2012 március 7, szerda

A hét képe | Once Upon a Time - 1x14

Régen, vagyis januárban jelentkeztem utoljára A hét képe nevű rovattal, ám most ismét visszahoztam. Ezúttal is a Once Upon a Time érdemelte ki, méghozzá az 1.14 - Dreamy című epizódjának lejjebb látható képkockájával. Azaz Jennifer Morrison kerek feneke lett a nyertes, amit még Ginnifer Goodwin is megnézett magának.

2012 január 16, hétfő

A hét képe | Once Upon a Time

Megint A hét képe rovat következik, s megint a Once Upon a Time című fantasy dráma nyerte el ezt a címet. Szerintem férfi társaim jobban meg fogják érteni ezt, mint a másik nemű nézők, vagyis a hölgyek. Akit érdekel ez a képkocka, az keresse az 1.09 - True North nevezetű epizódjában. És még mindig azt kell mondanom, hogy nem csak egy gyönyörű, hanem nagyon is jó színésznőt találtak Evil Queen szerepére.

2012 január 11, szerda

A hét képe | The Secret Circle - 1x10

Most szerdán jöttem A hét képe nevezetű rovattal, melyet most nálam a The Secret Circle érdemelt ki. A sorozat is, persze, de azon belül is a Diana Meadet alakító Shelley Hennig (a nevére kattintva elérhetitek az IMDb-s profilját, melyet érdemes megnézni, már csak a képek miatt is), aki szerintem gyönyörű színésznő. És fontos megemlítenem, hogy a Miss Teen USA 2004 büszke tulajdonosáról beszélünk.

2012 január 7, szombat

A hét képe | Once Upon a Time - Lana Parrilla

Nem csak a Misfits és a Once Upon a Time című sorozatokból válogatom A hét képeit, de most ismét az utóbbinak kell odaadnom ezt a címet. Elég csak egy pillantást vetnetek Lana Parrilla színésznőre, aki az Evil Queent alakítja a sorozatban. Egyszerűen hihetlenül gyönyörű.

2012 január 1, vasárnap

A hét képe | Misfits - 3x08

Számomra ismét a Misfits kapta meg A hét képe elnevezést, kissé bizarr képével a 3. évadának záró epizódjából. Tetszeni tetszett ez a szezon, de szerintem gyengébben teljesített, mint a 2. évada, de talán a sztorik jobban fel voltak építve. Viszont ha igaz a hír, hogy Iwan Rheon, azaz Simon se tér vissza (nézzétek meg a képet és tudjátok, még ki nem fog visszajönni), akkor elég gyengusz 4. etap elé nézünk idén novemberben. Csak azt sajnálom, hogy az a nagyon erős 8.9/10-es értékelés szerintem lejjebb fog esni majd az IMDb-n.

2011 december 24, szombat

A hét képe | Once Upon a Time - 1x07

Pont egy héttel ezelőtt jöttem elő A hét képe ötlettel, most pedig meghoztam a legújabbat. Szerintem ezúttal Jennifer Morrison feneke és karcsú alakja az, ami megérdemli az előbb említett címet. Hogy melyik Once Upon a Time epizódban kell ezt keresni? Az 1x07 -The  Heart is a Lonely Hunter című részében, mely az utolsó volt ebben az évben. Folytatása következik január 8-án.

2011 december 17, szombat

A hét képe | Misfits - 3x07

Nálam egyértelműen a Misfits 3x07-es részének ez a képkockája érdemelte ki A hét képe címet. Rudy meg ez a fej, meg a pomponlányok iránti gyűlölete. Beszarás.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás