2012 május 21, hétfő

Sneak Peek (1): House

Ma este fog érkezni a House M. D. (Doktor House) utolsó, sorozatzáró epizódja, a 8.22 - Everybody Dies. Viszont még mielőtt véget érne, hoztam egy sneak peeket az adott részből. House itt is adja a jól megszokott formáját.

2012 május 8, kedd

Sneak Peek (1): The Secret Circle

Derülnek még ki dolgok a fináléban is, ugye The Secret Circle? Poént nem lőném le, meg nem is akkora nagy, de aki kíváncsi rá, az nézze meg ezt a több, mint egy perces sneak peeket az 1.22 - Family című évadzáró epizódból.

2012 április 28, szombat

Sneak Peek (1): Once Upon a Time

Sajnos már csak három epizód maradt vissza a Once Upon a Time című sorozatból, annak is első évadából, de szomorkodni nem kell, rég megkapta a 2. szezonjának berendelését. Nézzünk is meg ennek örömére egy sneak peeket, az 1.20 - The Stranger nevű epizódjából.

2012 április 23, hétfő

Sneak Peek (1): Supernatural

Jöttem egy sneak peekkel, méghozzá a Supernatural (Odaát) soron következő epizódja tartalmazza ezt a több, mint másfél percet. Rajongóknak szerintem kötelező megnézni. Az epizód a 7.20 - The Girl With The Dungeons and Dragons Tattoo címet viseli, amely elég hosszú.

2012 április 10, kedd

Sneak Peek (2): Gossip Girl

Ha már sneak peekeknél járunk, akkor vessünk egy pillantást a Gossip Girl (A pletykafészek) nevű dramance (drama + romance) vadiúj epizódjának, az 5.20 - Salon of the Deadnek több, mint egy perces és HD részletére.

2012 április 10, kedd

Sneak Peek (1): New Girl

Nem tudom, hogy a New Girl című sorozatba azért érdemes belekezdeni, mert jó vagy mert sokan mondják, hogy Zooey Deschanelért muszáj beletekerni. Mindenesetre itt egy rövid sneak peek az 1.20 - Normal című epizódjából.

2012 március 28, szerda

Sneak Peek (1): The Vampire Diaries

Csütörtök este debütál a The Vampire Diaries (Vámpírnaplók) vadiúj epizódja, a 3.18 - The Murder of One. Egy elég érdekes részletet ragadtak ki, mely majdnem egy perces. Reménykedjünk benne, hogy ehhez hasonló és ennél érdekesebb jeleneteket is tartalmazni fog majd az epizód. Igazán ráférne már a gyenge epizódok után.

2012 március 27, kedd

Sneak Peek (1): The Secret Circle

Várós ismét a csütörtök este, hiszen akkor érkezik a The Secret Circle legújabb epizódja, az 1.18 - Sacrifice. Ugye ez is egész évados berendelést kapott, azaz 22 részes lesz, ergo nemsokára finálé és vége az első szezonnak. A tizenhetedik résznél valami egészen újat mutattak, kíváncsian várom a többi részt is. Kedvcsinálónak itt egy több, mint másfél perces sneak peek az epizódból.

2012 március 21, szerda

Sneak Peek (1): Fringe

Hoztam egy majdnem 1 perces sneak peeket a Fringe (A rejtély) című sorozat legújabb, 4.15 - A Short Story About Love nevű epizódjából. Olivia többek között bevallja, hogy szereti Petert.

2012 március 20, kedd

Sneak Peek (1): The Secret Circle

Belehúzott a The Secret Circle a legutóbbi epizódjával, most pedig egyre érdekesebb dolgokra fog fény derülni, méghozzá az 1.17 - Curce című részében. Jókor hozakodnak elő az átok dologgal, hiszen a 22. epizód lesz a záróepizódja az 1. évadának. Remélem, hogy idehaza majd vetíteni fogják pár hónappal a fináléja után, mert egy remek sorozatról beszélünk. Nézzünk meg egy izgalmas sneak peeket a részből, melyben Faye gúnyolódik, Cassie pedig elmeséli, mit tettek Adammel, s kiderül, hogy valaki lehet, hogy meg fog halni!

