Úgy érzem, hogy megér egy külön posztot A gyanú árnyékában című új sorozat, mely magyar és az RTL Klub nevű csatornán kapott helyett. Szerintem most jó lóra tettek idehaza, engem nagyon megfogott ez az új sorozat.

Hogy az is értse, aki nem követi, azok kedvéért írom most le, miről is szól egy-egy epizód. Minden részben kiemelt szerepe van a családnak, ezért is egyrészt dráma a produktum. Mindegyik epizódban az adott család valamely tagja kerül "a gyanú árnyékába", ám a részek végére tisztázódnak a dolgok, avagy megmutatják, milyen véget is ért.
Számomra nagyon tetszik, hogy ez az egyfelől dráma, másrészt dokumentumsorozat (dokureality) szereplőit teljesen hétköznapi emberek formálják meg, s ennek tetejébe még a sztorik is igaz történeteken alapulnak. Szóval az illető talán rá is ismerhet saját történetére.A sorozat heti öt epizóddal jelentkezik, ebből adódik, hogy hétköznaponként vetíti az RTL Klub, mégpedig 19:05-ös kezdéssel, aránylag jó idősávban, mert a Híradó után biztos még sokan ülnek TV előtt és egy ilyesmi sorozat el is nyerheti a tetszésüket. A mai nap, május 23-án a produktum az 1.08 - A lányunkat bezárták egy kairói börtönbe! című epizódot vetítette, s kezdem úgy érezni, hogy minden nappal egyre érdekesebb sztorikat kapunk. Nyolc rész alapján meg is ítélik egy 8/10 pontot, mert ahogy írtam, nekem tetszik. Remélem még sok rész fog érkezni belőle, mert ezerszer jobb, mint egy Barátok közt.