2012 június 25, hétfő

Kritika | Ilyen volt a New Girl első része

Igaz, hogy nem most kezdett a New Girl című vígjátéksorozat, hanem tavaly szeptemberben, de csak most tudtam sort keríteni a pilot epizódjára. Ennek személyében egy teljesen korrekt comedyt kaptunk.

Nem mondhatnám, hogy Zooey Deschanel miatt éreztem jól magam az epizód alatt, bár azért hozzátesz valamit a színésznő, gondolok itt az eyecandy-faktorra. Kellemes látvány, de néhol én éreztem magam kellemetlenül. Voltak azért olyan húzásai is, melyek megmosolyogtattak. Az "Except for Gollum... He lives in a cave." mondatot muszáj kiemelni, ráadásul ahogy Zooey mondta... tényleg érdemes akár csak ilyen pillanatok miatt elkezdeni.


A történet szerint Jess - aki meg akarta lepni párját, de egy másik lánnyal volt éppen szobán a srác - új helyre költözik, s három férfi lakótársa lesz. Adódnak poénok abból fakadóan, hogyan fogadják az új lányt. Mintha csak haver lenne, gondolok itt a fürdőszobás jelenetre, mikor a lábát borotválja Jess. A srácok egymás között is szórják a poénokat, valamint az is nagyon bejön, ahogy visszaemlékezéseket mutatnak, ki mekkora barom.


Én nagyon örülök, hogy megkapta a második évadának berendelését, mert ebből az egy epizódból kiindulva én úgy érzem, hogy az összes többi is legalább megüti ezt a mércét, hacsak nem ennél jobbat is. Ezért adok én a pilotra egy erős 8/10 pontot, de csakis azért, mert néhol elég kellemetlen szitut produkált Zooey, ergo néha erőltetettnek éreztem a táncolást, éneklést, valamint a túlzott "szerencsétlen lány" figurát. A sorozatot azért megkedveltem, ez a lényeg.

2012 május 3, csütörtök

Előzetesek (1): New Girl

Véget ér nemsokára New Girl 1. évada, hiszen érkezik az 1.24 - See Ya című epizódja. Szerintem elég jól teljesetítt a start óta és ezt bizonyítja az is, hogy a Fox berendelte a második évadot is.

2012 április 26, csütörtök

Előzetesek (2): New Girl

Nekem kicsit erőltetettnek tűnik a New Girl soron következő epizódjának, az 1.23 - Backslide címűnek az előzetese és ez szerintem betudható Justin Longnak. Azért a fanok ne hagyják ki, nemsokára véget ér az 1. évada a sorozatnak.

2012 április 20, péntek

Előzetesek (1): New Girl

Már csak 3 epizód maradt hátra a New Girl című sorozat 1. évadából, mely elvilegben elég jól remekelt, már ha csak az IMDb-s pontszámát nézzük, ami 7.8/10. Úgy gondolom, az ottani számok hűen tükrözik, hogyan teljesít egy-egy sorozat. Tehát vessünk egy pillantást az 1.22 - Tomatoes előzetesére.

2012 április 10, kedd

Sneak Peek (1): New Girl

Nem tudom, hogy a New Girl című sorozatba azért érdemes belekezdeni, mert jó vagy mert sokan mondják, hogy Zooey Deschanelért muszáj beletekerni. Mindenesetre itt egy rövid sneak peek az 1.20 - Normal című epizódjából.

2012 március 4, vasárnap

Sneak Peek (1): New Girl

Igazából nem tudom, hogy milyen sorozat a New Girl nevű újonc, mely csak "pár hónapja" (2011. szeptember 20-án) debütált a TV képernyőkön, de valószínűleg nem is fogom megtudni. Mert nem az én műfajom. Azért ne hagyjátok ki az 1.15 - Injured nevű epizódjának egy perces sneak peekjét.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás