2012 július 3, kedd

Grimm | Comic-Con promó poszter és 2. évados Key Art

"Storytime is over."

Az NBC aztán nem vacakol a Grimm című sorozatával, mivel a szeptemberi kezdések helyett ezt már behozta augusztus 13-ra, így sokat tényleg nem kell rá várni. A Comic-Con örömére kaptunk egy promó posztert és egy 2. évados Key Artot is. Szerintem mindkettő nagyon jól néz ki. Utóbbi a tovább mögött csekkolható.

Tovább»

2012 május 12, szombat

Előzetesek (2): Grimm

A fináléjával jön a Grimm, mely idehaza is fut, péntek esténként, evvel is mutatva, hogy igen csak jó sorozat. Ha valaki be akar nevezni egy olyan sorozatra, melyben Grimm-mesékbeli szörnyekre vadászik egy Vadász, akkor szerintem kezdje el. Nézzétek meg az 1.22 - Woman in Black előzetesét. És a lényeg: ősszel érkezik a második évad.

2012 május 5, szombat

Előzetesek (4): Grimm

Felpörögnek azért az események a Grimm háza táján is, egy résszel a finálé előtt. Alkotott az NBC, úgy érzem. Ki ne hagyjátok az 1.21 - Big Feet előzetesét. Igen, a legendés lény köré épül az epizód, épp ezért lesz izgalmas.

2012 április 28, szombat

Előzetesek (4): Grimm

Most már egyre inkább kezdem bánni, hogy anno a Grimm pilotját végig sem néztem. Persze az oka az időhiány volt, fontosabb dolgaim is voltak. Lehet nyáron végigdarálom, mert eléggé ígéretes sorozat. Már csak 3 epizód maradt hátra, abból is egy a jövő héten, pénteken érkezik. Egyébként megkapta a 2. évadának a berendelését. Amíg az ABC a Once Upon a Time című sorozatával érkezett, mely szintén a Grimm meséken alapszik, addig az NBC a Grimmel rukkolt elő. Mindkettő remek sorozat és tartja a szintet. És akkor a lényeg, az 1.20 - Happily Ever Aftermath előzetese.

2012 április 14, szombat

Előzetesek (3): Grimm

Nemsokára érkezik a Grimm című sorozat legújabb epizódja, az 1.18 - Cat and Mouse. Hozzátenném, a vendégszereplő Sebastian Roché lesz, aki hajdanán az Odaát Balthazarját és a Vámpínaplók Mikaeljét személyesítette meg. Nemrég pedig a Felejthetetlen című sorozatban szerepelt. Milyen meglepő, itt sem a jófiú kategóriát erősíti.

2012 március 3, szombat

Előzetesek (1): Grimm

A sárkány elrabolta a lányt, akit főhősünk szeret. Így is lehetne jellemezni a Grimm című sorozat (már idehaza is fut) jövő heti epizódjának (IMDb: 7.5/10), az 1.14 - Plumed Serpentnek az előzetesét. Érdemes megnézni!

2012 január 14, szombat

Előzetesek (1): Grimm

Szombat reggel megérkezett a Grimm 1.09 - Of Mouse and Man nevű epizódjának fél perces promó videója, s kiderült, a Vadásznak ezúttal egy "egeret" kell elkapnia.

2012 január 12, csütörtök

Grimm | 1.09 - Of Mouse and Man - Promócionális fotók

Csütörtök este a Grimm című sorozat 1.09 - Of Mouse and Man nevű epizódjának promóciós fotóit hoztam el.

Tovább»

2012 január 8, vasárnap

Előzetesek (1): Grimm

Vadiúj előzetes érkezett a Grimm című újonc 1.08 - Game Ogre nevű részéhez, melynek címe is mutatja, ezúttal egy ogre kerül terítékre. Érdemes megnézni!

2011 október 29, szombat

Előzetesek (1): Grimm

Várós sorozat lett a Grimm, ugye? Tegnap debütált a pilot epizódja, viszont máris megtekinthető az 1.02 - Bears Will Be Bears előzetese. Azért tegyük hozzá, hogy ez az egyetlen életképes (új) sorozata az NBC-nek.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás