Be kell valljam őszíntén, a Suburgatory című sorozatról én csak egyetlen plakátot láttam egy oldalon, semmi többet. Aztán letöltöttem a pilotot és bizony nem bántam meg. Hogy miért?

A története a sorozatnak, vagyis inkább a pilot epizódnak. Van egy kiscsaj, aki az apjával él együtt, mivel az anyja már születése után elhagyta őket. Az apa egy nap óvszert talál kislánya szekrényében, ami nem is lenne gond, ha nem úgy gondolkodna, hogy el kell költözniük Manhattanből egy kertvárosba.

Látszik már az elejétől fogva, hogy Tessa Altman (Jane Levy) majd megőrül, hogy plasztikcicák és elmebeteg szomszédok közé került. Ő nem ilyen lány, mégis pont ő az, akit a legfurábbnak tartanak, még a suliban is.

Meg kell mondanom, ez egy teljesen jó sitcom, aminek az ABC ad otthont. Ne felejtsük, hogy ott a Modern Family is, az ABC Familyn, de szerintem hosszútávon simán felveheti vele a versenyt a Suburgatory.

A szereplők nem annyira ismertek, de ez nem is annyira fontos, inkább az, hogy jól szórakozzunk a cirka 20 perces epizódok alatt. Tehát a pilot megvolt, következő héten jön a 2. epizód, amit már várok. Nekem a nyitány 8/10 pontot ér meg.