2012 július 27, péntek

Előzetesek (2): Rookie Blue

Most pedig jöjjön a Rookie Blue (Kékpróba) soron következő epizódjának előzetese, s a 3.09 - Out of Time nevű epizódjában szintén derülnek ki dolgok.

2012 július 20, péntek

Előzetesek (2): Rookie Blue

Rookie Blue (Kékpróba) rész is volt pár órával ezelőtt, ezért elhoztam a 3.08 - The Girlfriend Experience című epizódjának előzetesét. Idehaza van magyarul, de hogy jelenleg adja-e valamelyik csatorna, azt nem tudom.

2012 július 13, péntek

Előzetesek (2): Rookie Blue

Most pedig jöjjön a Rookie Blue (Kékpróba) jövő heti epizódjának előzetese, mely a 3.07 - Leap of Faith címet viseli. Nem sokat tudok a sorozatról, de nyilván rendőrök állnak a történet középpontjában.

2012 július 6, péntek

Előzetesek (1): Rookie Blue

Jövő csütörtökön érkezik a Rookie Blue (Kékpróba) című sorozatnak 3.06 - Coming Home nevű epizódja, s ehhez hoztam most egy előzetest. Ez vajon egy szokásos crimi-drama ötvözet, vagy azért sokak szívéhez hozzánőtt már? Vélemények róla?

2012 június 29, péntek

Előzetesek (2): Rookie Blue

Elég drámaira sikeredett a Rookie Blue (Kékpróba) következő epizódjának az előzetese, mely a 3.05 - Messy Houses címet viseli. De sebaj elvégre ez félig krimi, félig dráma.

2012 június 8, péntek

Előzetesek (1): Rookie Blue

Nemrég tért vissza a Rookie Blue (Kékpróba) a harmadik évadával, ezért is hoztam most el a 3.04 - Girls' Night Out bővített előzetesét. Ne hagyjátok ki!

2012 május 26, szombat

Előzetesek (1): Rookie Blue

Kezdjük a szombat délelőttöt egy Rookie Blue (Kékpróba) előzetessel, ugyanis nemrég tért csak vissza a sorozat a harmadik évadával. Nézzük meg akkor a 3.02 - Class Dismissed nevű epizódjának a bővített előzetesét.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás