Joel Kinnaman (The Killing) pedig Alex Murphy / RoboCop, Gary Oldman (The Dark Knight Rises) a tudós, akinek kreálmanya a RoboCop és Samuel L. Jackson (The Avengers) a médiamogul, Pat Novak.

2012 június 9, szombat

True Blood | Júliusi szinopszisok

5.04 - WE"LL MEET AGAIN | Bill és Eric féltik életüket; Lafayette veszélybe sodorja Sookie életét; Roman és Salome megölnek egy Tanács tagot, akit árulással vádolnak.

5.05 - LET'S BOOT AND RALLY | Bill és Eric Sookiehoz fordulnak segítségért, Russell hollétével kapcsolatban; Jasonnek nyugtalanító álma van.

5.06 - HOPELESS | Bill és Eric letöltik büntetésüket, melyet a Hatóság szabott ki rájuk; Roman elárulja terveit Russellnek.

5.07 - IN THE BEGINNING | Salome felfedi igazi hűségét; Sookie szorosabban magához húzza emberi oldalát; Sam kiszamatol néhány elkövetőt.

5.08 - SOMEBODY THAT I USED TO KNOW | A Hatóság új irányt vesz fel; Sookie és Jason többet tudnak meg szüleik haláláról; Luna alakváltásakor Sam testében ragad.

2012 április 8, vasárnap

Once Upon a Time | 1.20 - The Stranger - Hivatalos epizódismertető

1.20 - THE STRANGER - August elmondja Emmának, hogyan kell felülkerekedni Regina mesterkedésein és azt is, hogyan kaphatná meg Henry felügyeleti jogát. Regina eközben azon igyekszik, hogy elcsábítsa Davidet, most, hogy Mary Margaret visszaállt a munkába. A mesevilágban végre tudják, hogyan mentsék meg Hófehérke és Bűbájos lányát, Geppettot pedig megbízzák egy feladattal, aki saját gyermeke biztonságát tartja szem előtt.

2012 április 2, hétfő

Once Upon a Time | 1.19 - The Return - Hivatalos epizódismertető

MR. GOLD MEGKÍSÉRLI FELFEDNI AUGUST VALÓDI KILÉTÉT. RUMPLESTILTSKIN PEDIG NEM BÁNJA, HOGY FIA MEGTALÁLTA A MÓDJÁT ANNAK, AMIVEL ELVEHETI TŐLE GONOSZ EREJÉT ÉS VISSZAVÁLTOZTASSA ŐT SZERETŐ APÁVÁ, AKI VOLT.
Mr. Gold próbálja felfedni August valódi kilétét, eközben Emma beavatja Reginát a Kathryn eltűnésével kapcsolatos nyomozás legújabb fejleményeibe. David próbál bocsánatot kérni Mary Margarettől. Eközben, a varázslatos világban Rumplestiltskin úgy dönt, hogy nem bánja, ha a fia megtalálta a módot, mellyel elveheti gonosz varázserejét és visszaváltozhat olyan szerető apává, aki a történtek előtt volt.

2012 március 8, csütörtök

The Vampire Diaries | 3.18 - The Murder of One - Hivatalos epizódismertető

AZ ÁTKOZOTTAK MEGMENTŐJE - Stefan és Damon minden erejükkel a legújabb projektükre koncentrálnak, ami közelebbi viszi őket Klaus elpusztításához, s gyorsan be is avatják tervükbe Elena-t, Caroline-t és Matt-et. Miután Klaus megfenyeget valakit, aki közel áll Bonnie-hoz, a lánynak nincs más választása és dolgoznia kell a gonosz Klausnak. Eközben Klaus és Rebekah egy tökéletes indokkal állnak Finn elé, hogy meggyőzzék, csatlakozzon hozzájuk, ám Rebekah egy brutális módszerrel akar bosszút állni Damon-ön. Stefan érzelmi zűrzavara egy hatalmas összecsapást eredményez Klaus-szal, majd később egy szívbemarkoló jelenetet Elenával.

2012 január 19, csütörtök

The Vampire Diaries | 3.14 - Dangerous Liasons - Szinopszis

EGY ELVARÁZSOLT ESTE - Elena meglepődik, mikor kap egy meghívót egy közelgő bálra, de mikor Damon és Stefan meghallja, hogy ezt Klaus birtokán rendezik meg, mindketten ragaszkodnak ahhoz, hogy elkísérjék a lányt. Caroline és Matt szintén váratlan csodálóktól kapnak meghívást a bálra. Az elegáns partin Elena egy elborzasztó tervről szerez tudomást, ami sokak halálához vezethet, de a lány nem tudja, kiben bízhat meg és kinek mondhatja el ezt az új információt. Caroline felfedezi Klaus olyan oldalát, melyet senki se gyanított volna. Végül, az erőszakkal és összetört reményekkel teli este után Damon úgy gondolja, keres egy új utat a reményhez.

2012 január 7, szombat

Once Upon a Time | 1.11 - Fruit of the Poisonous Tree - Rövid szinopszis

Most érkezett egy rövid, de mégiscsak epizódismertető a Once Upon a Time nevű sorozat 1.11 - Fruit of the Poisonous Tree nevű részéhez.

"Sidney Emma segítségét kéri egy bizonyíték feltárására, mely képes lenne leleplezni Regina korrupt ügyködéseit. Mary Margaret és David továbbra is titokban találkozgatnak. Lipót király megad három kívánságot."

2011 december 31, szombat

Castle - 4.12 - Dial M for Murder: Hivatalos epizódismertető

M, MINT MEGGYILKOL - Derek Webster (Desperate Housewives, Damages), mint vendégszereplő tűnik fel az epizódban.  Robert Weldon polgármester Castle régi barátja, aki egyébként New York polgármestere. Weldon polgármesternek köszönhető, hogy Castle és Beckett partnerek lettek. De most, hogy egy nőt holtan találnak a polgármester kerti medencéjében, Castlenek mélyebbre kell ásnia Weldonnal való barátságával kapcsolatban.

2011 december 7, szerda

Desperate Housewives | 8.10 - What's To Discuss, Old Friend - Rövid szinopszis

Jöjjön most a Desperate Housewives (Született feleségek) 8.10 - What's To Discuss, Old Friend nevű epizódjának rövid epizódismertetője. Fontos megjegyezni, ez már az utolsó évada a sorozatnak.

Miután barátai elhagyják, Bree arra készül, hogy véget vet életének. Gaby arra gyanakszik, hogy esetleg egy másik gyilkosságban is benne volt Carlos keze. Susan tesz egy döntést a karrierjével kapcsolatban. Lynette pedig egy vallomással készül Tomnak.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás