Biztos, hogy ősszel beülök a Cult pilotjára, mert az előzetese alapján felkeltette az érdeklődésem, de nagyon. A Cult ott egy TV show, de a csávó, akit a videó elején láthatunk, Matt Davisnek (Jeff Sefton) is elmondja, jóval több annál. Külön tetszik Robert Knepper (Roger Reeves / Billy Grimm) gonoszkodása is, aki sokak kedvencevévé vált már A szökés vagy a Hősök című sorozatbeli pályafutása alatt. Utóbbira hajaz ruházata és szerepköre is, gondolok itt arra, hogy maga köré gyűjt embereket. Evvel semmi gond sincs. Ja és eszembe jutnak az előzetesről a Fűrész-filmek. Szóval részemről okés, hogy előhozakodott a The CW ilyen típusú sorozattal. Mert inkább a tinikről szóló, tiniknek való az ő asztaluk.

Szereplők: Andrew Leeds (Dirt), Matt Davis (The Vampire Diaries), Jessica Lucas (Melrose Place, Cloverfield), Alona Tal (Supernatural, The Killing), Robert Knepper (Prison Break, Shameless, Heroes)

Történet: Nem mai a sztori, 2005-ben álltak elő vele először, de akkor nem lett belőle semmi. Most kicsit változtattak ezen, kicsit azon, de a lényeg, hogy egy olyan ember után nyomoznak, aki egy TV showt tudhat a magáénak, s rejtélyes módon tűnnek el vagy halnak meg vele kapcsolatos személyek. Egy tévés asszisztensnő pedig egy blogger segítségét kéri, hogy utánajárjanak az ügyeknek.

Epizódok száma: 13
Várható premier: 2013 tavasza; Mid-season
Túlélési esély: Az ötlet nekem tetszik, esélye is valószínűleg lesz, már csak a kevés epizódszám és a koncepció miatt. Mégis, én egy 60%-os túlélésre tippelnék, s remélem, egy évad után nem fogják elkaszálni.