2012 július 15, vasárnap

Poszterek (1): Man of Steel

Csak 2013. június 14-én kerül mozikba a Man of Steel (Acélember), tehát jócskán messze még a premier. És ez csak az amerikai premier dátuma. Addig is, a Comic-Con jóvoltából érkezett egy poszter, amin a címszereplő látható. Hamarosan kapunk talán teaser trailert? A logó miatt nem kell rémüldözni, hiszen a forgatási képeken láthattuk, hogy marad a jól megszokott piros-sárga.

2012 július 14, szombat

Comic-Con | Vasember új, nyolcadik páncélja

Részemről egyértelmű, hogy várós az Iron Man 3 (Vasember 3), melynek premierje azért még elég messze van, ugyanis Amerikában is csak 2013. május 3-án debütál. A Comic-Con jóvoltából viszont kaptunk képeket az új páncélról, melyet Tony Stark (Robert Downey Jr.) viselni fog a (valószínűleg a trilógiazáró) harmadik részben és mely szám szerint a nyolcadik páncélja. Még szokni kell, az biztos.

Tovább»

2012 július 14, szombat

Előzetesek (5): Breaking Bad

Három percnyi előzetes érkezett (persze, hogy a Comic-Conon debütált) a Breaking Bad (Totál szívás) új, ötödik évadához és ugye nem felejtettük el, hogy július 15-én érkezik a vadiúj epizód. Én még csak a második etapnál tartok, de azt kell mondjam, nagyon jó sorozat.

2012 július 14, szombat

Comic-Con | Új képek az Oz: The Great and Powerful című filmből

Igazából olyan, mintha az Oz: The Great and Powerful című film előzeteséből (itt írtam róla) vágták ki volna ezt a 6 db új képet, amit most kaptunk, de azt írják, hogy a Walt Disney Pictures küldte ki őket. Érdemes megnézni, a látványvilága még mindig lenyűgöz.

Tovább»

2012 július 14, szombat

Előzetesek (4): The Walking Dead

Október 14-ét mindenképp jegyezzék fel naptárjaikba a The Walking Dead rajongók, hiszen ekkor érkezik a sorozat harmadik évada. Most, mivel Comic-Con van, érkezett ehhez egy előzetes.

2012 július 14, szombat

Comic-Con | Új Game of Thrones szereplők mutatkoztak be

A Comic-Con marha jó dolog, persze ez már a napokban (évek alatt) is kiderült, hiszen temérdek új infóval gazdagodunk. Ilyen például a következő videó, melyben a Game of Thrones (Trónok harca) 3. évadának vadiúj szereplőit sorakoztatták fel. Na kinél nincs meg az a bizonyos várós faktor? És kiderült az is, hogy 2013. március 31-én kezdődik az új etap.

2012 július 13, péntek

Comic-Con | Új 'The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2' karakterposzterek

Persze, hogy kapott külön panelt a The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész) az idei Comic-Conon, hiszen jövőre már úgysem lesznek ott. Viszont most megörvendeztettek minket csomó új karakterposzterrel, melyeken a Denali Klán és az Amazon Klán is észrevételezhető. A tovább mögött még 7 poszter vár rátok!

Tovább»

2012 július 13, péntek

Comic-Con | Íme a RoboCop hivatalos története

Teljesen más lesz az új RoboCop, új köntösbe bújik az egész történet. A Comic-Conon pedig megkaptuk a film hivatalos szinopszisát (történetét). Egyébként messze még a premier, Amerikában is csak 2013. augusztus 9-én debütál.

"A RoboCop című filmben 2029-et írunk és a multinacionális cégek legnagyobbika, az OmniCorp áll a robot technológia középpontjában. A drónjaik sorra nyernek amerikai csatákat az egész világon, s most ezt a technológiát szeretnék hazahozni, kipróbálni saját fronton. Alex Murphy egy szerető férj, apa és rendőr, aki Detroitban lakik és kíválóan végzi munkáját. Miután súlyosan megsérül szolgálat közben, az OmniCorp mindent megtesz annak érdekében, hogy a robot technológiával megmentsék Alex életét. A férfi visszatér szeretett városába, Detroitba, hihetetlen és új képességeivel, de eközben valami mással is szembe kell néznie."

Ez alapján azt mondom, jövőre be kell neveznem a filmre, mert a történet alapján mindenképp érdekesnek hangzik. Sokkal jobb lesz, mint az eredeti. Bár semmi köze a Vasemberhez, mégis elsőre ő ugrik be, noha Tony Stark normális ember, csupán ARC generátorral rendelkezik. Alex viszont inkább robot lesz, mint ember.

A rendező José Padilha (Elite Squad), aki újraálmodta ennek a félig ember, félig gépezetnek a történetét. Joel Kinnaman (The Killing) pedig Alex Murphy / RoboCop, Gary Oldman (The Dark Knight Rises) a tudós, akinek kreálmanya a RoboCop és Samuel L. Jackson (The Avengers) a médiamogul, Pat Novak.

2012 július 12, csütörtök

A Fantastic Four reboot rendezője megvan, eközben a Daredevilé kiszállt

Annyira nem veszi ki a részét az idei Comic-Conon a Twentieth Century Fox, viszont három új munkálatukról most szót ejtettek, értesült a Deadline.

