2012 május 1, kedd

Előzetesek (4): Castle

Végre itt egy season finale előzetes is, méghozzá a Castle című krimi 4.23 - Always névre hallgató epizódjának az előzetese. Kár mondanom, hogy nem szabad kihagyni, mert nyílván a sorozat rajongói régóta várják ezt az izgalmas epizódot.

2012 március 27, kedd

Előzetesek (1): Castle

Következő hétfőn jön ki a Castle legújabb epizódja, a 4.20 - The Limey címmel, melyhez most megtekinthető egy fél perces előzetes. Nem nézem a sorozatot, de meg kell jegyeznem, nagyon szép a női főszereplő, Stana Katic (Kate Beckett).

2012 január 10, kedd

Előzetesek (1): Castle

Kedd reggel érkezett meg a Castle című sorozat 4.12 - Dial M for Mayor nevű epizódjának előzetese, melyet érdemes megtekinteni. IMDb-n összesen 8.3/10-es pontja van, ami nem rossz egy krimi-dramedy (drama + comedy)-től.

2011 december 31, szombat

Castle - 4.12 - Dial M for Murder: Hivatalos epizódismertető

M, MINT MEGGYILKOL - Derek Webster (Desperate Housewives, Damages), mint vendégszereplő tűnik fel az epizódban.  Robert Weldon polgármester Castle régi barátja, aki egyébként New York polgármestere. Weldon polgármesternek köszönhető, hogy Castle és Beckett partnerek lettek. De most, hogy egy nőt holtan találnak a polgármester kerti medencéjében, Castlenek mélyebbre kell ásnia Weldonnal való barátságával kapcsolatban.

2011 szeptember 10, szombat

Poszterek (1): Castle

"Partners. In crime."

Újabb Castle promó kép érkezett, amin Richard Castle (Nathan Fillion) és Kate Beckett (Stana Katic) látható. Jó kis plakátot dobtak össze a 4. etaphoz, nekem bejövős. Főleg, hogy a színésznő nem kicsit viszi el a sorozat eyecandy-faktorát.

2011 augusztus 29, hétfő

Castle: 4. 01 - Rise - Promó

Meghoztam a Castle 4. évadának 1. részének a promó videóját, mely a Rise címet viseli. Érdemes rápillantani.

2011 augusztus 27, szombat

Castle - 4. évad - Promó - One Boy, One Girl

Az biztos, hogy nagyon ütős lesz a Castle 4. évadának nyitánya, melynek 3. szezonja valószínűleg a videóban látott cliffhangerrel fejeződött be. Nem nézem a sorozatot, azért gondolom, hogy az előző etap így ért véget.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás