Annyira nem veszi ki a részét az idei Comic-Conon a Twentieth Century Fox, viszont három új munkálatukról most szót ejtettek, értesült a Deadline.

Hivatalosan is meg lett erősítve, hogy a Chronicle (Az erő krónikája) című film rendezője, Josh Trank fogja rendezni a Fantastic Four rebootot. Tehát a régi szereplőkre (Chris Evans, Ioan Gruffudd, Michael Chiklis, Jessica Alba) ne tessék számítani. A filmnek nekilátnak, ahogy végeznek a The Wolverine és az X-Men: First Class második epizódjának munkálataival.

Híreket hallottunk már a Daredevil (2014) című film rebootolása kapcsán is, s úgy tűnt, hogy David Slade lesz az, aki szárnyai alá veszi. "A stúdiónak már megvan a szkriptje, de őszig kezdeni kell vele valamit, mert ha nem, akkor nagy lesz a kockázat, hogy a jogokat visszakéri a Marvel Studios és a Disney." Írták, s kiderült, hogy Sladenek nem engedi az ideje, hogy ő rendezze a rebootot, mivel jelenleg az NBC nevű csatorna Hannibal nevű sorozatának pilotjával foglalkozik.

Végül pedig, fény derült, hogy ki is fogja rendezni a Rust című filmet a FOX számára: Joe Cornish, aki az Ant-Man (2014) és a The Adventures of Tintin (Tintin kalandjai) egyik írója. Annyit tudunk róla, hogy időben nem tudjuk, mikor játszódik, szerepelnek benne harcos robotok és egy kis farm. Középpontban a Taylor család, főbb szerepet Roman Taylor, a legidősebb fiú kap benne. A farmra pedig űrhajójával lehuzan Jet Jones, s Roman úgy véli, a fiú múltjának titkai lehetnek azok, melyek megmenthetik őket.