Hivatalosan is meg lett erősítve, hogy a Chronicle (Az erő krónikája) című film rendezője, Josh Trank fogja rendezni a Fantastic Four rebootot. Tehát a régi szereplőkre (Chris Evans, Ioan Gruffudd, Michael Chiklis, Jessica Alba) ne tessék számítani. A filmnek nekilátnak, ahogy végeznek a The Wolverine és az X-Men: First Class második epizódjának munkálataival.

Híreket hallottunk már a Daredevil (2014) című film rebootolása kapcsán is, s úgy tűnt, hogy David Slade lesz az, aki szárnyai alá veszi. "A stúdiónak már megvan a szkriptje, de őszig kezdeni kell vele valamit, mert ha nem, akkor nagy lesz a kockázat, hogy a jogokat visszakéri a Marvel Studios és a Disney." Írták, s kiderült, hogy Sladenek nem engedi az ideje, hogy ő rendezze a rebootot, mivel jelenleg az NBC nevű csatorna Hannibal nevű sorozatának pilotjával foglalkozik.

Végül pedig, fény derült, hogy ki is fogja rendezni a Rust című filmet a FOX számára: Joe Cornish, aki az Ant-Man (2014) és a The Adventures of Tintin (Tintin kalandjai) egyik írója. Annyit tudunk róla, hogy időben nem tudjuk, mikor játszódik, szerepelnek benne harcos robotok és egy kis farm. Középpontban a Taylor család, főbb szerepet Roman Taylor, a legidősebb fiú kap benne. A farmra pedig űrhajójával lehuzan Jet Jones, s Roman úgy véli, a fiú múltjának titkai lehetnek azok, melyek megmenthetik őket.

2012 július 12, csütörtök

Comic-Con | Új Total Recall poszter

"Is it real? Is it recall?"

Már a tavalyi Comic-Conon is szó esett a Total Recall (Az emlékmás) nevű rebootról, akkor pedig rendőrautókról és egyebekről hoztam fotókat. Most viszont egy eléggé jó poszter érkezett hozzá, a főbb szereplőkkel: Colin Farrell, Kate Beckinsale és Jessica Biel. Augusztus 3-án az amcsik, augusztus 16-án pedig mi fogunk örülni a filmnek.

2012 július 11, szerda

Comic-Con | Item 47 poszter

"The Avengers won the battle, but a few items were left behind."

Lehet senkinek sem ismerős az Item 47 című rövidfilm, viszont aki jártas a The Avengers (Bosszúállók) körüli dolgokban, az már biztosan hallott róla. A Comic-Con pedig megajándékozott minket ennek poszterével. Blu-Ray/DVD változata érkezik 2012. szeptember 25-én, ugyanakkor, mikor a nagytestvér változata is megjelenik (itt írtam arról, mikor jönnek bosszút állni Magyarországon, azaz mikor jelenik meg DVD-n és egyéb finomságokon a film).

2012 július 10, kedd

Comic-Con | Új posztert kapott a The Expendables 2

"Back for War."

Köszönet jár a Lionsgatenek na meg a Comic-Connak is, hiszen felfedték előttünk a The Expendables 2 (The Expendables - A feláldozhatók 2.) új poszterét. Sokat nem kell rá várni, ugyanis amerikai premierje augusztus 3-án lesz, magyarországi pedig augusztus 30-án. Miénk kicsit messzebb van azért, azt aláírom.

2012 július 9, hétfő

Comic-Con | A Warner Bros.-féle gyűjtőtáskák

Mindjárt itt a Comic-Con, s persze ki az, aki nem várja, hiszen biztos akad olyan sorozat avagy film, melynek megjelenését várja a kedves olvasó. A Warner Bros. pedig felfedte, hogyan is néznek ki az idei gyűjtőtáskái. Eléggé dizájnosak, az biztos. Az elsőn a The Vampire Diaries látható, a tovább mögött pedig a Supernatural, Fringe, DC Nation, The Comic-Con Family of Convetions, The Big Bang Theory és az Arrow kapott helyet.

Tovább»

2012 július 7, szombat

Poszterek (2): Pacific Rim

Tavaly nyáron kaptunk már teaser posztert a Pacific Rim című filmhez, s máris kevesebb választ el minket a premierjétől, mint egy évvel ezelőtt. Rohan az idő, ez van. Még így is távol van a debütálása, hiszen 2013. július 12-ig várnunk kell, s ez is csak az amerikai premier dátuma. Viszont a Comic-Con alkalmából kapott egy bannert és egy új posztert (a tovább mögött). Utóbbi elég jól néz ki, előbbi pedig csak a címet és a dátumot tartalmazza. A rendező pedig Guillermo del Toro.

Tovább»

2012 július 7, szombat

Poszterek (1): The Hobbit: An Unexpected Journey

Pár nap és kezdődik San Diegóban az idei Comic-Con, melyen jó sok film és sorozat is kap panelt. Az előbbiből ilyen például a  The Hobbit: An Unexpected Journey (A hobbit: Váratlan utazás), melyhez gyorsan kreáltak is egy, ehhez az alkalomhoz készült posztert. Nagyon is jó lett. Az amcsik 2012. december 14-én, míg mi már december 13-án megkapjuk a filmet. Milyen meglepő amúgy, hogy az viszi tovább a filmet rendezői téren, aki felelős volt a 'The Lord of the Rings' filmekért, vagyis Peter Jackson.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás