2012 július 26, csütörtök

Előzetesek (1): Dallas

Kettő hét van hátra a Dallas című sorozatból, s egy időre eltűnik a képernyőkről. De izgulni nem kell, megkapta a második etap berendelését. Ne hagyjátok ki az 1.09 - Family Business előzetesét.

2012 július 19, csütörtök

Előzetesek (1): Dallas

Közeledünk a Dallas első évadának vége felé, s ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy már az 1.08 - No Good Deed előzetesét hozom el. Tudjuk ugye, hogy az első szezon 10 részes? Idehaza elvileg nemsokára megkapjuk a szinkronos változatot, az RTL Klub már nagyban promótálja. Mert ők vették meg a jogokat. Akik nézik, azoktól kérdezném: meg vannak elégedve az eddig leadott részekkel? Csalódást vagy kellemes csalódást nyújtott? Ha vége az évadnak, vendégkritikát várok róla!

2012 július 12, csütörtök

Előzetesek (1): Dallas

Nemrég kezdődött csak az új Dallas és mindjárt véget is ér az első évada. Aggódni nem kell, jövőre jön a másodikkal. Sokak szerint guilty pleasure szaga van. Íme az 1.06 - The Enemy of My Enemy címre hallgató epizódjának előzetese, mely jön jövő szerdán.

2012 június 28, csütörtök

Előzetesek (2): Dallas

Szerencsére (vagy mégsem?) a Dallas még csak az 1.05 - Truth and Consequences című epizódjával fog jönni jövő héten. Annyira messze áll tőlem maga a téma is, hogy sosem kezdem el. Azért aki kedveli, nézze meg az adott epizód előzetesét.

2012 június 21, csütörtök

Előzetesek (1): Dallas

Szerdán jön a Dallas új epizódja, mely az 1.04 - The Last Hurrah címet viseli. Nagyon megosztja a nézőket, hiszen sok rajongó örül, hogy visszatért kedvenc sorozata, viszont sokak szerint egyáltalán nem jó. Vélemények róla?

2012 június 14, csütörtök

Előzetesek (1): Dallas

A napokban érkezett a duplanyitánya a Dallas című remakenek, melyben ugye a régi arcok is szerepet kaptak. Gondolom az új Ewingok jutnak majd nagyobb szerephez. Az első szezon csak 10 epizódos lesz. Nézzük is meg az 1.03 - The Price You Pay előzetesét.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás