2012 július 29, vasárnap

Poszterek (1): Vegas

"Let the sin begin."

Még éppen belefért ebbe a hétbe ez a bejegyzés, vagyis a Vegas című sorozat posztere, mely nagyon pöpec lett. Kérdés, hogy a sorozat is az lesz? Főszerepben Dennis Quaid és Michael Chiklis. Ja és tessék elolvasni a nevek felett, hogy az írók előtte milyen produkciókon dolgoztak.

2012 július 27, péntek

Poszerek (1): Machete Kills

2010-ben került mozikba ugye a Machete (Danny Trejo a Spy Kids című filmben alakított karaktere Machete) és 2013-ban debütál a Machete Kills, melyben szerepel Alexa Vega (itt egy felnőtteknek szóló Instagram kép a színésznőről) is. De nem csak ő, hanem Charlie Sheen, mint az USA elnöke vagy Lady Gaga, mint La Chameleón. Robert Rodriguez a Twitterre ki is írta, hogy hihetetlen, amit ez a csaj művelt a filmben. De a karakterposzter, amit kapott Gaga, nagyon is jó lett! Danny Trejo filmbeli riválisa pedig Mel Gibson lesz.

2012 július 26, csütörtök

Poszterek (1) & Előzetesek (2): About Cherry

"There's no such thing as going too far."

A Yahoo! Moviesnak köszönhetően megtekinthető Stephen Elliott About Cherry című filmjének előzetese, s rögtön egy posztert is kaptunk hozzá. Fontosabb neveknél csak James Francot és Heather Grahamet hoznám fel. A poszter meg nagyon pofás. Augusztus 9-én mutatják be (limitáltan), de igazából csak szeptember 21-én láthatják odakint.

2012 július 20, péntek

Poszterek (1): The Possession

Kérem szépen, így kell egy hangulatos motion posztert összeállítani. A The Possession (Démoni doboz) című horrorfilmnek Sam Raimi (Pókember-trilógia) a producere, s a film debütál is Amerikában augusztus 31-én, míg idehaza csak szeptember 20-án. Tényleg nagyon pöpec kis poszter.

2012 július 19, csütörtök

Poszterek (1): The Master

The Weinstein Company dobta fel a netre Paul Thomas Anderson legújabb filmjének a teaser poszterét, mely a The Master címet viseli. A szereplők: Philip Seymour Hoffman, Joaquin Phoenix, Jesse Plemons, David Warshofsky, Amy Adams és Rami Malek. A premier 2012. október 12-én lesz, s ez egy amerikai, II. világháborúról szóló idők történetét mutatja be.

2012 július 15, vasárnap

Poszterek (1): Man of Steel

Csak 2013. június 14-én kerül mozikba a Man of Steel (Acélember), tehát jócskán messze még a premier. És ez csak az amerikai premier dátuma. Addig is, a Comic-Con jóvoltából érkezett egy poszter, amin a címszereplő látható. Hamarosan kapunk talán teaser trailert? A logó miatt nem kell rémüldözni, hiszen a forgatási képeken láthattuk, hogy marad a jól megszokott piros-sárga.

2012 július 13, péntek

Comic-Con | Új 'The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2' karakterposzterek

Persze, hogy kapott külön panelt a The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész) az idei Comic-Conon, hiszen jövőre már úgysem lesznek ott. Viszont most megörvendeztettek minket csomó új karakterposzterrel, melyeken a Denali Klán és az Amazon Klán is észrevételezhető. A tovább mögött még 7 poszter vár rátok!

Tovább»

2012 július 12, csütörtök

Comic-Con | Új Total Recall poszter

"Is it real? Is it recall?"

Már a tavalyi Comic-Conon is szó esett a Total Recall (Az emlékmás) nevű rebootról, akkor pedig rendőrautókról és egyebekről hoztam fotókat. Most viszont egy eléggé jó poszter érkezett hozzá, a főbb szereplőkkel: Colin Farrell, Kate Beckinsale és Jessica Biel. Augusztus 3-án az amcsik, augusztus 16-án pedig mi fogunk örülni a filmnek.

2012 július 11, szerda

Comic-Con | Item 47 poszter

"The Avengers won the battle, but a few items were left behind."

Lehet senkinek sem ismerős az Item 47 című rövidfilm, viszont aki jártas a The Avengers (Bosszúállók) körüli dolgokban, az már biztosan hallott róla. A Comic-Con pedig megajándékozott minket ennek poszterével. Blu-Ray/DVD változata érkezik 2012. szeptember 25-én, ugyanakkor, mikor a nagytestvér változata is megjelenik (itt írtam arról, mikor jönnek bosszút állni Magyarországon, azaz mikor jelenik meg DVD-n és egyéb finomságokon a film).

2012 július 10, kedd

Comic-Con | Új posztert kapott a The Expendables 2

"Back for War."

Köszönet jár a Lionsgatenek na meg a Comic-Connak is, hiszen felfedték előttünk a The Expendables 2 (The Expendables - A feláldozhatók 2.) új poszterét. Sokat nem kell rá várni, ugyanis amerikai premierje augusztus 3-án lesz, magyarországi pedig augusztus 30-án. Miénk kicsit messzebb van azért, azt aláírom.

2012 július 7, szombat

Poszterek (2): Pacific Rim

Tavaly nyáron kaptunk már teaser posztert a Pacific Rim című filmhez, s máris kevesebb választ el minket a premierjétől, mint egy évvel ezelőtt. Rohan az idő, ez van. Még így is távol van a debütálása, hiszen 2013. július 12-ig várnunk kell, s ez is csak az amerikai premier dátuma. Viszont a Comic-Con alkalmából kapott egy bannert és egy új posztert (a tovább mögött). Utóbbi elég jól néz ki, előbbi pedig csak a címet és a dátumot tartalmazza. A rendező pedig Guillermo del Toro.

Tovább»

2012 július 7, szombat

Poszterek (1): The Hobbit: An Unexpected Journey

Pár nap és kezdődik San Diegóban az idei Comic-Con, melyen jó sok film és sorozat is kap panelt. Az előbbiből ilyen például a  The Hobbit: An Unexpected Journey (A hobbit: Váratlan utazás), melyhez gyorsan kreáltak is egy, ehhez az alkalomhoz készült posztert. Nagyon is jó lett. Az amcsik 2012. december 14-én, míg mi már december 13-án megkapjuk a filmet. Milyen meglepő amúgy, hogy az viszi tovább a filmet rendezői téren, aki felelős volt a 'The Lord of the Rings' filmekért, vagyis Peter Jackson.

2012 július 5, csütörtök

Poszterek (1): Oz: The Great and Powerful

Walt Disney Pictures dobta fel Sam Raimi (Pókember-trilógia) legújabb rendezésének, az Oz: The Great and Powerful című filmnek első poszterét, ami nagyon is jóra sikeredett. A szereplői James Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz, Michelle Williams és Zach Braff. Sajnos 2013. március 8-ig várni kell rá, s ez is csak az amerikai premier dátuma.

2012 június 20, szerda

Poszterek (1): Anna Karenina

"An epic story of love."

Szerda estére megérkezett Joe Wright legújabb rendezésének, Lev Tolstoy könyve alapján az Anna Karenina első posztere. Olyan színészek és színésznők tűnnek majd fel benne, mint Keira Knightley, Jude Law, Aaron Johnson, Kelly Macdonald, Matthew Macfadyen, Domhnall Gleeson, Alicia Vikander, Emily Watson, Olivia Williams és Ruth Wilson. Annyit muszáj megjegyeznem, hogy maga a poszter nagyon hangulatos. És a színvilága is teljesen megvett.

A történet a 19. század második felében és Oroszországban játszódik, melyben főbb szerepet a szeretet, szenvedély kap, valamint bemutatja az anya és gyermekei között lévő szoros köteléket. Anna (Knightley) barátait, családját és közösségét ismerhetjük meg.

2012 június 19, kedd

Poszterek (1): A sötét lovag: Felemelkedés

"Lángoszlop emelkedik."

Július 26-án érkezik csak el hozzánk a The Dark Knight Rises (A sötét lovag: Felemelkedés) című trilógiazáró film, mely Batman újraképzelésének történetét zárja le. A magyar plakát pedig már csekkolható is hozzá.

2012 június 11, hétfő

Poszterek (1): Katy Perry: Part of Me

Mindjárt debütál a Katy Perry: Part of Me zenés documentary, mindjárt alatt pedig július 5-re gondolok, angol és amerikai fronton is. Elég pofás ez az új poszter. Ja és 3D-ben is meg lehet majd nézni. Mondjuk nem bánnám, ha a nagyvászonról elém lépne Katy.

2012 június 9, szombat

Poszterek (1): White Collar

"Sometimes it's good to be a little bad."

Matt Bomer
negyedjére is Neal Caffrey bőrébe bújuk, a White Collar (A nagy svindli) új szezon kezdetét is veszi július 10-én. A sorozat sikeres, így érhető volt a berendelés is. Az új poszteren pedig a főszereplő pózol. Köszönet érte az Entertainment Weeklynek.

2012 június 8, péntek

Poszterek (1): Dredd

"Judgment is coming."

Hónapok választják el az amcsikat a Dredd című reboottól, melyhez most debütált egy vadiúj poszter. Számomra nagyon minimal, hiszen a főszereplő is teljesen a háttérbe olvad. Tehát szeptember 21-én érkezik a film. 2D-ben és 3D-ben is lehet majd élvezni.

2012 június 5, kedd

Poszterek (1): True Blood

"Everything is at stake."

Öt nap választ el minket a True Blood (True Blood - Inni és élni hagyni) ötödik évadának premierjétől, poszterek viszont még most is érkeznek. A képen a harmadik évad főgonosza, Russell Edgington látható, aki így ki is került a negyedik etapból, ám aki látta, hogyan végződött tavaly, tudja, hogy most vérszomjjal visszatér Russell.

2012 június 5, kedd

Poszterek (1): Magic Mike

"Work all day. Work it all night."

Teljesen új poszter érkezett Steven Soderbergh filmje, a Magic Mike kapcsán, mely nemsokára debütál Amerikában, június 29-én. Magyar vetítésről még semmi információ nincs. Olyan arcok tűnnek fel egyébként a filmben, mint Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matthew McConaughey, Joe Mangianello és Matt Bomer.

Megjegyzés: Az oldal 2012. július 1-jén lesz egy éves, de még előtte, ezzel a bejegyzéssel (2012. június 5.) sikerült elérni az 1000. bejegyzést.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás