2012 július 26, csütörtök

m1 | Az Olimpia után érkezik a Once Upon a Time és a Revenge magyarul

Az Olimpia után is lesz miért izgulni

Két toplistás sorozattal jelentkezik az m1 az ötkarikás játékok után: a mesék világát megelevenítő fantasy, az Egyszer volt, hol nem volt augusztus 19-én, vasárnap nyolc óra után tíz perccel, míg a Bosszú szintén főműsoridőben augusztus 22-én, szerdán debütál a csatornán.

Az Olimpiai időszak után sem megy nyári szünetre az m1: két sikersorozatot is műsorra tűz a nyári játékok utáni napokban. A tavalyi év hatalmas sikere, az Egyszer volt, hol nem volt vasárnaponként, a modern köntösbe öltöztetett Monte Cristo történet, a Bosszú pedig szerdánként kerül képernyőre.

Az ABC mindkét sorozatát nagy múltú producerek jegyzik. Az Egyszer volt, hol nem volt történetét Edward Kitsis és Adam Horowitz, a Lost – Eltűntek és a Tron: Örökség szerzőpárosa álmodta meg, és Steve Pearlman közreműködésével valósult meg, akihez olyan világhírű sorozatok kötődnek, mint a Vészhelyzet, a Jóbarátok, a Smallville, a Szívek szállodája, vagy a Két pasi – meg egy kicsi. 

„Az Egyszer volt, hol nem volt kiinduló pontja az, hogy a mesevilág hőseit a mi világunkba száműzik, boldogtalanságra ítélve. Azonban nem arra utalunk, hogy mennyire szörnyű a mi világunk, sokkal inkább a napjainkból egyre inkább hiányzó reményt szeretnénk közvetíteni a nézőknek. Ne felejtsük el, hogy az eredeti Hófehérke a 30-as évek nagy gazdasági világválsága alatt született meg. Most is az a célunk, hogy azt, aki leül és megnéz egy részt, átrepítsük egy másik világba, hogy egy óra múlva egy kicsit több reménnyel térjen vissza a hétköznapokba. A mi világunkban a „Happy Ending” nem garantált, meg kell érte dolgozni, épp ezért a sorozat nem csak a mitológiáról, a mesevilágról szól, hanem arról is, hogy az egyes szereplők miért azok, akik, illetve az oda vezető útról. Ugyanúgy, mint a való életben, nem csak a végállomás, hanem az utazás az, ami számit” – mondta el Edward Kitsis a különleges fantasy születésének hátterét.

A Bosszú producerei, Marty Bowen és Wyck Godfrey az utóbbi évek legnagyobb kasszasikerének, a Twilight-trilógia produkciós cégének tulajdonosai, legfőbb alkotója pedig a Providence, a Tuti gimi és a Narancsvidék forgatókönyvírója, Mike Kelley.

„A bosszú olyan alapvető mozgatóerő, amit minden ember ismer. Legyen az a volt férjed, feleséged vagy akár egy kellemetlen eladó, egyszer mindenkiben megfordult a bosszú gondolata, akkor is, ha csak eljátszottak a lehetőséggel, és nem mentek el a végletekig, mint Emily. Ez az alapja annak, hogy olyan történetet mesélünk el, ami mindenkit megszólít” – árulta el Mike Kelley a sorozat alapötletét.

Amerika elsőszámú családi sorozata, az Egyszer volt, hol nem volt augusztus 19-én, vasárnap 20.10-kor, a luxussal fűszerezett bosszúhadjárat pedig augusztus 22-én, szerdán 20.10-kor debütál az m1-en. 

Az ABC Studios-ról: Az ABC Studios vezető szerepet tölt be a televíziós és a feltörekvő digitális felületekre készülő szórakoztató tartalmak fejlesztésében, gyártásában és stratégiai elosztásában. A stúdió lenyűgöző műsorpalettáján, az országos és kábeltelevíziós vetítésre szánt, 2011-12-es évad programjai között olyan sikerprodukciók vannak, mint a „Katonafeleségek”, „A hidegsebész”, a „Castle”, a „Született szinglik”, a „Gyilkos elmék”, a „Született feleségek”, a „Grace Klinika”, a „GCB”, a „Happy Endings”, a „Missing – Elrabolva”, az „Egyszer volt, hol nem volt”, a „Doktor Addison”, a „Bosszú”, a „A folyó” és a „Botrány”.

Forrás: Onceuponatime.hu

Megjegyzésképpen csak annyit, hogy ez volt az 1200. bejegyzés a blog történetében.

2012 május 17, csütörtök

Előzetesek (1): Revenge

Az biztos, hogy nyáron végignézem a Revenge 1. évadát, márcsak Emily VanCamp miatt, aki véleményem szerint kiváló teljesítményt nyújtott az Everwood című sorozatban. Mindezek mellett még nagyon csinos is. Persze a történet is tetszik, amiatt is érdemes belekezdeni. A lényeg, hogy nemsokára itt az évadzáró, szóval nézzétek meg az 1.22 - Reckoning címre hallgató finálé előzetesét.

2012 május 10, csütörtök

Revenge | 1.22 - Reckoning - Promócionális fotók

Az utolsó előtti rész előzetese után vessünk pillantást a Revenge utolsó epizódjának, az 1.22 - Reckoning címre hallgatónak a promócionális fotóit. Előzőekben kifejtettem már a véleményem a sorozat kapcsán.

Tovább»

2012 május 10, csütörtök

Előzetesek (1): Revenge

Nemsokára véget ér a Revenge című újonc, mely ugye dráma kategóriában lett berendelve még 2011-ben a The CW által. Elvileg eléggé jól teljesít, de hogy a csatorna kaszálta-e vagy sem, arról még nem lehet tudni semmit. Mindenesetre nézzétek meg az 1.21 - Grief előzetesét.

2012 május 3, csütörtök

Előzetesek (2): Revenge

Nyári darám során megnézem a Revenge című sorozatot is, mert eddig csakis izgalmas előzeteseket láttam a sorozat kapcsán. Az ABC azért odatett, csomó új és izgalmas sorozatot rakott le elénk. Nézzétek meg az 1.20 - Legacy előzetesét.

2012 január 12, csütörtök

Előzetesek (1): Revenge

Kezdjük a csütörtök reggelt a Revenge című dráma 1.13 - Commitment nevű epizódjának promó videójával, mely biztosan érdekes azok számára, akik követik a sorozatot. Lehet egyszer belekezdek, mert nem tűnik unalmasnak. Sőt, IMDb-n 8.2/10-es értékelése van. Összesen 8508 ember szerint ilyen jó (8.2/10) ez a dráma.

2011 december 17, szombat

Revenge | 1.11 - Duress - Promócionális fotók

Még nem volt időm meglesni a Revenge pilot epizódját, pedig az a hír járja róla, hogy egy nagyon jó dráma sorozat. Csekkoltam az IMDb profilját, ami nem hazudtolta meg ezt: 8.2/10-es értékelés. Jöjjön most az 1.11 - Duress tizennégy darab promócionális fotója.

Tovább»

Címkefelhő
Feedek
Megosztás