2012 június 11, hétfő

Előzetesek (2): Fairly Legal

Jöjjön a Fairly Legal (Békét, bíró!) évadzárójának előzetese, mely a 2.13 - Finale címet viseli. Érdemes vajon belekezdeni? Már csak a főszereplő hölgyemény miatt elkezdeném.

2012 június 5, kedd

Előzetesek (1): Fairly Legal

Kezdjük a kedd reggelt a Fairly Legal (Békét, bíró!) soron következő epizódjának, a 2.12 - Force Majeure címűnek az előzetesével. Sarah Shahival én még mindig oda -és vissza vagyok.

2012 május 15, kedd

Előzetesek (4): Fairly Legal

Ha egyszer elkezdem a Fairly Legal (Békét, bíró!) című sorozatot, akkor csakis Sarah Shahi miatt fogom. 32 éves, de simán letagadhatna legalább 7 évet a korából. Vagy csak nekem nagyon az esetem. Mindegy, aki ilyen magas eyecandy-faktorral rendelkező sorozatra vágyik, kezdjen bele. A lényeg pedig, hogy nézzétek meg a 2.10 - Shattered című epizódjának előzetesét.

2012 május 8, kedd

Előzetesek (1): Fairly Legal

Kedd reggel meghoztam a Fairly Legal (Békét, bíró!) soron következő epizódjának, a 2.09 - Kiss Me, Kate címűnek a bővített előzetesét. Rajongóknak tilos kihagyni!

2012 május 2, szerda

Előzetesek (1): Fairly Legal

Szerda reggel elhoztam a Fairly Legal (Békét, bíró!) soron következő epizódjának, a 2.08 - Ripple of Hope címűnek az előzetesét. Nem nézem, de aki viszont igen, ne hagyja ki a promó videót.

2012 április 19, csütörtök

Előzetesek (2): Fairly Legal

Csütörtök van, hoztam is egy Fairly Legal (Békét, bíró!) előzetest, a 2.06 - What They Seem promó videóját. Azt mondom, már csak Sarah Shahi miatt érdemes belekezdeni, viszi az egész sorozat eyecandy faktorát.

2012 április 11, szerda

Előzetesek (2): Fairly Legal

Őszíntén szólva fogalmam sincs, hogy milyen sorozat a Fairly Legal (Békét, bíró!), csak annyit tudok róla, hogy egy dramedy. Valamint a képeket megnézegetve viszi a főszereplő csaj az eyecandy faktorát a sorozatnak, azaz Sarah Shahi. A lényeg azonban az előzetes, a 2.05 - Gimme Shelter című epizódjához.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás