2012 május 7, hétfő

Előzetesek (2): Desperate Housewives

Bizony, sajnos napokon belül véget ér a Desperate Housewives (Született feleségek), méghozzá a 8. évadával. Ezért is hoztam el a 8.22 - Give Me the Blame és a 8.23 - Finishing the Hat előzetesét, ugyanis a sorozat duplarésszel, amolyan duplafináléval zárul.

2012 április 30, hétfő

Előzetesek (2): Desperate Housewives

A Desperate Housewives (Született feleségek) már a végét járja, de szó szerint, mivel nemsokára az utolsó előtti epizód, a 8.21 - The People Will Hear érkezik. Ezután már csak a finálé, mely egyben a sorozatzáró epizód is. Nézzétek meg a bővített előzetesét.

2012 március 19, hétfő

Előzetesek (1): Desperate Housewives

Kezdjük a hétfő reggelt a Desperate Housewives (Született feleségek) című veterán 8.18 - Any Moment nevű epizódjának előzetesével. Ugye tudjátok, a 8. évad az utolsó.

2011 december 7, szerda

Desperate Housewives | 8.10 - What's To Discuss, Old Friend - Rövid szinopszis

Jöjjön most a Desperate Housewives (Született feleségek) 8.10 - What's To Discuss, Old Friend nevű epizódjának rövid epizódismertetője. Fontos megjegyezni, ez már az utolsó évada a sorozatnak.

Miután barátai elhagyják, Bree arra készül, hogy véget vet életének. Gaby arra gyanakszik, hogy esetleg egy másik gyilkosságban is benne volt Carlos keze. Susan tesz egy döntést a karrierjével kapcsolatban. Lynette pedig egy vallomással készül Tomnak.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás