2012 június 29, péntek

Blu-Ray | Az amcsikhoz is nemsokára érkeznek Blu-Ray formában a Bosszúállók

Szerintem bőven van idehaza minek örülni a The Avengers (Bosszúállók) DVD és Blu-Ray megjelenése kapcsán, ugyanis mi augusztus 29-től, míg az amerikaiak csak szeptember 25-től tudják mindezt beszerezni. Ráadásul a filmet is nyolc nappal hamarabb kaptuk meg. És akkor jöjjön az előzetes, mely a jenkiknek készült. Egy biztos: ez tényleg egy epic film volt. Köszönet a videóért a Yahoo! Moviesnak.

2012 június 26, kedd

DVD | Nyáron megkapjuk a Bosszúállók DVD és Blu-Ray verzióját is

Nem csak moziban kaptuk meg hamarabb a The Avengers (Bosszúállók) című szuperprodukciót, hanem DVD-n és Blu-rayen is hamarabb érkezik, mint az amcsikhoz. Mindhárom kiadványra augusztus 29-től lehet szert tenni. Választhatjuk a sima DVD-t, a Blu-ray+DVD kombót, valamint a Blu-ray+Blu-ray3D kombót.


A Marvel bemutatja a Bosszúállókat, a világtörténelem legütősebb szuperhős-csapatát! A Marvel jól ismert hősei, Vasember, Hulk, Thor és Amerika Kapitány most először fognak össze. Elképesztően látványos hőseposzuk főszerepeit Robert Downey Jr., Scarlett Johansson és Samuel L. Jackson játssza, a rendezést Joss Whedon vállalta. Egy nap váratlan ellenség tűnik fel a színen, aki az egész Föld létét fenyegeti. Nick Fury, a nemzetközi békefenntartó ügynökség, a S.H.I.E.L.D. vezetője rádöbben, hogy a katasztrófától csupán egy nem mindennapi csapat tudná megmenteni világot - és nekilát a szuperhősök toborzásának…


A DVD TECHNIKAI INFOI:
Hangok: magyar, angol (5.1)
Feliratok: magyar, angol, angol (halláskárosultaknak)
Játékidő: 136 perc
Képarány: 1.78:1

A DVD EXTRÁI (magyar felirattal):
A látvány a lényeg

A DVD+BD TECHNIKAI INFOI:
Hangok: angol (7.1 DTS-HD), magyar (5.1)
Feliratok: magyar, angol, angol (halláskárosultaknak)
Játékidő: 142 perc
Képarány: 1.78:1

A BD EXTRÁI (magyar felirattal): Marvel: A 47-esPoénokKimaradt és kibővített jelenetekA látvány a lényeg
+ A DVD változat extrái

A 3DBD+BD TECHNIKAI INFOI:
Hangok: angol (7.1 DTS-HD), magyar (5.1)
Feliratok: magyar, angol, angol (halláskárosultaknak)
Játékidő: 142 perc
Képarány: 1.78:1

A 3DBD+BD EXTRÁi:
2D Blu-Ray extrái

Forrás: Filmnews.hu

2012 június 9, szombat

Glee | 3. évad - DVD és Blu-ray változat

Már elbúcsúzott a harmadik évadával a Glee (Glee - Sztárok leszünk!), de idén ősszel belevágnak a negyedik évadba. Biztos sikeres, én az első etap 5-6 részét láttam csak, de kaszáltam. Nem az én műfajom, mint kiderült. A lényeg az, hogy 2012. augusztus 14-én már kapható lesz a fent említett harmadik szezon DVD és Blu-ray változata is. Íme a fotó róluk! A második képért továbbozni kell!

Tovább»

2011 december 15, csütörtök

Misfits karácsonyra

Elég király borítot kapott a Misfits 3. évadának Blu-ray változata. Persze érkezik majd a DVD változat is, ám a Blu-ray-t már december 26-án meg lehet vásárolni. Kinek mi a véleménye, lesz itt 4. évad is? Hát azért az IMDb-s értékelés, vagyis a 8.9/10 csak ér valamit. Ja és több, mint 70 percnyi extrát ígérnek a borítón.

2011 szeptember 21, szerda

Blu-ray: Amerika Kapitány & The Avengers képek

Pacsi a Marvel Studiosnak, amiért küldött nekünk egy Blu-ray és DVD videót az október 25-én boltokba kerülő Captain America: The First Avenger (Amerika Kapitány: Az első bosszúálló) című filmről.

És ebben a Blu-ray trailerben mutatnak pár másodpercnyi The Avengers (A bosszúállók) forgatási videót. Ebből megnézhetitek a tovább mögött a kivágott képeket.

Megjegyzés: Scarlett Johansson azért néz olyan csúnyán, mert felhackelték a telefonjáról a meztelen képeit?

Tovább»

2011 augusztus 31, szerda

Bezöldül a Blu-ray is!

A Warner Home Video jelentette be, hogy október 14-én érkezik a Green Lantern (Zöld Lámpás) című film Blu-ray és Blu-ray 3D, valamint DVD változatban is. A lemezeken nagyon sok extrát találhatunk majd. Csekkoljátok a Blu-ray borítóját, mely elég korrekt. Jól néz ki. Nálunk a film augusztus 11-én debütált, a DVD és a Blu-ray megjelenésének dátuma pedig csak Amerikára igaz.

Bár én a filmet még nem láttam, de jó pár rajongó és kritikus szerint is gyatrára sikeredett a film, melynek már dolgoznak is a második részén. Vélemény érkezik róla, ha majd megnéztem.

2011 augusztus 28, vasárnap

Rio - Hamarosan jön a Blu-ray változat!

Azúr repül, s hozza nekünk a Rio Blu-ray változatát 2011. augusztus 31-én, de ha ez nem lenne elég, az Intercom jóvoltából a Rio Blu-ray 3D verziót is megvásárolhatjuk. Egyébként az Intercom kiadta az augusztusi listát, hogy milyen filmek érkeznek Blu-rayben. Most már annyira nem aktuális, hiszen a nyár végén járunk, s mindjárt vége a hónapnak, de lehet a filmek közül válogatni. Aki kedvet kapott valamelyikhez, nyugodtan vegye meg Blu-ray változatát (persze ahhoz Blu-ray lejátszó is kell).


2011. augusztus 10.
A Föld inváziója – Csata: Los Angeles (Battle: Los Angeles)
A Föld inváziója – Csata: Los Angeles (Battle: Los Angeles)   FÉMDOBOZ (Steelbook)
Arizonai ördögfióka (Raising Arizona)

2011. augusztus 24.
Reflektorfény (Country Strong) 
Az elnök különgépe (Air Force One)
Az utolsó esély (Crimson Tide)
Kutyahideg (Eight Below)
A tűz óceánja (Hidalgo)

2011. augusztus 31.
Rio (Rio)
Rio 3D (Rio 3D)   BLU-RAY 3D KIADÁS!

Címkefelhő
Feedek
Megosztás