2012 július 27, péntek

Előzetesek (3): Suits

Így kora délutánra szerintem az utolsó cikk az a Suitshoz fog kapcsolódni, melynek előzetesét hoztam el, a 2.07 - Sucker Punch címre hallgatóét.

2012 július 20, péntek

Előzetesek (3): Suits

A Suits nevű produktumról tényleg csak jót olvastam, hallottam, hiszen nem biztos, hogy ez a megszokott közegben játszódik. Meglepő, hogy dramedy? Nézzétek meg a 2.06 - All In bővített előzetesét.

2012 július 13, péntek

Előzetesek (3): Suits

Csak jót olvastam a Suits visszatérte kapcsán, s talán egyszer be is próbálom majd. Nem biztos. Azért aki nézi, annak elhoztam a 2.05 - Break Point előzetesét. Vélemények róla?

2012 július 1, vasárnap

Suits | 2.06 - All In - Promócionális fotók

Érkezett pár vadiúj promócionális kép a Suits 2.06 - All In című epizódjából (pénteken írtam róla) és sokak szerint a hét egyik legjobb epizódja volt a második szezonjának harmadik része, melyet június 28-án adtak le.

Tovább»

2012 június 29, péntek

Előzetesek (3): Suits

A starpulse.com szerint a Suits az egyik olyan nyári sorozat, melyet kötelező nézni. Tavaly kezdett, a USA nevű csatornán, ráadásul többnyire pozitív kritikákat kapott. Szóval aki egy kellemes kis dramedyt keres, az mindenképp kezdjen bele. Íme a 2.04 - Discovery bővített előzetese. Akik pedig nézik, azoknak üzenném, hogy csak július 12-én jön az epizód, ünnepek miatt.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás