2012 július 29, vasárnap

Előzetesek (1): Merlin

Abszolút várós a BBC One nevű csatornán futó brit fantasy, a Merlin (Merlin kalandjai) című sorozat ötödik évada, s mintha érezte volna a csatorna, mennyire várom, s vártam már egy előzetest róla, mert most kaptunk is egyet. A premierre elvileg szeptember 6-14. között számíthatunk, melyről korábban itt írtam. Az előzetes nem egetverően hosszú, de azért mégis több és jobb, mint a semmi.

2012 július 28, szombat

Előzetesek (3): Anger Management

Négy hete van még hátra Charlie Sheen új sorozatának, annak is első évadának és utána kiderül, hogy kap-e berendelést és mennyi epizódot az Anger Management következő évada. Addig is itt az 1.07 - Charlie's Patient Gets Out of Jail előzetese.

2012 július 28, szombat

Előzetesek (2): Wilfred

Beteg sorozat a Wilfred, ezt eddig is tudtam, mert a mai napig nem lehet tudni, mi is igazából Ryan barátja, de amilyen előzetest kapott a 2.07 - Avoidance nevű része... az magáért beszél. Nagyon jópofa!

2012 július 28, szombat

Előzetesek (1): Louie

Jó hír a Louie című sorozat kedvelőinek, ugyanis friss hír, hogy berendelték a negyedik évadát. Nyilván minőségi dramedy, de nekem most éppen van elég, ezért nem kezdek bele. Íme a 3.06 - Barney/Never előzetese.

2012 július 27, péntek

Előzetesek (3): Suits

Így kora délutánra szerintem az utolsó cikk az a Suitshoz fog kapcsolódni, melynek előzetesét hoztam el, a 2.07 - Sucker Punch címre hallgatóét.

2012 július 27, péntek

Előzetesek (2): Rookie Blue

Most pedig jöjjön a Rookie Blue (Kékpróba) soron következő epizódjának előzetese, s a 3.09 - Out of Time nevű epizódjában szintén derülnek ki dolgok.

2012 július 27, péntek

Előzetesek (1): Burn Notice

Péntek délután nézzük meg a Burn Notice (Minden lében négy kanál) jövő heti epizódjának előzetesét, mely a 6.07 - Reunion címet viseli és melyben fény derül egy-két dologra.

2012 július 26, csütörtök

Előzetesek (1): Dallas

Kettő hét van hátra a Dallas című sorozatból, s egy időre eltűnik a képernyőkről. De izgulni nem kell, megkapta a második etap berendelését. Ne hagyjátok ki az 1.09 - Family Business előzetesét.

2012 július 25, szerda

Előzetesek (8): Pretty Little Liars

Jövő héten valaki egy hatalmas felfedezést tesz a Pretty Little Liars című sorozatban, annak is a 3.08 - Stolen Kisses névre hallgató epizódjában. Na PLL-fanok, várós rész?

2012 július 25, szerda

Előzetesek (7): Covert Affairs

Most jött ki a Covert Affairs (Kettős ügynök) legújabb epizódja, na de aki már látta is, annak hoztam el a 3.04 - Speed of Life bővített előzetesét.

2012 július 25, szerda

Előzetesek (6): White Collar

Jöjjön most akkor egy White Collar (A nagy svindli) előzetes, mely a 4.04 - Parting Shots címet viseli.

2012 július 25, szerda

Előzetesek (3): Jane By Design

Jövő héten finálézik a Jane By Design, ezért is hoztam most el az 1.18 - The Bonus Check előzetesét. De miért csak 18 epizód? Jó kérdés.

2012 július 25, szerda

Előzetesek (2): Elementary

Nem hinném, hogy az Elementary, ez a CBS-es, Sherlock Holmes-központú újonc fel tudná venni a versenyt a BBC-félével, de azért mindenképp nézzétek meg az előzetest hozzá. Ősszel kezd.

2012 július 25, szerda

Előzetesek (1): Vegas

Ősszel a CBS-re érkezik egy új westernes dráma, a Vegas, de nem kell rögtön egy Longmire-klónra gondolni. Neveknél elég, ha csak annyit mondok, hogy Michael Chiklis. Lehet jobban áll neki ez a szerep, mint a szuperapa. Íme egy 1 perces előzetes a sorozathoz.

2012 július 24, kedd

Előzetesek (2): Breaking Bad

Még mindig leragadtam a season 2-nél a Breaking Bad (Totál szívás) kapcsán, de sebaj, azért elhoztam az 5.03 - Hazard Pay előzetesét. Jó sorozat, csak most nincs rá időm.

2012 július 24, kedd

Előzetesek (1): Bunheads

Drámai szálból most sem lesz hiány, gondolok itt a Bunheads jövő heti epizódjának előzetesére, mely rész az 1.07 - What's Your Damage, Heather? címet viseli. Talán elárul valamit az epizód tartalmáról a cím.

2012 július 23, hétfő

Előzetesek (3): True Blood

Néhány unalmas rész után azt hittem, nem fog visszatérni a jól megszokott irányba a True Blood (True Blood - Inni és élni hagyni). Mondom ezt úgy, hogy a ma kijött részt még nem láttam, csak azt, amit előtte adtak le. Na de nézzük meg, jövő héten mivel lepnek meg minket: íme az 5.08 - Somebody That I Used to Know előzetes és vészesen közeleg az évadzáró epizód is.

2012 július 23, hétfő

Előzetesek (2): Falling Skies

Most pedig jöjjön a Falling Skies soron következő epizódjának szintén rövid előzetese, mely a 2.08 - Death March címet viseli.

2012 július 23, hétfő

Előzetesek (1): Leverage

Aki azt hitte, ma nem hozok frisseket, az tévedett. Igaz, mindjárt vége a hétfőnek, ezért is hoztam el gyorsan a Leverage (Lépéselőnyben) 5.03 - The First Contact Job című epizódjának rövid előzetesét.

2012 július 22, vasárnap

Előzetesek (1): Egyszer volt, hol nem volt

Az m1 még pontos premierdátumot nem adott ki a Once Upon a Time (Egyszer volt, hol nem volt) hazai debütálásához, de nagyban promótálják a hamarosan szlogennel, valamint kiderült, hogy augusztus közepén fog indulni. De hangsúlyozom, nincs még pontos dátum. Viszont annak örülök, hogy érkezik magyarul a 2011-es év legjobb újonca (nem csak én gondolom így, ez bizony hivatalosan is a legjobb).

Címkefelhő
Feedek
Megosztás