2012 március 17, szombat

Sneak Peek (1): Once Upon a Time

Vasárnap ismét Once Upon a Time epizód következik, a sorozat pedig egyre közelebb érkezik 1. évadának fináléjához. Ilyen események után tuti ütni fog a záróepizód. És a lényeg: íme az 1.16 - Heart of Darkness című rész sneak peekje. Amúgy Evil Queent bírom, de az alternatív változatát, Reginát kezdem egyre jobban megutálni.

2012 március 11, vasárnap

Sneak Peek (1): The Secret Circle

Ha a nagytesó (The Vampire Diaries) is szünetel, akkor valószínűleg a The Secret Circle is, de semmi gond, hiszen a jövő héten mindkettő érkezik a vadonatúj epizódjával. Most nézzetek meg egy sneak peeket a The Secret Circle március 15-i, 1.16 - Lucky című részéből.

2012 március 10, szombat

Sneak Peek (1): The Vampire Diaries

Jövő héten csütörtökön, március 15-én jön a The Vampire Diaries (Vámpírnaplók) a legújabb epizódjával, mely a 3.16 - 1912 címre hallgat. Érdemes megnézni ezt a másfél perces sneak peeket (részletet), mert maga a rész is érdekes lesz, méghozzá tele csomó flashbackkel.

2012 március 6, kedd

Sneak peek (1): Pretty Little Liars

A kedd reggelt kezdjük a Pretty Little Liars (IMDb: 8/10) című sorozat 2.24 - If These Dolls Could Talk nevű epizódjának sneak peekjével, mely majdnem egy perces. Nézzétek meg Ti is!

2012 március 4, vasárnap

Sneak Peek (1): New Girl

Igazából nem tudom, hogy milyen sorozat a New Girl nevű újonc, mely csak "pár hónapja" (2011. szeptember 20-án) debütált a TV képernyőkön, de valószínűleg nem is fogom megtudni. Mert nem az én műfajom. Azért ne hagyjátok ki az 1.15 - Injured nevű epizódjának egy perces sneak peekjét.

2012 február 19, vasárnap

Sneak Peek (2): Happy Endings

Hoztam vasárnap még egy sneak peeket, méghozzá a Happy Endings című sorozatból, annak is a 2.15 - The Butterfly Effect Effect című epizódjából. Majdnem kettő perces.

2012 február 19, vasárnap

Sneak Peek (1): Ringer

Még mindig nem tudom, mit esznek sokan a Ringer című sorozaton, melynek főszereplője Sarah Michelle Gellar. Engem maga a pilot se fogott meg, de persze senkit nem akarok elkedvetleníteni a sorozattól. És akkor a lényeg, az 1.14 - Whores Don't Make That Much több, mint egy perces sneak peekje.

2012 február 14, kedd

Sneak Peek (1): Spartacus: Vengeance

Kedd este nézzük meg a Spartacus: Vengeance című sorozat legújabb epizódjának, a 2.04 - Empty Handsnek a sneak peekjét. Érdekes sorozat, azt meg kell hagyni, valamint érdekes a feldolgozás is.

2012 február 13, hétfő

Sneak Peek (1): House of Lies

Kezdjük a hétfő reggelt egy sneak peakkel, méghozzá a House of Lies című sorozatból, mely nemrég kezdett csak. A fickó a videóból ismerős lehet a Vasember 2-ből.

2012 február 12, vasárnap

Sneak Peek (1): Supernatural

Mi folyik Odaát? Rég volt már a blogon Supernatural (Odaát) cikk, most viszont hoztam egyet, méghozzá egy sneak peeket a 7.15 - Repo Men nevű epizódjából. Nekem tetszik, a The CW meg ért szerintem ilyen sorozatok felsorakoztatásához. Lásd: Vámpírnaplók.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás