2012 július 18, szerda

Előzetesek (3): Rizzoli & Isles

Jövő kedden ismét nyomoznak a lányok, s ezúttal egy lány eltűnt testvérét keresik. Beszélek a Rizzoli & Isles (Született detektívek) soron következő epizódjáról, mely a 3.08 - Cuts Life a Knife címet viseli.

2012 július 11, szerda

Előzetesek (2): Rizzoli & Isles

Jövő kedden érkezik a Rizzoli & Isles (Született detekívek) legújabb epizódja, mely a 3.07 - Crazy for You címet viseli. Ehhez tekinthető most meg a rövid előzetese.

2012 július 4, szerda

Előzetesek (1): Rizzoli & Isles

Jövő kedden érkezik egy újabb Rizzoli & Isles (Született detektívek) epizód, a 3.06 - Money Maker, s a rajongói ezúttal sem fognak unatkozni, hiszen ismét izgalmas résznek néznek elébe. Vessetek egy pillantást a rövid promó videóra.

2012 június 20, szerda

Előzetesek (2): Rizzoli & Isles

Jöjjön egy kis krimi, ezalatt pedig azt értem, hogy vessünk egy pillantást a Rizzoli & Isles (Született detektívek) következő epizódjának előzetesére, mely a 3.04 - Welcome to the Dollhouse címet viseli. Potenciált mindenképp látok benne, talán egyszer majd belenézek.

2012 június 13, szerda

Előzetesek (1): Rizzoli & Isles

Kezdjük a szerda kora délutánt egy Rizzoli & Isles (Született detektívek) előzetessel, mégpedig a 3.03 - This Is How a Heart Breaks címűével. Mit gondoltok róla, megállja a helyét a saját kategóriájában? A TNT-nek ez egy kiemelkedő sorozata? Kedden jön a rész.

2012 június 6, szerda

Előzetesek (1): Rizzoli & Isles

Nemrég tért csak vissza a harmadik évadával a Rizzoli & Isles (Született detektívek) című misztikus krimi-dráma, s ezért is hoztam most el a 3.02 - Dirty Little Secret nevű epizódjának előzetesét.

2011 december 6, kedd

Előzetesek (1): Rizzoli & Isles

Meghoztam a Rizzoli & Isles (Született detektívek) 2.13 - Seventeen Ain't So Sweet nevű részének előzetesét. A sorozat 2010-ben kezdett, a TNT csatornán, jelenleg pedig 7.5/10-es értékelése van IMDb-n.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás