2012 július 29, vasárnap

Előzetesek (2): Az Acélember

Végre megérkezett (és milyen hamar) a Man of Steel (Az Acélember) című film teaser trailerének magyar változata, mely szintén nem mond túl sokat, de mindenképp hangulatos. Tessék a play gombra kattintani! A magyar címét már tudjuk, de a hazai premierről egyelőre semmi infó.

2012 július 21, szombat

Előzetesek (3): Man of Steel

Örülök, hogy végre kaptunk videós anyagot is a Man of Steel című filmhez, de ahogy többen is megfogalmazták kommentként az előbb említett alatt, ez még teasernek is kevés, vagy egy TV reklámnak. Egyszóval sokat nem mond. De mi várunk türelmesen, pontosabban 2013. június 14-ig (és a magyar premier hol marad?).

2012 július 15, vasárnap

Poszterek (1): Man of Steel

Csak 2013. június 14-én kerül mozikba a Man of Steel (Acélember), tehát jócskán messze még a premier. És ez csak az amerikai premier dátuma. Addig is, a Comic-Con jóvoltából érkezett egy poszter, amin a címszereplő látható. Hamarosan kapunk talán teaser trailert? A logó miatt nem kell rémüldözni, hiszen a forgatási képeken láthattuk, hogy marad a jól megszokott piros-sárga.

2011 október 11, kedd

Forgatási képek az Acélemberről!

Nagyon sok forgatási kép érkezett a Man of Steel című filmről, melyről kijelenthetjük, hogy már nem annyira a kezdeti stádiumában van. A produktum érkezik 2013. június 14-én, természetesen Amerikában. Amy Adams (Lois Lane) és Henry Cavill (Superman / Clark Kent) is feltűnik a képeken. Tovább mögött még van pár kép!

Tovább»

2011 szeptember 2, péntek

Superman közelről!

Messze van még a Man of Steel 2013. június 14-i premierje, de amíg érkeznek forgatási, s promóciós fotók a filmről, valamint koncepciórajzok, addig talán ki lehet bírni. Talán. Jöjjön most kettő fotó, melyeken Henry Cavill (Superman) pózol.

Tovább»

2011 augusztus 31, szerda

Közeli Superman fotók

Zajlik még mindig a Man of Steel forgatása Planoban, Illinoisban, erről hoztam képeket. Henry Cavill vehető szemügyre, amint ultramodern Superman jelmezében mászkál. Ezek az első közeli képek a 2013. június 14-én érkező Acélemberről. Ő talán az eddigi legizmosabb Superman, s ő is hasonlít kissé Christopher Reevere, mint ahogy Brandon Routh is hasonlított, aki a 2006-as Superman visszatérben (Superman Returns) hősködött. Szóval én azt mondom, tökéletes választás volt Henry Cavill.

Zack Snyder rendezi ezt az akció, valamint kalandfilmet, s íme a szereplőgárda: Henry Cavill, Amy Adams, Diane Lane, Kevin Costner, Michael Shannon, Antje Traue, Russell Crowe, Julia Ormond, Christopher Meloni, Harry Lennix és Laurence Fishburne.

Tovább»

2011 augusztus 27, szombat

Planoban zajlik a 'Man of Steel' forgatása

Vicces, hogy a képeken, a Man of Steel forgatásán Clark Kent sétál ki egy házból, a táblán előtte pedig a Clark Street olvasható. A lényeg, hogy most már Henry Cavill így is látható volt a forgatáson. Jöjjön a két kép!

Tovább»

2011 augusztus 25, csütörtök

Man of Steel: Superman és Faora

Jöjjön most három forgatási kép a Man of Steel című filmről, mely érkezik 2013. június 14-én. Elég messzi a premier dátuma, de mi kivárjuk. A képeken Superman (Henry Cavill) és Faora (Antje Traue) látható.

Tovább»

2011 augusztus 20, szombat

Első forgatási kép Superman-ről

Elnézést, hogy így kezdem, de a fenébe már! Kaptunk 5 db forgatási fotót Supermanről, a Man of Steel (Magyar cím felvetése: Az acélember?) című filmből, de főhősünk végig háttal áll. Valószínűleg nem kell sok idő ahhoz, hogy előlről is láthassuk Henry Cavill színészt a Superman jelmezben. Az nem tetszik, ahogyan takargatják őt, hiszen az első hivatalos fotót már kidobták a filmről. Illinoisban forgatnak még mindig, a fotókon éppen a Kent farm látható.

Henry Cavill mellett még olyan színészek tűnnek fel, mint Amy Adams, Diane Lane, Kevin Costner, Michael Shannon, Antje Traue, Russell Crowe, Julia Ormond, Christopher Meloni, Harry Lennix és Laurence Fishburne. Két évet kell várnunk a premierre, ugyanis csak 2013. június 14-én debütál Amerikában (hazai címről és premierről még nincsen információ).

Tovább»

Címkefelhő
Feedek
Megosztás