2012 július 28, szombat

Előzetesek (3): Anger Management

Négy hete van még hátra Charlie Sheen új sorozatának, annak is első évadának és utána kiderül, hogy kap-e berendelést és mennyi epizódot az Anger Management következő évada. Addig is itt az 1.07 - Charlie's Patient Gets Out of Jail előzetese.

2012 július 21, szombat

Előzetesek (2): Anger Management

Nem vagyok kárörvendő, de valahogy éreztem: Charlie Sheen (akit egyébként a mai szitkomok egyik úttörőjének tartok) új sorozata, az Anger Management a 40%-os esés után újabb 30%-kal esett, nézettség terén. Kábeles rekordot döntött, az tény, de ha ennyien elpártolnak tőle... ki tudja, lesz-e folytatása. Azért ne hagyjátok ki az 1.06 - Charlie Dates Kate's Patient előzetesét.

2012 július 14, szombat

Előzetesek (3): Anger Management

Elmosolyodtam, mikor láttam, hogy az Anger Management 1.05 - Charlie Tries to Prove Therapy is Ligit nevű részében vendégszereplősködik Denise Richards, azaz Charlie Sheen ex-felesége. A sorozat viszont továbbra sem vett le a lábamról. Denise viszont hihetetlenül jól tartja magát ahhoz képest, hogy már a 41. életévét is betöltötte.

2012 július 8, vasárnap

Kritika | Anger Management pilot

Június 26-án kezdett Charlie Sheen legújabb sorozata, az Anger Management. Mivel ugye távozott a Two and a Half Menből, muszáj volt megmutatnia, hogy ő bizony még képes megnevettetni a közönséget. Sajnos ez nem mindenkinél sikerült, mert nagyon megosztja a népet: vagy azonnal megszeretik a sorozatot, vagy már kaszálják is a pilot után.

Kezdjük is az alaptörténettel, miszerint Charlie (igen, ismét Charlie a karakter neve) most már terapeuta, akinek régen dühkezelési problémái voltak, de ma már más embereken próbál segíteni, akiknek ugyanilyen problémái vannak. Sajnos poének terén semmi olyat nem szállítottak, amin akár csak elmosolyodtam volna, hanem én magam éreztem kellemetlenül magam végig.

Ismét és talán már túlzottan is jelen van a szexualitás a sorozatban (mint a TaaHM-nél), mert Charlie szívesen döngeti meg akármikor a terapeutáját, aki egyébként a barátja is egyben. Lehet szépen is tálalni az előbbit, de hogy ez a pilot 60%-át takarja, az már túlzás. Simán TaaHM koppintás és talán pont ezért találtam unalmasnak a részt, mert Charlie azt képtelen visszahozni: Charlie Harper karakterét.

És amit fontos megjegyeznem, a káromkodós üveg: szinte egy az egyben a New Girlben látható nagyképüveg (nagyképűsködésért kell fizetni) koppintása. Ennél már nem vicces, viszont Zooey Deschanel sorozatánál az, mert Schmidt szinte mindig fizet.

Úgy érzem semmi újat nem tudtak felmutatni, ráadásul végig kínszenvedés volt az a 22 perc, vártam, hogy vége legyen. Aki nagyon Charlie Sheen fanatikus, annak ajánlom, én már sajnos elmosolyodni nem tudtam rajta. Nem volt vicces. Ezért kaptam tőlem jóindulattal 4/10 pontot.

2012 július 7, szombat

Előzetesek (2): Anger Management

Most akkor Charlie Sheen kiöregedett a szakmából vagy nem? Döntse el az, aki követi az Anger Management című sorozatot, mely kábeles rekordot állított be. Ez persze nem jelenti azt, hogy mindenkinek azonnal a szívéhez nőtt. Nézzétek meg az 1.04 - Charlie and Kate Battle Over a Patient című epizód előzetesét, melynek a címe konkrétan már el is árulja, miről fog szólni.

2012 július 1, vasárnap

Előzetesek (1): Anger Management

Az Anger Management Charlie Sheen legújabb sitcomja, s bár sokak szerint jól kezdett, vagy jobb, mint a Two and a Half Men jelenlegi változata, akadnak olyanok is, akik az első két rész után kaszálták. Vélemények? Vessetek egy pillantást az 1.03 - Charlie Tries Sleep Deprivation előzetesére.

2012 június 9, szombat

Anger Management | Promócionális fotók a szereplőkről

Érkezik nemsokára Charlie Sheen legújabb sorozata, az Anger Management, ami legalább annyit megér, hogy az ember beüljön a pilotjára. Aztán vagy tovább nézi vagy kaszálja egyből. Érkezett egyébként pár promócionális fotó a szereplőkről.

Tovább»

Címkefelhő
Feedek
Megosztás