2012 május 12, szombat

Előzetesek (3): Nikita

Lehet örülni, mert a Nikita című sorozatot a The CW berendelte egy új évadra, mely érkezik majd idén ősszel. Hamarosan érkezik a 2. szezonjának a fináléja, mely a 2.23 - Homecoming névre hallgat és meg is tekinthető hozzá az előzetes. A bemondó csávó szerint egy unforgattable season finale elé nézünk.

2012 május 6, vasárnap

Előzetesek (2): Nikita

Nemsokára a Nikita is az utolsó epizódjával érkezik, már ami a második évadát illeti. Hamarosan a képernyőkre kerül a 2.22 - Crossbow, aztán pedig a finálé. Sokan várják viszont a 3. évadot, bár én nem tudom, van-e esély rá. Azért nem, mert nem követem a sorozatot és nem is tudom a nézettségi adatait. Nézzétek meg a finálé előtti epizód előzetesét.

2012 április 21, szombat

Előzetesek (1): Nikita

Április 27-én, pénteken érkezik a Nikita legújabb epizódja, mely a 2.20 - Shadow Walker címet viseli. Szerintem rajongóknak kár kihagyni. IMDb-n egyébként 7.6/10-es ponttal büszkélkedhet.

2012 április 1, vasárnap

Előzetesek (1): Nikita

A The CW nevű csatornán fut a Nikita, melynek láthattuk már itthon a szinkronos változatát is, köszönet érte az egyik hazai csatornának. Most elhoztam Nektek a 2.19 - Wrath bővített előzetesét.

2012 március 24, szombat

Előzetesek (1): Nikita

Kezdjük a szombat reggelt a Nikita című akció-krimi dráma jövő heti epizódjának, a 2.18 - Powernek a bővített előzetesével. Rajongóinak kár kihagyni. Én nem követem, egy részt sem láttam belőle, de biztos sokaknak a kedvence.

2012 február 12, vasárnap

Előzetesek (1): Nikita

Kezdjük a vasárnap reggelt egy Nikita előzetessel, méghozzá a 2.15 - Origins című részével. Anno 2010-ben kezdett, csak sajnos én a premierről lemaradtam, meg amúgy sem az én műfajom ez. De azért ne hagyjátok ki!

2012 február 5, vasárnap

Előzetesek (1): Nikita

Vasárnap délelőtt vessünk egy pillantást a Nikita című sorozat 2.14 - Rogue nevű epizódjának bővített előzetesére. Tényleg érdemes megnézni, főleg azoknak, akik rendszeresen nézik is a sorozatot.

2012 január 31, kedd

Nikita | 2.15 - Origins - Promócionális fotók

Kedd reggel hoztam 2 db promócionális fotót a Nikita című sorozat 2.15 - Origins nevű epizódjából. Sajnos csak ennyi érkezett, de azért nézzétek meg.

Tovább»

2011 szeptember 26, hétfő

Nikita: Új promó képek

Vadiúj 2. évados képek érkeztek a Nikita című sorozathoz, melynek 1. etapját már idehaza is vetíti valamelyik csatorna. A sorozat 2010-ben indult útjára, s olyannyira jól teljesített a The CW-n, hogy második szezont is kértek belőle. Régebben volt már Nikita nevű sorozat, ez teljesen új, de feldolgozás.

Tovább»

Címkefelhő
Feedek
Megosztás