2012 május 8, kedd

Előzetesek (3): Hart of Dixie

Esküvői ceremóniával zárul a Hart of Dixie című sorozat első évada, mely egyébként a The CW-n fut. Kellemes a férfi szemeknek Rachel Bilson látványa: ez például egy ok arra, hogy elkezdjék azok, akik eddig még nem tették. Nézzétek meg az 1.22 - The Big Day előzetesét, ami a finálé promó videója.

2012 április 19, csütörtök

Hart of Dixie | 1.21 - Disaster Drills and Departures - Promócionális fotók

Jó kis címet kapott a Hart of Dixie soron következő epizódja, az 1.21 - Disaster Drills and Departures. Számíthatunk valakinek a halálára? Érdekes lesz látni a részt. És akkor nézzétek meg pár promócionális fotót belőle.

Tovább»

2012 április 18, szerda

Előzetesek (1): Hart of Dixie

Zárjuk a szerda estét a The CW egyik sorozatának, a Hart of Dixie nevűnek 1.19 - Destiny & Denial című epizódjának előzetesével. Comedy és drama egybe, vagy ahogyan sokan nevezik, dramedy, IMDb-n pedig eddig 7.6/10 pontot zsebelt be. Annyira nem is rossz.

2012 április 10, kedd

Előzetesek (1): Hart of Dixie

Életképes sorozat a Hart of Dixie? Nem mintha bajom lenne vele, csak kíváncsi vagyok, hogy Ti mit gondoltok róla. Érdemes belekezdeni vagy egy pilot után kaszálja az ember? Mindenesetre itt az 1.18 - Bachelorettes & Bullets nevű epizódjának bővített előzetese. Egyébként IMDb-n 7.6/10-es értékelése van, szóval annyira unalmas nem lehet.

2012 február 21, kedd

Előzetesek (1): Hart of Dixie

Kezdjük a kedd reggelt egy Hart of Dixie előzetessel, az 1.16 - Tributes & Triangles című epizódjának promó videójával. Érdemes megnézni.

2012 február 14, kedd

Előzetesek (1): Hart of Dixie

A The CW csatornán fut a Hart of Dixie című dramedy, mely még tavaly debütált. Én még egy részt sem láttam belőle, de mivel nem az én műfajom ez, nem is fogom elkezdeni. Persze a sorozat kedvelőinek kötelező megnézni az 1.15 - Snowflakes & Soulmates bővített előzetesét.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás