2012 május 18, péntek

Előzetesek (2): Awake

Na, örülök, hogy nem néztem tovább a pilotnál az Awake című sorozat. Szépen el is kaszálta az NBC. Viszont mindblowing a sorozatzáró epizód, az 1.13 - Turtles All the Way Down előzetese. Az mi, hogy találkozik főhősünk meg a másik, alternatív énje? Pont most, mikor érdekessé kezdene válni, kaszálják? Azért azt is el tudom képzelni, hogy Michael Britten (Jason Isaacs) csak hallucinál, kómába esett vagy hasonló. Nemsokára kiderül. 13 epizódot azért megélt, ha annál többet nem is.

2012 május 12, szombat

Előzetesek (1): Awake

A vége felé közeledik az Awake című sorozat, melyet én inkább egy nyári darára ajánlok be. Persze biztos van itt olyan, aki végignézte az elejétől, így tudja, hogy az 1.12 - Two Birds után már a finálé következik. Ne hagyjátok ki az epizód előzetesét.

2012 április 28, szombat

Előzetesek (2): Awake

Végre beindulnak az események az Awake című sorozatban, annak is 1.10 - Slack Water nevű epizódjában. A pilot egyáltalán nem volt rossz, remélem, hogy a többi is olyan szintet hoz, vagy annál is jobbat.

2012 április 20, péntek

Előzetesek (4): Awake

Rosszat nem akarok mondani az Awake című újoncról, úgyhogy inkább nem is szólnék hozzá a témához. Pedig az alapötlet nekem nagyon átjött, csak hát a többi dolog nem. Vessetek egy pillantást az 1.09 - Game Day előzetesére.

2012 április 6, péntek

Awake | 1.07 - Ricky's Tacos - Promócionális fotók

Nem nézem az Awake című sorozatot, pedig láttam a pilotot. Egyáltalán nem rossz és maga az alapötlet is fantasztikus, csak időhiány miatt abszolút nincs rá időm. Akik nézik, azoknak hoztam pár promócionális fotót az 1.07 - Ricky's Tacos nevű epizódjából.

Tovább»

Címkefelhő
Feedek
Megosztás