• Még tegnap este jött Hollywood azzal a hírrel, hogy a Summit Entertainment Ryan Reynoldsot akarja meggyőzni a Hegylakó (Highlanderreboot élére. Egyelőre pletyka szinten kezelendő, de akkor is milyen már. A rendezői széket egykoron Juan Carlos Fresnadillo birtokolta, de hogy ő még érintett a projektben, avagy sem, rejtély.
  • Mint tegnap napvilágra került, az új Szárnyas fejvadász 2 (Blade Runner 2) film az első rész folytatása lesz, amely néhány évvel később veszi fel a történet szálait. Ridley Scott rendező legújabban azt nyilatkozta, hogy az előkészületi munkálatokat már múlthéten elkezdték, és hogy hű maradjon önmagához, a főszerepben itt is egy hölgyet láthatunk majd.
  • A Relativity Media bejelentette, hogy megszerezték az IM Global égisze alatt készülő Paranoia című thriller-dráma Észak-Amerikai forgalmazási jogait. Korábban is olvashattatok már Liam Hemsworth legújabb filmjéről, akit Robert Luketic fog rendezni idén nyártól. Gary Oldman és Harrison Ford is tagja a stábnak, viszont hogy együtt lássuk őket a nagyvásznon, 2013. szeptember 27-ig kell várnunk - akarom mondani az amcsiknak.
  • A 20th Century Fox ismét Tim Hillre (Alvin és a mókusok) bíz egy filmet, méghozzá a Playdate című családi alkotást, melynek részleteibe nem kívántak minket beavatni. Tim Hill és Dave Johnson már körmölik a forgatókönyvet, de a projekt jelenleg a tervezés korai szakaszában jár.
  • A New Regency Anthony Mackie-vel tárgyal, hogy csatlakozzon a Runner Runner című dráma stábjába Justin Timberlake és Ben Affleck mellé. A forgatást a jövő hónapban kezdik.
  • Forrás: Filmnews.hu