2012 július 25, szerda

Előzetesek (2): Elementary

Nem hinném, hogy az Elementary, ez a CBS-es, Sherlock Holmes-központú újonc fel tudná venni a versenyt a BBC-félével, de azért mindenképp nézzétek meg az előzetest hozzá. Ősszel kezd.

2012 május 17, csütörtök

Előzetesek (2): Elementary

A CBS is rendel be sorozatokat, s azt kell mondjam, hogy az Elementary egy remek választás volt. Jonny Lee Miller, mint Sherlock Holmes, ugyanis igen, ez egy modernkori Holmes-féle történet lesz. Ami meglepő, hogy Watson itt nő, vagyis a neve Joan Watson és Lucy Liu kelti őt életre. Az előzetes pedig magáért beszél, szerintem.

Szereplők: Jonny Lee Miller (Dexter, Smith), Aidan Quinn (Weeds, Prime Suspect), Lucy Liu (Southland, Dirty Sexy Money, Cashmere Mafia)

Történet: A sorozat modernkori feldolgozásának középpontjában Sherlock Holmes áll, társa pedig Joan Watson, akivel a new yorki rendőrséget segítik.

Epizódok száma: 13
Várható premier: 2012 ősze; csütörtök esténként
Túlélési esély: Nem kérdőjelezném meg, teljesen jó ez a Sherlock-féle irány, sokat ki tudnak hozni belőle, akkor is, ha csak 13 epizódos egy évada. Megszavazok neki egy 100%-os túlélést, s be is nevezek majd a pilot epizódjára.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás