2012 június 8, péntek

A Universal máris nekilátott a Snow White and the Huntsman folytatásának

Még áprilisban bejelentette a Universal Pictures, felbuzdulva, milyen jóra is sikeredett a Snow White and the Huntsman, hogy David Koepp kezdje el körmölni a Snow White and the Huntsman (Hófehér és a vadász) folytatását, mielőtt Rupert Sanders rendezésében mozikba kerülne az első rész.

Nem tettek rossz lóra, ugyanis a film 56 millió dollárt hozott a nyitóhétvégén, így máris belevágtak Sandersék a folytatás létrehozatalába.

Korábban pedig olyat is olvashattunk, a filmmel kapcsolatban, hogy a folytatás Chris Hemsworth karakterére, a Huntsmanre (Vadászra) fókuszálna.

2012 május 6, vasárnap

Poszterek (1): Snow White and the Huntsman

Nagyon felkapottak lettek manapság a Hófehérke-központú sorozat(ok) és filmek, és az utóbbinál gondolok a Snow White and the Huntsman (Hófehér és a vadász) című filmre, melynek főbb szereplői Kristen Stewart, Charlize Theron és Chris Hemsworth. A premier nálunk május 31-én lesz, amcsiknál pedig június 1-jén. Ja és a poszter marhára jó lett, szerintem nagyon ötletes és szép.

2012 március 7, szerda

Snow White and the Huntsman | Japán teaser trailer

Érkezett egy új teaser trailer a Snow White and the Huntsman (Hófehér és a vadász) című filmhez, melyben Kristen Stewart alakítja a híres Hófehérkét. A felirat japán, a videó angol. Izgalmas film lesz ez, mert az alapok ugyanazok, de azért mégis eltér az eredeti sztoritól.

Műfaj: Akciófilm | Kalandfilm | Dráma
Amerikai bemutató: 2012. június 1.
Hazai bemutató: 2012. május 31.

2011 november 10, csütörtök

Poszterek és trailer a 'Snow White and the Huntsman' című filmhez

2012. június 1-jén fog debütálni a Snow White and the Huntsman című film, melynek főszereplőit Kristen Stewart, Chris Hemsworth és Charlize Theron személyesítik meg. Számomra ez egy várós film, mert nem kötötték annyira az alapokhoz és akcióban is bővelkedni fog. A népnek pedig ilyen típusú filmre van szüksége, nem pedig csöpögős nyálfilmre. Íme a trailer és (a tovább mögött) pár poszter.

Tovább»

Címkefelhő
Feedek
Megosztás