2012 május 13, vasárnap

Előzetesek (1): Supernatural

Még be sem fejeződött a Supernatural (Odaát) idei évada, máris berendelték a következőt. Utolsó lesz-e vagy sem, azért érdemes megnézni a nemsokára érkező finálét, mely a 7.23 - Survival of the Fittest címet viseli. Íme az előzetes hozzá!

2012 május 6, vasárnap

Előzetesek (3): Supernatural

Izgalmas végkifejlet felé kacsintgat a Supernatural (Odaaát) is, bár a 7.22 - There Will Be Blood még nem a finálé lesz. És jó hír, főleg a hardcore rajongóknak, hogy a The CW berendelte a sorozatot egy nyolcadik évadra is. Hogy ez az utolsó lesz-e vagy sem, nem tudni, de örülni viszont lehet, hiszen még nem ért véget a Winchester testvérek története.

2012 április 28, szombat

Előzetesek (5): Supernatural

Mindegyik sorozat a fináléjához igen közel jár, lévén mert mindjárt itt a május. Ilyen cipőben van a Supernatural (Odaát) is, ahol összesen két rész maradt az évadzáró epizódig. Nézzétek meg a 7.21 - Reading is Fundamental előzetesét, mert nagyon izgalmas résznek ígérkezik.

2012 április 23, hétfő

Sneak Peek (1): Supernatural

Jöttem egy sneak peekkel, méghozzá a Supernatural (Odaát) soron következő epizódja tartalmazza ezt a több, mint másfél percet. Rajongóknak szerintem kötelező megnézni. Az epizód a 7.20 - The Girl With The Dungeons and Dragons Tattoo címet viseli, amely elég hosszú.

2012 február 12, vasárnap

Sneak Peek (1): Supernatural

Mi folyik Odaát? Rég volt már a blogon Supernatural (Odaát) cikk, most viszont hoztam egyet, méghozzá egy sneak peeket a 7.15 - Repo Men nevű epizódjából. Nekem tetszik, a The CW meg ért szerintem ilyen sorozatok felsorakoztatásához. Lásd: Vámpírnaplók.

2011 október 29, szombat

Supernatural: 7.07 - The Mentalists - Promócionális fotók

Új képek érkeztek a Supernatural (Odaát) háza tájáról, méghozzá a 7.07 - The Mentalists nevű epizódjából. Azért nem semmi, hogy 2005 óta megy már a sorozat, s hogy már a 7. szezonjánál tart.

Tovább»

2011 augusztus 20, szombat

Supernatural - 7. évad - Új Promó - Kiss Your Cass Goodbye

Szeptember 23-ig kell azoknak várni, akik látni akarják a Supernatural (Odaát) 7. évadának premierjét. Új promó érkezett, lehet sasolni.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás