2012 július 25, szerda

Előzetesek (8): Pretty Little Liars

Jövő héten valaki egy hatalmas felfedezést tesz a Pretty Little Liars című sorozatban, annak is a 3.08 - Stolen Kisses névre hallgató epizódjában. Na PLL-fanok, várós rész?

2012 július 18, szerda

Előzetesek (1): Pretty Little Liars

A múltjuk kísérti őket és a jövőjük semmilyen választ nem rejt. Így lehetne nagyon röviden leírni a Pretty Little Liars következő epizódjának tartalmát, mely a 3.07 - Crazy címet viseli. Talán a rész neve is elárul valamit.

2012 július 11, szerda

Előzetesek (6): Pretty Little Liars

A Pretty Little Liars az a sorozat, melyben én nagyot csalódtam. Kétszer kezdtem neki, de olyan vontatottnak tűnt a sztori, annyira nem haladt előre, hogy inkább mást kezdtem el nézni. Kiderült a második szezon végén, ki is az az A, viszont még a harmadik évadban is evvel foglalatoskodnak. Íme a 3.06 - The Remains Of The 'A' előzetese.

2012 június 28, csütörtök

Előzetesek (1): Pretty Little Liars

Nagyon fel kell hoznam magam Pretty Little Liars téren, hiszen majdnem kettő évadnyi lemaradásom van. A 3.05 - That Girl Is Poison csak július 10-én érkezik, így jövő héten ne számítson senki újabb részre. Az előzetes viszont üt.

2012 június 15, péntek

Előzetesek (2): Pretty Little Liars

Idén nyáron visszatérek a Pretty Little Liars című sorozathoz, de milyen jókor (nem!), pont mikor a harmadik évada már megy is. Könnyen meg lehet kedvelni, szóval aki eddig nem nézte, az most pont bepróbálhatja. Kedden pedig jön a 3.03 - Kingdom of the Blind című epizód, melyhez megtekinthető az előzetes. IMDb-n pedig a 7.9/10 tükrözi is, mennyire jó a sorozat.

2012 március 6, kedd

Sneak peek (1): Pretty Little Liars

A kedd reggelt kezdjük a Pretty Little Liars (IMDb: 8/10) című sorozat 2.24 - If These Dolls Could Talk nevű epizódjának sneak peekjével, mely majdnem egy perces. Nézzétek meg Ti is!

2012 február 28, kedd

Előzetesek (1&2): Pretty Little Liars & The Lying Game

Kedd reggel meg is érkezett a Pretty Little Liars című sorozat 2.23 - Eye of the Beholder nevű részének előzetese, melyben végre kitudódik, ki is valójában "A". És ezzel együtt megtekinthető a The Lying Game legújabb, tavaszi fináléjának előzetese, ami az 1.20 - Unholy Matrimony címre hallgat.

2012 február 5, vasárnap

Pretty Little Liars | 2.22 - Father Knows Best - Promócionális fotók

Anno belekezdtem a Pretty Little Liars című sorozatba, mely első évadának is csak az 5. vagy 6. részéig jutottam el. Na nem azért, mert halál unalmas volt, hanem az időhiány miatt. Talán egyszer folytatom majd. Addig is íme pár promócionális fotó a 2.22 - Father Knows Best című epizódjából (amit február 27-én adnak le). Viszont március 19-én a 25. epizóddal véget ér a második szezon. És kiderül, ki is az a titokzatos "A".

Tovább»

2011 december 16, péntek

Pretty Little Liars | 2.16 - Let the Water Hold Me Down - Promócionális fotók

Nem mondhatom azt, hogy nyomon követem a Pretty Little Liars című sorozatot, valamint azt, hogy rajongója lennék, mivel az 1. évadból is csak 4-5 epizódot láttam. Jó hír viszont azoknak, akik nézik, hogy az évad végén kiderül, ki is az az "A", aki mindent tud a többiekről, csak a többiek nem tudják, ki az az "A". Most jöjjön 6 db promócionális fotó a 2.16 - Let the Water Hold Me Down című epizódjából.

Tovább»

Címkefelhő
Feedek
Megosztás