2012 július 14, szombat

Comic-Con | Új Game of Thrones szereplők mutatkoztak be

A Comic-Con marha jó dolog, persze ez már a napokban (évek alatt) is kiderült, hiszen temérdek új infóval gazdagodunk. Ilyen például a következő videó, melyben a Game of Thrones (Trónok harca) 3. évadának vadiúj szereplőit sorakoztatták fel. Na kinél nincs meg az a bizonyos várós faktor? És kiderült az is, hogy 2013. március 31-én kezdődik az új etap.

2012 június 12, kedd

Szinkron (2): Trónok harca

És akkor itt az előző Game of Thrones (Trónok harca) szinkronizálós videó folytatása, ahol ismét Sixx látható, csak most László Zsolttal és Molnár Ilonával beszél. Előbbit Keanu Reeves vagy Jason Statham magyarhangjaként ismerhetjük, míg utóbbi a Pletykafészek és a Vámpírnaplók egy-egy szereplőjét szólaltatja meg.

2012 június 12, kedd

Szinkron (1): Trónok harca

Kíváncsiak voltatok, hogyan készül a Game of Thrones (Trónok harca) szinkronja. Sixx volt olyan szerencsés, hogy megleshette, mégis hogy és mint munkálkodnak a színészek a stúdióban. Feltűnik a videóban Láng Balázs és Horváth Gergely is.

2012 május 30, szerda

Game of Thrones | Új karakterlista a 3. évad kapcsán

Vasárnap véget ér a Game of Thrones (Trónok harca) című, az HBO-n futó sorozat, máris nyugodtan hátradőlhetnek a székükben a rajongók, ugyanis 2013-ban visszatér a harmadik szezonnal. Tegnap pedig az EW hozott nekünk egy listát, méghozzá az új évad karaktereinek listáját.

Mance Rayder, Daario Naharis, Edmure Tully, Ser Brynden Tully (The Blackfish), Lady Selyse Florent, Shireen, Olenna Redwyne (The Queen of Thorns), Beric Dondarrion, Thoros of Myr, Jojen és Meera Reed azok a karakterek, akik feltűnnek majd az új etapban, méghozzá a "A Storm of Swords" részből adaptálva. A magazin hangsúlyozta, hogy azért, mert itt nem szerepel olyan karakter, akire még számítana az ember, nem jelenti azt, hogy fel se fog tűnni a harmadik szezonban.

A második évad színészeinek és színésznőinek listája pedig:  Peter Dinklage, Michelle Fairley, Lena Headey, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Aidan Gillen, Iain Glen, Kit Harington, Richard Madden, Maisie Williams, Isaac Hempstead Wright, Sophie Turner, Jack Gleeson és Alfie Allen.

2012 május 28, hétfő

Előzetesek (2): Game of Thrones

Elérkezett a season finale pillanat a Game of Thrones (Trónok harca) című sorozatnál is, méghozzá másodjára. Hogy ez az etap jobb volt-e, mint az első, azt mondjátok meg Ti. Én nem követem, de lehet, hogy nyáron majd megnézem. Íme a 2.10 - Valar Morghulis előzetese.

2012 május 21, hétfő

Előzetesek (2): Game of Thrones

Ahogy a Game of Thrones (Trónok harca) legújabb előzetese is megmutatja, már csak kettő epizód választ el minket a második etap fináléjától. A 2.09 - Blackwater hamarosan megjelenik és akkor marad egy epizód, maga az évadzáró.

2012 május 15, kedd

Előzetesek (1): Game of Thrones

Nemsokára búcsúzik az HBO képernyőjéről a Game of Thrones (Trónok harca), méghozzá a 2. évadával, viszont sikere töretlen. Aki egyszer elkezdte, nem tudja majd abbahagyni. Kivéve engem, mert én láttam a pilotot, de időhiány miatt azóta se jutottam vele tovább. Nézzétek meg a 2.08 - The Prince of Winterfell bővített előzetesét.

2012 május 7, hétfő

Előzetesek (3): Game of Thrones

Közeledik a Game of Thrones (Trónok harca) is a fináléja felé, igaz, még csak a 2.07 - A Man Without Honor címre hallgató epizódja fog levetítésre kerülni. Íme hozzá a kis kedvcsináló előzetes. Hardcore rajongóknak meg kötelező!

2012 április 30, hétfő

Előzetesek (3): Game of Thrones

Már a fél 2. évadán túl van a Game of Thrones (Trónok harca) és elvileg sokan dühösek, miért csak 10 részes egy évad. Akkor tényleg nagyon jó lehet. Megnéztem a pilotját, egyáltalán nem volt rossz. Talán egyszer ledarálom, ha lesz rá időm. Nézzétek meg a 2.06 - The Old Gods and the New bővített előzetesét.

2012 április 9, hétfő

Előzetesek (2): Game of Thrones

Nem rossz sorozat a Game of Thrones (A trónok harca), azt egyáltalán nem mondanám, mégis én többre tartom a Merlint vagy a Camelotot. Utóbbi sajnos csak egyetlen évadot élt meg, pedig jöhetett volna belőle a következő is. Azért hoztam fel ezt a két sorozatot, mert a környezet és a hangulat nagyon hasonlít arra, ami a Game of Thronesban is jelen van. Nézzük meg a 2.03 - What is Dead May Never Die nevű részének előzetesét.

2012 március 26, hétfő

Előzetesek (1): Game of Thrones

Baró sorozat a Game of Thrones (Trónok harca), végig is daráltam az első évadát. Az HBO-nak meg külön köszönet idehaza, hogy egy hónappal a 2. évadának premierje, április 1-je után már meg is tekinthető szinkronosan. Jöjjön egy kis kedvcsináló a 2. szezon nyitó epizódjához. Ja és IMDb-n több, mint 107.000 ember szavazata alapján 9.4/10 pontot tudhat magáénak, ami rohadtul erősnek számít.

Megjegyzés: Ez volt a blog történetében a 800. bejegyzés és szeretném, ha még ugyanennyi születne. Hozzáteszem, 2011. július 1-je óta született 800 cikk.

2012 február 20, hétfő

Game of Thrones | 2. évados promócionális fotók

Hihetetlenül remek első évada volt a Game of Thrones (Trónok harca) című sorozatnak, melynek 2. évada hamarosan debütálni fog, méghozzá április 1-jén. Én már nagyon várom. És akkor jöjjön pár promóciós kép az új szezonhoz.

Tovább»

2012 január 30, hétfő

Előzetesek (2): Game of Thrones

Április 1-jén (bolondok napján, pedig ez nem vicc) érkezik a Game of Thrones című 2011-es sorozat 2. évada, melynek első etapja is óriási sikert aratott. Aki követni akarja, az nézze majd az HBO-t, persze nem a hazaira gondolok, mert azért nekik is kell idő a szinkron elkészítéséhez. Olyannyira jó ez a sorozat, hogy IMDb-n 9.4/10-et szavaztak meg neki.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás