2012 július 18, szerda

Előzetesek (7): Franklin & Bash

Már magyar szinkronnal is nézhető a Franklin & Bash (Franklin és Bash), de ezt csak mellékesen jegyezném meg, hadd örüljenek azok, akik vártak a szinkronos változatra. Íme a 2.08 - Last Dance rövid promó videója.

2012 július 11, szerda

Előzetesek (4): Franklin & Bash

Mostanság elég sok a krimi, főleg a nyomozópárosos sorozat és ilyen például a Franklin & Bash (Franklin és Bash) is. Nem fogok belekezdeni, mert nem is szeretem a műfajt és nincs is rá időm. Nézzétek meg a 2.07 - Summer Girls rövid előzetesét.

2012 július 4, szerda

Előzetesek (2): Franklin & Bash

Újabb nyomozópárosos sorozatnak, a Franklin & Bash címűnek hoztam el az előzetesét, annak is 2.06 - Voir Dire nevű epizódjáét. Követi valaki? Sok jót nem hallottam felőle, de annyira azért mégsem lehet rossz, mivel megkapta a második évadjának berendelését.

2012 június 13, szerda

Előzetesek (2): Franklin & Bash

Úgy látszik a TNT szeret nyomozókat párosítani, erre nagyon jó példa pedig a Franklin & Bash című sorozata. Már a második szezonnál tart, tehát valószínűleg úgy vélték, van benne potenciál, de engem sajnos hidegen hagy a 'két férfi vagy két nő közös oknyomozása' téma. Ki ne hagyjátok egyébként a 2.03 - Jango and Rossi előzetesét.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás