2012 július 27, péntek

Világhírű sorozatban kapott szerepet Kárász Róbert

Kárász Róbert epizódszerepet kapott a Burn Notice (Minden lében négy kanál) című amerikai sorozatban. A TV2 Mokka műsorvezetője példaértékű társadalmi felelősségvállalásával elnyerte a ProSiebenSat.1 díját, amely mellé a sorozatszerep és egy miami út is az övé.

A ProSiebenSat.1 cégcsoport minden évben több kategóriában díjazza a cégcsoport dolgozóit a világ minden tájáról. A tegnap este Münchenben tartott ünnepélyes díjátadón – a tavalyi évhez hasonlóan – ismét született TV2-es siker. Kárász Róbert a „Social engagement” kategóriában győzedelmeskedett, az Ezer lámpás éjszakája és a Fogadj örökbe egy macit! kampányokban tanúsított áldozatos munkájáért.

- Ez a legnagyobb elismerés, amit valaha kaptam. Nagyon büszke vagyok, hogy a TV2 felismerte a társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos projektjeim fontosságát, és támogatásával hozzájárult a kampányok sikerességéhez. Számomra már az is elismerés volt, hogy jelöltek erre a nemzetközi díjra. Ez a győzelem újabb lendületet ad ahhoz, hogy méltó módon folytathassuk a két kampányt és új ügyeket is felkaroljunk. – mondta büszkén a díjazott.

A műsorvezető a díj mellé egy igazán különleges ajándékot is kapott: egy miami utat, valamint egy epizódszerepet a cégcsoporthoz tartozó Fuse produkciós cég által gyártott – világszerte népszerű – Burn Notice című sorozatban. Robi tehát hamarosan a tengerentúlra utazik, hogy színészi képességeit egy amerikai sikersorozatban csillogtassa meg.

- Régi vágyam teljesül azzal, hogy a képernyőn is megmutathatom magam színészként. Talán kevesen tudják, de egy évadot játszottam a Pécsi Nemzeti Színházban, sőt, a színművészetire is felvételiztem. Régóta mondogatom a barátaimnak, hogy jó lenne a Jóban Rosszban sorozatban szerepelni. Ha Amerikában jól teljesítek, remélem lesz helyem Csillagkúton is. Természetesen nem fordítok hátat a műsorvezetésnek, ez csupán egy izgalmas kaland. – árulta el Kárász.

Forrás: propeller.hu

2012 július 27, péntek

Előzetesek (1): Burn Notice

Péntek délután nézzük meg a Burn Notice (Minden lében négy kanál) jövő heti epizódjának előzetesét, mely a 6.07 - Reunion címet viseli és melyben fény derül egy-két dologra.

2012 július 20, péntek

Előzetesek (1): Burn Notice

Ismét leadásra került egy Burn Notice (Minden lében négy kanál) rész, s el is hoztam a következő előzetesét, mely a 6.06 - Shock Wave címet viseli. Vélemények róla?

2012 július 13, péntek

Előzetesek (1): Burn Notice

Jövő csütörtökön új résszel érkezik a Burn Notice (Minden lében négy kanál), ami a 6.05 - Split Decision címre hallgat. Szerintetek életképes még a sorozat így a hatodik évad kezdetén is? Vagy kicsit megfáradt?

2012 június 23, szombat

Előzetesek (1): Burn Notice

A Burn Notice (Minden lében négy kanál) képviseli mindazt, ami nem az én műfajom: krimi és akció, drámával ötvözve. Nagyon nem hat meg, egy darab részt se láttam belőle, s sokan már ki is szerettek a sorozatból. Akik nem, azok kedvéért elhoztam a 6.03 - Last Rites előzetesét.

2012 június 17, vasárnap

Előzetesek (1): Burn Notice

Most tért csak vissza a 6. évadával a Burn Notice (Minden lében négy kanál), ami elég szép teljesítmény, látva, hogy mennyi sorozatot már az első szezon után elkaszálnak. Érdemes egyébként megnézni a 6.02 - Mixed Messages akciódús előzetesét. Mikor jön? Csütörtökön.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás