2012 július 24, kedd

Előzetesek (2): Breaking Bad

Még mindig leragadtam a season 2-nél a Breaking Bad (Totál szívás) kapcsán, de sebaj, azért elhoztam az 5.03 - Hazard Pay előzetesét. Jó sorozat, csak most nincs rá időm.

2012 július 16, hétfő

Előzetesek (5): Breaking Bad

Tegnap tért vissza a Breaking Bad (Totál szívás) az ötödik szériájával, én pedig rohamosan hozom be a lemaradásomat, ugyanis még a második évadból is csak egy részt láttam. Meg kell mondjam, nagyon tetszik. Íme az 5.02 - Madrigal előzetese.

2012 július 14, szombat

Előzetesek (5): Breaking Bad

Három percnyi előzetes érkezett (persze, hogy a Comic-Conon debütált) a Breaking Bad (Totál szívás) új, ötödik évadához és ugye nem felejtettük el, hogy július 15-én érkezik a vadiúj epizód. Én még csak a második etapnál tartok, de azt kell mondjam, nagyon jó sorozat.

2012 július 8, vasárnap

Előzetesek (1): Breaking Bad

Július 15-én tér vissza 5. évadával a Breaking Bad (Totál szívás) című sorozat, összesen 8 db epizóddal. Jövőre is ugyanennyivel. Addig is itt a Because I Say So nevű promó videója.

2012 június 11, hétfő

Előzetesek (3): Breaking Bad

Azonnal beleszerettem a Breaking Bad (Totál szívás) című sorozatba, melyet egyébként mostanság a "the most dangerous show on television" címen emlegetnek. Nemrég kezdtem el az első szezont, még pár rész maradt, de július 15-ig biztosan felhozom a lemaradást. Ugyanis akkor jön az 5. évada, melyhez most egy rövidke előzetest hoztam. Bryan Cranston pedig eszméletlen módon hozza a figurát. Hihetetlen.

2011 augusztus 15, hétfő

Breaking Bad: 4.06 - Cornered - Promó

Ha már az előbb a Breaking Badről volt szó, jöjjön a 4.06 - Concered promó videója. Tessék csekkolni!

Címkefelhő
Feedek
Megosztás