2012 június 19, kedd

House M.D. | A 8. évad DVD-borítása

Augusztus 21-én dobják a piacra a House M.D. (Doktor House) nyolcadik, befejező évadának DVD változatát. Nem néztem, de nagyon sok rajongója volt. Gondolom ők be is szerzik majd, amint itthon is megjelenik. Íme a borító:

2012 május 21, hétfő

Sneak Peek (1): House

Ma este fog érkezni a House M. D. (Doktor House) utolsó, sorozatzáró epizódja, a 8.22 - Everybody Dies. Viszont még mielőtt véget érne, hoztam egy sneak peeket az adott részből. House itt is adja a jól megszokott formáját.

2012 május 15, kedd

Előzetesek (5): House

Bizony, a jövő héten véget ér a House M.D. (Doktor House), mely 2004-ben kezdte meg pályafutását és most, 2012-ben ér a végére. Sokan fogják hiányolni, elvégre tényleg egy nagyon jó sorozatról beszél(t)ünk. Kicsit sem kecsegtető címre hallgat, ám érdemes megnézni a 8.22 - Everybody Dies előzetesét, melyben megtudjuk: kettő órás fináléval búcsúznak kedvenceink.

2012 május 8, kedd

Előzetesek (2): House

Kettő epizód maradt összesen a House M.D. (Doktor House) című sorozatból, mely sokak kedvencévé vált az évek alatt. A 8.21 - Holding On előzetese megmutatja, milyen izgalmas rész elé nézünk.

2012 május 1, kedd

Előzetesek (3): House

Három rész maradt vissza a House M.D. (Doktor House) utolsó évadából, persze nem számolva bele a 8.20 - Post Mortem című epizódot. Szegény Wilson! Csak ennyit tudok hozzáfűzni a fent említett részhez. Reméljük, hogy megéri a sorozatfinálét. Kár lenne, ha temetéssel zárulna az egész sorozat.

2012 április 17, kedd

Előzetesek (3): House

House M.D. (Doktor House) sem maradhat ki, a sorozat 8.18 - Body & Soul címre hallgató epizódjáról is hoztam egy előzetest. Ugye tudjátok, hogy ez lesz ez utolsó évad? Láttam pár részt belőle és én azért sajnálom. De egyszer minden véget ér.

2012 január 3, kedd

Előzetesek (1): House

Január 23-án visszatér kedvenc doktorunk, House M. D. (Doktor House), méghozzá a 8.09 - Better Half nevű epizódjával. IMDb-n egy erős 8.7/10-es pontja van.

2011 szeptember 17, szombat

House M.D. - Újabb 8. évados promó kép

Új 8. évados promó kép érkezett a House M.D. (Doktor House) nevű veteránhoz, mely 2004-ben indult útjára. Elég pofás kis kép, jól megoldották.

2011 szeptember 10, szombat

Poszterek (2): House

"The arresting new season."

A House M.D. (Doktor House) idén a 8. évadával tér vissza, s ahogyan hallottam, a hetedik etap elég ütős véget kapott. Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki a legújabb szezonban. Íme a poszter, ami elég viccesre sikeredett.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás